Miellyttävä sisäilma ympäri vuoden

Ilmalämpöpumpulla säästät vuosittain lämmityskustannuksissa, sekä tarvittaessa jäähdytät sisäilmaa. Kesähelteillä sisälämpötila saattaa nousta tuskallisen kuumaksi, jolloin oleskelu ja nukkuminen tuntuvat epämiellyttävältä. Ilmalämpöpumpulla voit säätää ilman sopivan viileäksi ja parantaa näin asumismukavuutta, myös mökillä.

Ilmalämpöpumppu pitää sisäilman sopivana parantaen asumismukavuutta.Ilmalämpöpumppu pitää sisäilman sopivana parantaen asumismukavuutta.

Kannattava investointi alusta alkaen

Ilmalämpöpumpulla voit säästää 30–50 prosenttia lämmityskustannuksistasi vuosittain. Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä tontillasi eikä talossasi. Investoinnista tulee nopeasti kannattava ja pääset nauttimaan paremmasta sisäilmasta heti asennuksen jälkeen.

Raikasta sisäilmaa

Ilmalämpöpumppu ei ainoastaan lämmitä tai jäähdytä sisäilmaa. Se myös puhdistaa ilmaa – yhden näppäimen painalluksella. Toiminnon perustana on plasmacluster-ionitekniikka, joka jäljittelee luonnossa toimivaa puhdistusprosessia. Aktiivinen ilmanpuhdistus tuottaa positiivisia ja negatiivisia ioneja, jotka hajottavat ilman epäpuhtauksia.

Suunniteltu pohjoisen vaativiin oloihin

Suomessa talviset olosuhteet asettavat erityisiä vaatimuksia ilmalämpöpumpun toiminnalle. IVT:n ilmalämpöpumpuilla on 40 vuoden kokemus pohjoisista olosuhteista, joten alhainen käyttölämpötila on otettu huomioon jo valmistusvaiheessa. Markkinoilla voi olla laitteita, jotka on suunniteltu huomattavan erilaisiin olosuhteisiin.

  • Voit jopa puolittaa lämmityskustannuksesi.
  • Vedoton lämmitys ja lämpimämpi lattia Coanda-ilmiön ansiosta.
  • Aktiivinen ilmanpuhdistus plasmacluster-ionitekniikalla.
  • Etäohjausvalmius puhelimella.
  • Ylläpitolämpötila +10 °C on täydellinen mm. vapaa-ajan asunnolle ja autotallille.
  • IVT täyttää Joutsenmerkin tiukat laatu ja ympäristövaatimukset.

Ilmalämpöpumpulla säästät energialaskuissa!

Monia tekijöitä on punnittava keskenään pystyäkseen laskemaan mikä on kannattavinta ja mistä saa parhaan hyödyn. Ilmalämpöpumppu soveltuu moneen eri tyyppiseen ja kokoiseen rakennukseen. Asennus on yksinkertainen, eikä se vaadi merkittäviä muutoksia taloosi. Jos haluat laskea lämmityskustannuksiasi helposti ja nopeasti, on IVT Nordic Inverter on ehdoton valinta. Saat samalla mahdollisuuden parempaan sisäilman laatuun, ylläpitolämmitykseen ja jäähdytykseen kuumina kesäpäivinä.

IVT Nordic Inverter lämpöpumpuilla asiakkaat ovat säästäneet jopa 50% lämmityskustannuksissa suora sähkölämmitteisissä kiinteistöissä.

Harkitsetko ilmalämpöpumpun hankkimista?

Katso lähin jälleenmyyjä

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
16.5.2017