Kontio Laajarannan sisustussuunnittelu asukkaiden toiveita kunnioittaen

Laajaranta on Jyväskylän asuntomessujen 2014 kohde no 14. Arkkitehtuuriltaan ajattoman modernissa yksikerroksisessa hirsitalossa on neljä huonetta, keittiö ja saunaosasto, jotka on jäsennelty toimivaksi kokonaisuudeksi.

Tilaa maksuttomia esitteitä!

Hirsiseinä luo luonnollisen ja rauhallisen pohjan koko sisustukselle.Hirsiseinä luo luonnollisen ja rauhallisen pohjan koko sisustukselle.
Arkkitehtuuriltaan ajattoman modernissa yksikerroksisessa hirsitalossa on neljä huonetta, keittiö ja saunaosasto, jotka on jäsennelty toimivaksi kokonaisuudeksi.Arkkitehtuuriltaan ajattoman modernissa yksikerroksisessa hirsitalossa on neljä huonetta, keittiö ja saunaosasto, jotka on jäsennelty toimivaksi kokonaisuudeksi.

Valoisuutta ja ilmavuutta

Moderni ja vahva hirsi yhdistettynä suuriin ikkunoihin, harkittuun pohjaratkaisuun ja vaaleaan sisustukseen luo viihtyisän kokonaisuuden. Isojen maisemaikkunoiden ansiosta väljät oleskelutilat ovat valoisia ja ilmavan korkeita. Saunaosasto sijoittuu omaan rauhaansa rakennuksen toiseen päätyyn ja sieltä, kuten oleskelutiloistakin, on yhteys ulos terassille ja puutarhaan.

Keittiö  on A la Carte -mallistoa ja muodostaa olohuoneen kanssa suuren yhtenäisen tilan.Keittiö on A la Carte -mallistoa ja muodostaa olohuoneen kanssa suuren yhtenäisen tilan.

Tavoitteena on selkeä ja tyylikäs hirsitalo

Samaan aikaan kun keväällä 2013 työt tontilla alkoivat, käynnistettiin myös talon sisustussuunnittelu. Avukseen suunnitteluun saatiin huippuluokan osaajan Helsingistä. Sisustussuunnittelija Kirsi Valanti lähti mielellään mukaan projektiin, jossa tavoitteena on selkeä ja tyylikäs hirsitalo. ”Hirren vaakaraidat ja puukuviot muodostavat jo sellaisenaan vahvan visuaalisen elementin ja taustan sisustukselle. Luonnonmukainen kaunis puu kaipaa kuitenkin rinnalleen rauhoittavia värejä ja levollisia pintamateriaaleja.” Kertoo Kirsi kohteen sisustamisen kulmakivistä.

Keittiö ja olohuone samassa tilassa.Keittiö ja olohuone samassa tilassa.
Pesutilat ovat saaneet rauhallisen värimaailman.Pesutilat ovat saaneet rauhallisen värimaailman.

Asukkaiden toiveita kuunnellen

Asukkailla oli myös selkeät toiveet talon sisustussuunnittelun lähtökohdiksi. He arvostavat mm. selkeyttä, suomalaisuutta, uutta henkivää ajatonta tyylikkyyttä ja ekologisuutta.

Tutustu Kontio Laajarannan rakennusvaiheisiin!

Tilaa maksuttomia esitteitä!

Talossa on kolme makuuhuonetta.Talossa on kolme makuuhuonetta.

Jyväskylän Asuntomessut ovat avoinna 11.7.-10.8.2014 klo 10-18

Laajaranta on Jyväskylän asuntomessujen 2014 kohde no 14. Tervetuloa tutustumaan!
 
Julkaistu
10.6.2014