Rännit rempallaan? Pyydä ilmainen kartoitus Vesivekiltä

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Saumoistaan vuotavat ja lumikuormien painosta repsahtaneet räystäskourut ovat tavallinen näky kaikkialla täällä pohjolassa. Myös ruoste ja pintojen hilseily ovat kaikille tuttuja ilmiöitä.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä!

talo

30 vuoden puhkiruostumattomuustakuu

Vesivekin sadevesijärjestelmä takaa sinulle huolettoman ratkaisun vuosiksi. Järjestelmissä käytetty polttomaalattu alumiini on ekologinen ja ylivoimaisen kestävä korroosiota ja kaupunki-ilmaston rasituksia vastaan. Tästä syystä alumiinisille tuotteille myönnetään 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuu.

Ilmainen tarvekartoitus

Vesivek tekee veloituksetta kiinteistösi sadevesijärjestelmistä, kattoturvatuotteista tai hätäpoistumisteistä ilmaisen tarve/kuntokartoituksen. Samalla saat kustannusarvion mahdollisesta korjaustyöstä sekä ammattilaisen mielipiteen siitä, miten työ pitäisi suorittaa.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä!

Uutuus: Arvo sadevesikouru

Vesivek Arvo yhdistää kaikki toimivan, kestävän ja kauniin vesikourun ominaisuudet. Syvyytensä ansiosta sen läpi virtaavat kevyesti isommatkin vesimäärät – eikä roisku yli! Ulkopäärme pitää kourun ulkopinnan puhtaana, joten Arvo jättää rumat valumajäljet historiaan. Saumattomuutensa ansiosta kouru ei vuoda ja sen sisäpuolen puhdistus on helppoa. Alumiinista valmistettu Arvo on käytännöllisesti katsoen ruostumaton ja näin todella pitkäikäinen.

Arvon ominaisuudet:

1. Syvemmän profiilinsa ansiosta vettä mahtuu suurempi määrä
2. Saumaton malli – ei vuotavia kourunjatkoja
3. Uusi design vähentää veden valumista kourun kylkeä pitkin
4. Korroosionkestävä alumiinimateriaali, 30v. puhkiruostumattomuustakuu
5. Ulkopuoliset, supersäänkestävät kourunkannakkeet – puhdistus on helppoa
6. Polttomaalatulle alumiinille myönnämme 30 vuoden puhkiruostumattomuus takuun


Jätä yhteydenottopyyntö tästä!
arvo
 
Julkaistu
8.7.2014