Laadukkaat Lammi-kivitalot tehdään käsityönä

Lammi-kivitaloilla on Jyväskylän asuntomessuilla peräti kaksi kohdetta esittelyssä. Kohteet ovat numero 11: Luna sekä numero 19: Sampo. Ehdottomasti tutustumisen arvoisiin kohteisiin pääset tutustumaan Jyväskylän Äijälänrannassa 11.7.-10.8.2014.

Lue lisää Lammi-kivitaloista

Ylellinen Sampo

Sampo esittelee moderneja arkkitehtonisia ideoita ja sisustusratkaisuja, jotka ovat Suomessa vielä harvinaisia uutuuksia. Yksinkertaisuudessaan ja avaruudessaan talon tilankäyttö ilahduttaa, ja takana avautuva Jyväsjärvi luo valkealle Sampolle kuulaan taustan.

Yksilöllinen, edustava, kestävä ja
perheen asumistoiveet toteuttava talo
istuu mittatilaustyönä upealle tontille
lähelle järven rantaa.Yksilöllinen, edustava, kestävä ja perheen asumistoiveet toteuttava talo istuu mittatilaustyönä upealle tontille lähelle järven rantaa.

Nykyaikaista rakentamista laadukkaimmillaan

Yksilöllinen Lammi-kivitalo Sampo edustaa nykyaikaista rakentamista laadukkaimmillaan. Arkkitehtuuri on linjakasta ja talon muotokieli minimalistisuudessaan voimakasta. Sisä- ja ulkoparvekkeet, laajat terassit, ulkouima-allas, näyttävät pintamateriaaliratkaisut ja edustavat sisustusyksityiskohdat luovat talosta ylellisen kokonaisuuden. Tuote- ja materiaalivalinnoista moni on Suomessa vielä harvinainen ja aikaansa edellä. Sampo tarjoaakin mielenkiintoisen katsauksen moderniin ja minimalistiseen sisustukseen.

Portaikko on yksi alakerran
katseenvangitsijoista. Sisustuksessa on käytetty massasta erottuvia ja
trendikkäitä kalusteita.Portaikko on yksi alakerran katseenvangitsijoista. Sisustuksessa on käytetty massasta erottuvia ja trendikkäitä kalusteita.
Vaatehuoneessa on musta, kiiltäväpintainen
 säilytysjärjestelmä. Järjestelmät
suunnitellaan käyttäjän mukaan.
Vaatehuoneessa on musta, kiiltäväpintainen säilytysjärjestelmä. Järjestelmät suunnitellaan käyttäjän mukaan.

Korkeaa asumismukavuutta ja huoletonta ylläpitoa

Sampon optimoitu kokonaissuunnittelu, paras mahdollinen runkoratkaisu, edistyksellinen teknologia ja harmoninen sisustus yhdistyvät energiatehokkaaksi kokonaisuudeksi, joka tarjoilee korkeaa asumismukavuutta ja huoletonta ylläpitoa.

Lammi-kivitalo Sampo

Kaksikerroksinen pientalo
6h + k + khh + s
Kerrosala 278,0 m2
Huoneistoala 221,5 m2
Kokonaisala 284,0 m2
Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys ja -jäähdytys
Ulkoseinän rakennusmateriaali:ladottava LammiLämpökivi500
Julkisivut: rappaus

Lunan materiaali- ja valaistusratkaisut kestävät aikaa

Luna on urheilullisen perheen tarpeisiin suunniteltu, avara ja aikaa kestävä koti. Äijälänrannan keskeinen sijainti ulkoilumahdollisuuksineen sekä kesämökin ja perheen äidin lapsuudenkodin läheisyys vaikuttivat omalta osaltaan siihen, että koti päätettiin rakentaa juuri tänne. Rauhallisen ympäristön täydentää koivikon takaa pilkottava järvimaisema.

Luna on sovitettu maaston muotoihin tontin korkeuseroja mukaillen. Talon lähtökohtana oli mahdollisimman yksinkertainen
muoto.Luna on sovitettu maaston muotoihin tontin korkeuseroja mukaillen. Talon lähtökohtana oli mahdollisimman yksinkertainen muoto.

Käytännöllisiä ja järkeviä tilaratkaisuja

Lunan tilasuunnittelu antaa väljät tilat kolmihenkisen perheen kotielämälle. Kekseliäillä, käytännöllisillä ja järkevillä tilaratkaisuilla yhtäkään neliömetriä ei ole hukattu tarpeettomuuksiin. Esimerkiksi alakerran kätevä ”narikka” on arkkitehdin ideoima eteisratkaisu. Sen liukuovien taakse vaatteet ja kengät saa helposti piiloon.

Lunassa on pelkistetyt sisätilat.
Energistä vastakohtaa
yksinkertaisuudelle luovatkin
tekstiilien kirkkaat, eloisat
värit. Talo on sisustettu
kotimaisilla tuotteilla ja
kalusteilla.Lunassa on pelkistetyt sisätilat. Energistä vastakohtaa yksinkertaisuudelle luovatkin tekstiilien kirkkaat, eloisat värit. Talo on sisustettu kotimaisilla tuotteilla ja kalusteilla.

Yksinkertaisen
tyylikäs aikuisten makuuhuonehuone on elektroniikkavapaata vyöhykettä.
Lunassa on kautta linjan valittu yksinkertaiset, toimivat perusratkaisut,
eikä esimerkiksi taloautomaatiota haluttu lainkaan.
Yksinkertaisen tyylikäs aikuisten makuuhuonehuone on elektroniikkavapaata vyöhykettä. Lunassa on kautta linjan valittu yksinkertaiset, toimivat perusratkaisut, eikä esimerkiksi taloautomaatiota haluttu lainkaan.

Luksusta arkeen

Arjen pientä luksusta kaikille tuovat leikkihuone, vaatehuone, saunatilat ja takka sekä korkea, valoisa tila talon keskellä. Talon sijoittelu ilmansuuntiin nähden on erinomainen, ja kaiken kruunaa valo: aurinko paistaa pihaan koko päivän talon eri puolilta. Erikoisratkaisujen sijaan koti on rakennettu laadukkailla nykymenetelmillä yksinkertaiseksi ja toimivaksi. Tämä koti on suunniteltu elämistä varten! Kuten kaikki Lammi-kivitalot, Lunakin suunniteltiin alusta asti perheen toiveisiin ja tarpeisiin.

Lammi-kivitalo Luna

Kaksikerroksinen pientalo
4 h + k + s
Kerrosala 263 m2
Huoneistoala 183 m2
Kokonaisala 263 m2
Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Ulkoseinän rakennusmateriaali: Ladottava LammiLämpökivi400
Julkisivut: rappaus
 
Julkaistu
3.7.2014