Epäiletkö kattosi kuntoa
– kutsu kattomestari käymään

Mikäli epäilet ja murehdit kattosi kuntoa, kutsu ihmeessä Ruukin kattomestari vierailulle. Kattomestareita löytyy ympäri Suomea, joten sijaitsee kotisi tai kesämökkisi missä vain, paikallinen kattomestari on apunasi. Helpoiten saat kattomestarin tarkistamaan kattosi kunnon ja tarjouksen kattoremontista asennettuna tilaamalla kattomestarin arviokäynnin www.ruukkikatot.fi -sivulta. Jättäessäsi pyynnön arviokäynnistä, on paikallinen kattomestari sinuun yhteydessä sopiaksenne tapaamisesta. Puhelun aikana kattomestari myös esittää kohteeseen liittyviä tarkentavia kysymyksiä, kuten esimerkiksi tiedot talon iästä sekä nykyisestä katemateriaalista. .

Tilaa ilmainen arviokäynti ja tarjous uudesta teräskatteesta!

Mitä Kattomestari tutkii?

Kattomestarin saapuessa kohteeseen, aloitetaan käynti yleensä keskustelulla yhdessä asiakkaan kanssa. Tarkoituksena on alustavasti selvittää, mitä asiakas haluaisi kohteessa tehtävän. Katon kunnon tarkastelu tapahtuu sekä maasta käsin räystäiden alusia tutkimalla että katolla, jossa tarkastetaan varsinainen kate, kattoturvatuotteet ja läpiviennit. Myös vinttitilat pyritään tarkistamaan mahdollisuuksien mukaan, jolloin päästään tarkistamaan aluskatteen sekä rakenteiden kunto, mahdolliset tuuletukset ja samalla mittaamaan kattotuolijako. Katon tarkastuksessa on kuitenkin huomioitava, että se ei ole pikkutarkasti toteutettu kuntoarvio. Kyseisestä tarkastuksesta ei saa raporttia, vaan se toimii Ruukin kattotarjouksen perustana.

Katolla ollessaan kattomestari myös mittaa lappeet ja katon kulman. Katolla tehdyistä havainnoista, sekä hyvistä että huonoista, annetaan asiakkaalle selvitystä tarjouksentekovaiheessa.

Kattomestari mittaa kattolappeen pituutta.Kattomestari mittaa kattolappeen pituutta.

Tarvitseeko Kattomestarin käyntiä varten tehdä jotain etukäteen?

Kodin vanhoja piirustuksia ei välttämättä tarvitse lähteä etsimään Kattomestarin käyntiä varten. Piirustuksista saatetaan katsoa mittoja tarjousta varten lumisina talvina, tarkkoja mittoja niistä saa kuitenkaan harvoin. Kattomestari tekee aina lopulliset mittaukset varsinaiselta katolta.

-Asiakkaan ei välttämättä tarvitse tehdä mitään. Riittää, että on huoli katon kunnosta, kertoo Ruukin Kattomestari Harri Nurminen.

Katon tarkastamisen jälkeen tarjous uudesta katosta

Kun katto on tarkastettu, seuraa tarjouksen antaminen. Samalla kattomestari antaa suosituksensa siitä, minkälainen katto kyseiseen kohteeseen sopii. Esimerkiksi katon kaltevuus voi rajoittaa sitä, mitkä vesikatemallit kuhunkin kohteeseen soveltuvat.

Lopullinen tarjous katsotaan läpi erilaisilla varustetasoilla sekä katemalleilla. On suositeltavaa vaihtaa katteen vaihdon yhteydessä myös sadevesijärjestelmä sekä kattoturvatuotteet. Ruukin tuotteet on testattu keskenään sopiviksi, jolloin ongelmia yhteensopivuuden ja toimivuuden kanssa ei ole.

Tuotteet sekä palvelut käydään asiakkaan kanssa vielä yksityiskohtaisesti läpi. Esitteiden sekä erilaisten tuotemallien ja näytteiden avulla on helppo mieltää, miltä tuleva katto näyttää.

Kun sopimus kattourakasta on tehty, voi asiakas jäädä hyvillä mielin odottamaan kattoremontin alkua. Asiakas saa Ruukilta suunnitelmien tarkentuessa tietoa aikataulusta. Remontti alkaa jätelavan ja huolellisesti pakattujen tuotteiden toimituksella kohteeseen. Asentajien saavuttua varsinaiseen katon asennukseen kuluu muutamasta päivästä viikkoon kohteen katon monimuotoisuudesta riippuen. Remontti päättyy loppusiivoukseen ja kohteen kirjalliseen luovutukseen asiakkaalle.

Tuotteet sekä palvelut käydään asiakkaan kanssa yksityiskohtaisesti läpi esitteiden sekä tuotemallien ja -näytteiden avulla.Tuotteet sekä palvelut käydään asiakkaan kanssa yksityiskohtaisesti läpi esitteiden sekä tuotemallien ja -näytteiden avulla.
Ruukin kattomestari tulee käymään kohteessa silloin, kun uuden katon vaihtaminen on ajankohtaista ja halutaan saada tarjous kattoremontista asennettuna.

Tilaa ilmainen arviokäynti ja tarjous uudesta teräskatteesta!

Tutustu etukäteen Ruukin katemalleihin sekä väreihin suunnitteluohjelman avulla.
 
Julkaistu
21.6.2015