Liune on sisärakentamisen kokonaistoimitus

Liune on sisärakentamisen valmis ratkaisu väliseiniin ja sisäkattoihin. Liune tuo pienrakentajille turvallisen kokonaisuuden jolla jokainen osaa helposti rakentaa. Ammattilaisille tuotteet ovat tuttuja ja nyt Liune antaa mahdollisuuden pienrakentajille hyötyä valmiista kokonaisuudesta.

Osta liukuva väliovi Jäsentukusta. Nyt joulukuun tilauksille erikoistarjouksena kuljetuksista -50%!

Liune on sisärakentamisen täydellinen kokonaistoimitus. Laadukkaat Liune oviratkaisut, väliseinätoimitukset ja alakatot.Liune on sisärakentamisen täydellinen kokonaistoimitus. Laadukkaat Liune oviratkaisut, väliseinätoimitukset ja alakatot.

Asennusvalmis sisärakentamisen kokonaisuus

Liukuva sisäovi Liune Door on asennusvalmis toimituskokonaisuus, ovielementti on kokoonhitsattu jo tehtaalla ja lisäksi kaikki kiinnikkeet on valmiiksi asennettu elementtiin tai oveen. Tehdasoloissa tehty asennuskokoonpano nostaa lopputuotteen laatua ja nopeuttaa asennusaikaa työmaalla. Liunella onnistuu kaikki rakennuskohteet uudisrakentamisesta korjausrakentamiseen.

Liune väliseinätoimitus on uusi toimituskokonaisuus, joka on yhtä vaivatonta ja laadukasta rakentamista kuin Liune Door. Väliseinätoimitus täydentää Liune Door ovitoimitusta ja antaa helpon ratkaisun rakentamiseen. Kerrot meille seinäkorkeuden ja seinän metrimäärän - me toimitamme väliseinätuotekokonaisuuden. Väliseinärangat, kipsilevyt, ruuvit ja saumaustarvikkeet on täydellinen kokonaistoimitus ilmoittamiesi mittojen mukaan. Liune ratkaisut ovat ekologisia ja ergonomisia järjestelmiä.

Väliseinän paksuudet alkaen 92 mm ja Liune väliovi lukkiutuu kokonaan seinän sisään.Väliseinän paksuudet alkaen 92 mm ja Liune väliovi lukkiutuu kokonaan seinän sisään.
Liunen ovi lähtee liikkeelle kun ovea painaa seinän
sisään ja se myös lukkiutuu samalla tavalla.
Liunen ovi lähtee liikkeelle kun ovea painaa seinän sisään ja se myös lukkiutuu samalla tavalla.

Suunnittele oma ovi ja tee yksilöllinen sisustus

Liune on sisärakentamisen kokonaistoimitus ja se antaa mahdollisuuden yksilölliseen sisustukseen, tutustu ja suunnittele oma ovikokonaisuus:

https://www.liune.fi/mydoor

Miksi Liune väliovet ja väliseinät?

Muotoilu - design

Tilan vapaus - tilansäästö

Elämisen mukavuutta – ääneneristävyys

Turvallinen koti – esteetön liikkuminen

Mitä materiaalirajoituksia on nykyiseen väliseinään liittyen?

Liunen välioven voi integroida kaikkien väliseinämateriaalien kanssa uudis- ja korjauskohteissa. Korjauskohteissa vaihtoehtoja on seinän purkamisen lisäksi vanhan oviaukon päälle asennettava Liunen runkoelementti, jolloin seinästä tulee tuplarunkoinen mutta sisustusvapaa Liune kokonaisuus.

Tutustu Liunen tuoteperheeseen

Osta liukuva väliovi Jäsentukusta. Nyt joulukuun tilauksille erikoistarjouksena kuljetuksista -50%!
Välioven asennuksen voi tehdä myös ilman pintalistoja sisustusarkkitehdin suunnitelmien mukaan.
Välioven asennuksen voi tehdä myös ilman pintalistoja sisustusarkkitehdin suunnitelmien mukaan.
Liunen mallistossa on myös ratkaisuja saunaan ja muihin märkätiloihin.Liunen mallistossa on myös ratkaisuja saunaan ja muihin märkätiloihin.

Liunen liukuvan välioven ja väliseinän asennus

Liunen väliseinärunko asennetaan normaalisti ja jätetään oven kohdalle Liune elementin kokoinen aukko. Liune elementti toimitetaan hitsattuna elementtikokonaisuutena ja se asennetaan seinään kun toisen puolen kipsilevy on asennettu.

Elementin alareuna asennetaan valmiin lattiapinnan tasoon. Elementin korottaminen oikeaan lattiakorkeuteen tapahtuu esimerkiksi kiilojen avulla. Elementti asennetaan suoraan joka suhteessa ja sen jälkeen väliseinän toinenkin puoli levytetään.

Seinäpinnat tasoitetaan ja nauhoitetaan sekä tehdään valmiiksi maalipintaan asti. Liunen ovet ja karmit asennetaan samalla kun pintojen viimeistelytyö on käynnissä. Liunen oven voi vaihtaa vuosienkin jälkeen kun halutaan vaihtaa sisustusta ja maalata tai tapetoida seinät uudelleen.

Liunen väliovikokonaisuus on elementtirunko ja karmit, sekä valittu väliovimateriaali sisustustyylin mukaan.Liunen väliovikokonaisuus on elementtirunko ja karmit, sekä valittu väliovimateriaali sisustustyylin mukaan.

Katso Liune kokonaistoimituksen asennusvideo!

Katso video tästä!

Miksi Liunen liukuva väliovi?

  • Ovet valmistetaan laadukkaasta MDF levystä tai erisävyisistä lasimateriaaleista
  • Laaja ovimallisto
  • Liukuovi säästää huonetilaa 1-3 neliömetriä
  • Liune on kotimainen laadukas ja patentoitu sisustusratkaisu
  • Liune on saanut täydentäviä tuoteperheen kokonaistoimituksia

 
Julkaistu
8.12.2014