Pituussäätyvä piipunhattu soveltuu kaikille piipuille

Piipunhattu suojaa savupiippua ja taloasi. Savupiipun rapautumista voi ehkäistä suojaamalla savupiipun piipunhatulla. Piipunhattu suojaa savupiipun veden, homeen ja pakkasen tuhoilta.

KIKKA-piipunhatussa ei käytetä sinkittyjä ruuveja ja se ei myöskään ruostu. Piipunhattu on pituussuunnassa säädettävä ja siinä on kiinnitysmahdollisuuksia piippuun kuin piippuun.

Piipunhattuun on asennettu lisävarusteena
aukaisumekanismi.
Piipunhattuun on asennettu lisävarusteena aukaisumekanismi.

Piipunhatun suojassa piippu ei murene

KIKKA-piipunhatun suojassa piippu ei murene, vaan kestää sortumatta ankarat sään vaihtelut vuodesta toiseen. Hattu estää tehokkaasti kosteusvaurioiden syntymisen eli se suojaa myös taloasi. Piipunhatulla ei siis suojata ainoastaan savupiippua, vaan myös taloa kosteusvaurioilta, jotka ovat hyvin yleisesti lähtöisin savupiipusta valuneesta vedestä.

Kikka-piipunhatun edut

  • KIKKA-piipunhatussa ei käytetä koskaan sinkittyjä ruuveja tai muita osia!
  • KIKKA-PIIPUNHATTU ei ruostu! Hattu on todella tukeva ja kestävä!
  • KIKKA-piipunhattu on ainutlaatuinen piipunhattu, jonka osaat asentaa itse!
  • Pituussuunnassa säädettävä, kiinnitysmahdollisuuksia piippuun kuin piippuun!
  • Ei ruostu! KIKKA-piipunhattu suojaa savupiipun veden, homeen ja pakkasen tuhoilta.
  • Värit ovat saatavilla RR-värikartan mukaisesti.

Oikea piipunhatun muoto ja materiaalit ratkaisee

Kaareva muoto lisää piipunhatun tukevuutta ja vähentää myös hatun lumikuormaa. Kaarevuuden ansiosta piipunhattu on tuulella ja sateella lähes äänetön. Kaareva piipunhatun kansi on todella luja. Kansiosan elementit menevät limittäin, joten se lisää lujuutta entisestään. Kaarevuus antaa myös tyylikkään muodon hatulle. Ja mikä tärkeintä – veto vain paranee.

Piipunhattuja saatavana eri väreissä

Värit ovat saatavilla RR-värikartan mukaisesti.

värikartta piipunhatut1920

Kiinnitysmahdollisuus piippuun kuin piippuun

Paketissa mukana olevat vakiojalat soveltuvat piipunpäähän, jonka valun paksuus on 40–85 mm (mitta C). Mikäli valu on esim. yli 85 mm ja alle 140 mm soveltuvat 140 mm valuvälillä varustetut jalat. Piipun valun paksuus tulee täten aina ilmoittaa tilauksessa. Kosken metalli tekee myös vakiojaloista poikkeavia jalkoja, joten kiinnitys onnistuu kaikenlaisiin piippuihin. Alla kuva piipusta, jossa ei ole valua.

 

Kiinnitysjalat ovat suorat ja ne upotetaan ruuvilla piipun kylkeen. Voidaan myös propata.Kiinnitysjalat ovat suorat ja ne upotetaan ruuvilla piipun kylkeen. Voidaan myös propata.

Saatavana nuohousta helpottava saranoitu KIKKA-piipunhattu

Nuohoojat suosittelevat, että piipunhattu olisi hyvä saada auki nuohouksen ajaksi, siksi KIKKA- piipunhattuihin on saatavana myös aukaisumekanismi. Tätä ei voida asentaa jälkikäteen. Avausmekanismin ansiosta hattu on helppo avata ja sulkea. Erikoissaranointinsa ansiosta KIKKA- piipunhatun kansiosa altistuu aukaistuna vähemmän tuulelle eli kansiosa ei jää aukaistuna tuulelle riepoteltavaksi.

Mistä piipunhatut on tehty?

KIKKA-piipunhatun kansi on korroosion kestävää alumiiniseosta. Se kestää kovaa kuumuutta, pakkasta, vettä ja korroosiota. Piipunhattuja on saatavana myös haponkestävällä kansiosalla. Piipunhatun jalat ja tukikaari ovat alumiinia, pultit sekä mutterit ruostumatonta terästä.

KIKKA-piipunhattu suojaa savupiipun veden, homeen ja pakkasen tuhoilta.KIKKA-piipunhattu suojaa savupiipun veden, homeen ja pakkasen tuhoilta.

KIKKA-sadehattu pyöreälle putkelle säätöpannalla

KIKKA -sadehattuja myös pyöreille putkille esim. ilmastointi ja viemäröintiputkille. Hatun haponkestävää terästä. Hatussa säätöpanta kiinnitystä varten. Saatava erikokoisina esim.85 -205 mm kokoisille putkille.

KIKKA-sadehattu pyöreälle putkelle säätöpannalla.KIKKA-sadehattu pyöreälle putkelle säätöpannalla.
kosken_metalli_2021_1024x300

Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan?
Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
27.8.2018