Sovella - valmiita työpisteitä ja hyllyjärjestelmiä

Sovella on kalustesarja, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitset hyvin järjestettyyn harrastus- ja säilytystilaan. Käytännöllinen kalustesarja pitää sisällään monipuolisen valikoiman siirrettäviä ja yhdisteltäviä tuotteita, joilla autotalli pysyy siistinä ja työkalut paikoillaan kaikkina vuodenaikoina. Sovella tarjoaa sekä valmiita työpisteitä että erilaisia hyllyjärjestelmiä, joista rakennat vaivattomasti juuri mieleisesi kokonaisuuden. Sovella muuttaa epäjärjestyksen ja ahtauden toimivaksi tilaksi.

Säädä Sovella-varastosi kuten haluat: koukut, listat, hyllyt, korit, reikälevyt, kannattimet, niistä rakennat oman Sovellasi, joka joustaa, kasvaa, muuttuu – aivan kuten sinun varastointitarpeesi eri vuodenaikoina ja elämänvaiheissa. Pidä puutarhatyökalut hyvässä järjestyksessä talven yli ja käden ulottuvilla silloin, kun niitä taas keväällä tarvitaan.

Puutarhavälineet pysyvät kesät, talvet käytännöllisessä järjestyksessä Sovella-kalustejärjestelmän avulla.Puutarhavälineet pysyvät kesät, talvet käytännöllisessä järjestyksessä Sovella-kalustejärjestelmän avulla.
Sovella järjestää kaikki perheen tavarat. Mukavaa, kun kaikki on helppo ottaa käyttöön olipa mikä vuodenaika hyvänsäSovella järjestää kaikki perheen tavarat. Mukavaa, kun kaikki on helppo ottaa käyttöön olipa mikä vuodenaika hyvänsä
Sovellan autotalleihin tarkoitettu kalustesarja täydentää tuotevalikoimaa raskaamman kaluston autotallitöihin. Sarjaan kuuluvat: korkeussäädettävä työpöytä; pyörillä liikkuva siirrettävä työpöytä, jossa yhdistyvät työtaso, laatikosto ja kaappi; sekä pyörillä varustettu huoltovaunu, jonka laatikoston kansi toimii työtasona. Työkalusäilytykseen soveltuvat erityisesti: työkaluvaunu, jonka yläosassa on lukittava kaappi työkalukoukuille; sekä monitoimikaappi, joka sisältää vahvistetun työtason, laatikon poimintarasioineen sekä reikälevyn työkalukoukkuineen.
Sovella@garage ja hyvästit rengaspinoille autotallissa.Sovella@garage ja hyvästit rengaspinoille autotallissa.

Sovella vapauttaa lattiatilaa

Säätölistoihin kiinnitettävät säilytystelineet vapauttavat arvokasta lattiatilaa mahdollistaen raskaiden tarvikkeiden ja välineiden säilyttämisen seinällä. Rengas/yleistelineen päällä voi säilyttää auton renkaita ja esim. suksiboksia tai kanoottia. Toinen isojen autonrenkaiden säilytykseen tarkoitettu tuote, rengastelinepari, voidaan asettaa roikkumaan vaakakiskoon tai kiinnittää suoraan seinään. Näin päästään eroon hankalista ja tilaa vievistä rengaspinoista!
Polkupyörän voi ripustaa säätölistoihin kiinnitetyn polkupyörän kannatinparin varaan. Taittopöytä kiinnitetään säätölistoihin, ja sen voi kääntää alas tarvittaessa. Taittopöytä mainio apu hyvin pienissä ja ahtaissa tiloissa, joissa tarvitaan työtasoa. Pienet tarvikkeet säilyvät laatikkolistoihin asetettavissa muovilaatikoissa. Työvaatteet ja vaikkapa harrastuksiin liittyvät haalarit on helppo säilyttää naulakossa tai henkarissa vaatetangolla.
Polkupyörän voi ripustaa kannatinparin varaan. Sovella säästää lattiatilaa.Polkupyörän voi ripustaa kannatinparin varaan. Sovella säästää lattiatilaa.

Sovella ei keiku eikä kitise

Sovella on luotu Sinulle, joka arvostat kaikessa laatua ja hyvää suunnittelua. Sovella@garage-kalustesarjan tuotteet ovat raskaaseen ammattikäyttöön suunniteltuja, ne eivät keiku tai kitise. Laatu näkyy vankassa rakenteessa, huolitelluissa yksityiskohdissa ja toiminnallisuudessa. Hyvin suunniteltujen kalusteiden ansiosta omassa autotallissa tai harrastetilassa puuhaaminen on todellista arjen luksusta.
Sovellan valikoimasta löydät siirrettäviä ja yhdisteltäviä säilytyskalusteita, tasoja ja työpisteitä, joista voit koota mieleisesi kokonaisuuden. Viimeistele työtilasi seiniin kiinnitettävillä hyllyjärjestelmillä ja lisätarvikkeilla.
Sovella-tuotteita myydään hyvinvarustetuissa rautakaupoissa kautta maan.

Haluaisitko maksuttoman esitteen?
​​​​​​​Tilaa alla olevalla lomakkeella.

Esimerkkikokonaisuuksia kodin eri säilytystiloihin, vinkkejä säilytysjärjestelmän suunnitteluun, tarkat tuotetiedot ja hinnasto.

miesjamopo
 
Julkaistu
16.3.2015