Kontio Päivänsäde sai toimivan ja viihtyisän sisustuksen

Kontio Päivänsäde on nyt valmis ja sisustettu. Viihtyisäksi ja toimivaksi sisustetun loma-asunnon ilmeestä on vastannut kiiminkiläinen sisustusarkkitehti Arja Runtti. Suunnittelun lähtökohtana oli rentoon oleskeluun soveltuva ajaton sisustus.

Kontio Päivänsäde koko komeudessaan Kalajoella.Kontio Päivänsäde koko komeudessaan Kalajoella.

Rentoa oleilua olohuoneessa

Rentoa tunnelmaa kuvastaa esimerkiksi olohuoneen erkkeriin sijoitettu muhkea sohva ja Tulikiven takan äärellä sijaitseva lukutuoli. Sohva myötäilee kivasti olohuoneen erkkerin muotoa. Värimailmaa olohuoneessa on raikastettu pirteän värikkäillä tyynyillä.

Olohuoneen muhkea sohva ja pala keittiötä.Olohuoneen muhkea sohva ja pala keittiötä.
Yläkerran oleskelunurkkaus.Yläkerran oleskelunurkkaus.

Allergiaystävällisyys ja ekologisuus on huomioitu

Allergiaystävällisyys ja ekologisuus on huomioitu kaikissa pinta- ja sisustusmateriaaleissa.

”Sisätilojen puolella näkyviin hirsiseiniin valittiin luonnonöljypohjainen vahaus, joka antaa puun hengittää ja tukee näin terveellistä asumista. Sisustuksen harkiten valittu väriskaala soveltuu hirsiseinien rinnalle ja luo tilaan pehmeää kodikkuutta”, Arja Runtti kertoo.

Makuuhuoneessa lämpimät tekstiilipinnat

Makuuhuoneessa kaksi seinää tapetoitiin oksakuvioisella tapetilla. Oksa-aihe toistuu sängyn päätyjen kohdalla seinään kiinnitetyissä koristetyynyissä. Kalajoen dyynien maisemaan sopivat myös oleskelutiloihin valitut lintuaiheiset valaisimet.

Lämpimät tekstiilipinnat tuovat tiloihin lisää pehmeyttä. Esimerkiksi taidehuovuttaja Asta Siuruan tilaustyönä toteuttama seinävaate on näyttävä taideteos. Lastenlasten leikkeihin suunniteltiin tyynyillä varustettu soppi portaiden alle.

Tutustu myös Kontio Päivänsäteen rakennusvaiheisiin!

Tilaa esitteitä!
Makuuhuone sisustettiin lämpimillä sävyillä.Makuuhuone sisustettiin lämpimillä sävyillä.
 
Julkaistu
10.6.2014