Patentoitua tyyliä lattia-asennukseen ja -remontointiin

Upofloor Oy on uudistanut Dream Click Pro -vinyylilankun kodin ja julkisten tilojen lattia-asennuksiin. Tuote soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Dream Click LVT Pro -lankuissa on aidon puulattian ilmettä erinomaisin käyttöominaisuuksin. Lattia, jossa yhdistyvät kulutus- ja kosteudenkestävyys, helppohoitoisuus, äänenvaimennus, sekä helppo asennettavuus. Patentoidun lukkopontin ansiosta lattiaa ei tarvitse liimata alustaansa, mikä nopeuttaa asennusta.

Saneerauskohteissa asennus voidaan tehdä suoraan useimmiten vanhan pinnoitteen päälle, jolloin säästetään aikaa ja kustannuksia sekä vältytään pölyäviltä työvaiheilta. Tämä vinyylilankku voidaan asentaa mainiosti myös Tuplex-aluskatteen kanssa, jolloin tuotteiden yhteinen askeläänen eristävyys nousee merkittävästi. Dream Click Pro:n alle asennettu Upofloor Tuplex -alusmateriaali takaa tuotteelle erinomaisen askeläänen eristyksen parannusarvon ollessa ΔLw 22 dB (ISO/DIS 16251-1:2012). Vanhan muovimaton päälle asennettuna askelääneneristävyys myöskin paranee materiaalista riippuen.

Tilaa maksuton esite!

River Oak Greige.River Oak Greige.

Edullinen, helppo ja nopea asennus

Useimmat joustavat lattianpäällysteet vaativat kiinnityksen liimaamalla sekä paljon alustan kunnostusta ennen asennusta. Korjauksissa vanha pinnoite pitää yleensä poistaa. Myös kovat päällysteet kuten keraamiset laatat vaativat hyvän alustan ja kiinnityksen laastilla ja saumauksen. Alustan kunnostuksen työvaiheita ovat tavallisesti vanhan pinnoitteen ja liimajäänteiden poisto, primerointi, tasoitukset sekä hionnat. Nämä ovat yleensä aikaa vieviä ja kalliita työvaiheita sekä vaativat erikoistyökaluja että ammattiosaamista.

Dream Click Pro LVT-vinyylilankku voidaan irtoasentaa suoraan hyväkuntoisen vanhan päällysteen (ei kuitenkaan tekstiilimaton) sekä kuivan levy- tai betonialustan päälle. Se on täydellinen ratkaisu remontointiin. Lattian uusinta voidaan tehdä keskeyttämättä normaalia toimintaa, jolloin tilat voivat olla koko ajan käytössä. Dream Click Pro:n asentaminen onnistuu kätevästi sekä ammattilaiselta että tee se itse -henkilöltä. Pontti lukkiutuu helposti ja tiiviisti. Laattoja on helppo työstää kuviosahalla sekä mattopuukolla viiltämällä ja taittamalla. Voit ottaa tilat käyttöön samana päivänä asennuksen etenemisen mukaan. Säästyt vanhan pinnoitteen hävittämiseltä, tasoitukselta, hionnalta, pölyltä ja tasoitteen sekä liiman kuivumisen odotusajoista.

Tutustu asennusohjeisiin!
 

Patentoidun lukkopontin
ansiosta lattiaa ei tarvitse liimata
alustaansa, mikä nopeuttaa asennusta. Saneerauskohteissa
asennus voidaan tehdä suoraan
useimmiten vanhan pinnoitteen päälle,
jolloin säästetään aikaa ja kustannuksia sekä
vältytään pölyäviltä työvaiheilta.Patentoidun lukkopontin ansiosta lattiaa ei tarvitse liimata alustaansa, mikä nopeuttaa asennusta. Saneerauskohteissa asennus voidaan tehdä suoraan useimmiten vanhan pinnoitteen päälle, jolloin säästetään aikaa ja kustannuksia sekä vältytään pölyäviltä työvaiheilta.

Ylivoimainen lukkopontti

Patentoidun iskunkestävästä polystyreenistä tehdyn HIPS-lukkopontin vetolujuus 500 kg/m on moninkertainen verrattuna normaaleihin vinyylilankkujen lukkopontteihin. Dream Click Pro:n pontti kestää kuormitusta, käsittelyä ja mahdollistaa lattian purun ja asennuksen vaikkapa uuteen kohteeseen. Kaikilta sivuiltaan yhteensopiva lukkopontti mahdollistaa asennussuunnan kääntämisen 90°–180°–360°. Tämä helpottaa hankalien tilojen asennusta. Kääntämällä vinyylilankku 90° saadaan aikaan esim. kalanruotokuvio.

Kestäviä, helppohoitoisia

Dream Click Pro ei elä ilmankosteuden muutosten mukaan ja kestää hyvin päältä tulevaa kosteutta. Se soveltuu siksi erinomaisesti esim. eteisiin, keittiöihin, porrashuoneisiin sekä katutason liiketiloihin. Dream Click Pro:n pintakäsittelynä on helppohoitoinen, kestävä polyuretaani, PUR, jota ei tarvitse vahata. Vinyylilankun paksuus on vain 5 mm, jolloin remonteissa vältytään normaalisti ovien lyhentämiseltä. 15,24 x 91,44 cm kokoista lankkua ja 2,09 m² paketteja on helppo käsitellä. Dream Click Pro 0,55 mm pinnalla on tuote kovan kulutuksen tiloihin esim. porrashuoneet, katutason myymälät, virastot. Takuu asuintiloissa 15 v, julkisissa tiloissa 10 v.

Vaimentaa ääntä, lämmin

Alhainen kulkuääni verrattuna koviin päällysteisiin kuten kivi, keraaminen laatta, laminaatti tuo viihtyisyyttä työ- ja kotitiloihin. Lattialla on miellyttävä kulkea ja se tuntuu lämpimältä jalan alla. Se soveltuu hyvin yhteen lattialämmityksen kanssa. Testeissä kulkemisesta aiheutuva huoneääni on 70 % alhaisempi (SL 70 / EPLF) kuin referenssilaminaattilattian. Tuote soveltuu myös uudisasentamiseen.

Tilaa maksuton esite!
 

Evergreen Oak Sand.Evergreen Oak Sand.
 
Julkaistu
25.7.2016