Ylellinen ja nykyaikainen Kontio Laajaranta Jyväskylän Asuntomessuilla

Laajaranta on Jyväskylän asuntomessujen 2014 kohde no 14. Moderni ja vahva hirsi yhdistettynä suuriin ikkunoihin, harkittuun pohjaratkaisuun ja vaaleaan sisustukseen luo viihtyisän kokonaisuuden. Isojen maisemaikkunoiden ansiosta väljät oleskelutilat ovat valoisia ja ilmavan korkeita. Saunaosasto sijoittuu omaan rauhaansa rakennuksen toiseen päätyyn ja sieltä, kuten oleskelutiloistakin, on yhteys ulos terassille ja puutarhaan.
  • Kerrosala 133 m²
  • Huoneistoala 147 m²
  • Makuuhuoneita 3 kpl

Sisustussuunnittelu asukkaiden toiveita kunnioittaen

Moderni ja vahva hirsi yhdistettynä suuriin ikkunoihin, harkittuun pohjaratkaisuun ja vaaleaan sisustukseen luo viihtyisän kokonaisuuden. Isojen maisemaikkunoiden ansiosta väljät oleskelutilat ovat valoisia ja ilmavan korkeita. Saunaosasto sijoittuu omaan rauhaansa rakennuksen toiseen päätyyn ja sieltä, kuten oleskelutiloistakin, on yhteys ulos terassille ja puutarhaan.

Tutustu tarkemmin Kontio Laajarannan sisustukseen
 


 Moderni ja vahva hirsi yhdistettynä suuriin ikkunoihin, harkittuun pohjaratkaisuun ja vaaleaan sisustukseen luo viihtyisän kokonaisuuden. Moderni ja vahva hirsi yhdistettynä suuriin ikkunoihin, harkittuun pohjaratkaisuun ja vaaleaan sisustukseen luo viihtyisän kokonaisuuden.

Laajarannan rakennusvaiheet

Kun keväällä 2013 Jyväskylän tulevalta messualueelta löytyi sopiva tontti, Kalevi Laajisto ja Liisa Halttunen-Laajisto päättivät tarttua tilaisuuteen. Kalevi on toiminut Kontiotuote Oy:n myyjänä Jyväskylän alueella jo yli 20 vuotta ja myynyt satoja hirsitaloja. Vuosien varrella Kalevi ja Liisa ovat rakennuttaneet /rakentaneet useita hirsirakennuksia. Asuntomessuille he halusivat toteuttaa modernin, toimivan, tyylikkään ja hyvin taajamaympäristöön sopivan talon.
 

Löytyy nyt myös Kontion Koti -talomallistosta

Talomalli löytyy nyt myös Kontion Koti -talomallistosta nimellä Laajaranta. Kontio Laajaranta on ylellinen ja nykyaikainen koti vaativaankin makuun. Tilat ovat hyvin jäsenneltyjä ja kokonaisuus on toimiva. Eri pohjavariaatiot mahdollistavat saman idean toteuttamisen erilaisille tonteille, jolloin näkymät ja ilmansuunnat voidaan huomioida parhaalla mahdollisella tavalla.

Asuntomessut Jyväskylässä 11.7. - 10.8. 2014

Vuoden 2014 asuntomessut järjestetään Jyväskylän Äijälänrannassa 11.7.-10.8.2014. Äijälänranta sijaitsee Jyväsjärven itärannalla, Päijänteeseen johtavan Äijälänsalmen läheisyydessä. Laajaranta on Jyväskylän asuntomessujen 2014 kohde no 14. Tervetuloa tutustumaan!

 
Julkaistu
12.6.2014