Runsas talopakettitoimitus haluamaasi vaiheeseen asennettuna

Valitse Kastellin runsassisältöinen Peruspaketti, kun haluat omalla työpanoksellasi osallistua rakentamiseen tai haluat toteuttaa kaikkein yksilöllisimmätkin talo- ja huvilatoiveesi.

Hankkiessasi Peruspaketin, voit vapaasti valita mieluisan kodin tai huvilan koko Kastellin mallistosta, muunnella sen pohjaratkaisua – tai suunnitteluttaa täysin yksilöllisen kodin Kastellin aluearkkitehdeilla. Talopaketin toimitussisältöä voit laajentaa monipuolisilla lisähankinnoilla ja asennussisällön voit räätälöidä omien taitojesi ja resurssiesi mukaan.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Tilaa veloitukseton Kastelli-talokirja

Kaikki Kastelli-mallit saatavana Peruspakettina

Markkinajohtaja Kastellin koko mahtava mallisto taloista huviloihin on saatavana Peruspakettina edulliseen hintaan. Mallistoissa on kymmeniä erilaisia koteja erilaisille perheille sekä huviloita ympärivuotiseen asumiseen. Peruspaketin sisältöä on helppo täydentää Kastelli-rakentajan Tukun tuotteilla todella kilpailukykyiseen hintaan.

Yksilölliset talo- ja huvilaunelmat todeksi

Peruspaketti-toimitus antaa joustavat mahdollisuudet toteuttaa rakentajaperheiden yksilöllisimmätkin toiveet. Kaikkiin talo- ja huvilamalliston pohjaratkaisuihin voi tehdä yksilöllisiä muunnoksia, joilla suurennetaan tai pienennetään pohjaratkaisua, siirretään väliseiniä, muutetaan ikkunoiden kokoa ja paikkaa tai muunnellaan talon ulkonäköä ympäristöön parhaiten sopivaksi.

Myös Kastellin aluearkkitehtien tai asiakkaiden itsensä suunnitteluttamat ratkaisut ovat joustavasti toteutettavissa Kastellin Peruspakettitoimituksena. Näin yksilöllisestäkin kodista tulee rakenteiltaan laadukas ja Kastellin tapaan energiatiivis.

Säästöä omalla työllä

Kastellin Peruspaketti sopii erityisen hyvin niille rakentajille, jotka haluavat rakentaa omatoimisesti tai joilla on mahdollista hyödyntää talkooapua tai tuttua kirvesmiesporukkaa. Voit sopia Kastellin kanssa joustavasti eri työvaiheista, jolloin esimerkiksi Kastellin koulutetut asentajat tekevät rakentamisen vaativimman vaiheen eli pystyttävät talosi rungon sekä kaikki kantavat rakenteet säältä suojaan. Kastelli-asennuksen jälkeen pääset jatkamaan omaa työosuuttasi.

Selkeiden ohjeiden avulla laadukkaista materiaaleista rakentaminen on helppoa ja nopeaa!

Peruspaketti juuri haluamaasi vaiheeseen asennettuna

Kastellin runsaista asennusvaihtoehdoista löytyy jokaiselle rakentajalle se sopivin oman osaamisen ja aikaresurssien mukaan. Tutustu ja pyydä tarjous omalta Kastelli-kauppiaaltasi! Tilaa veloitukseton Kastelli-talokirja
 

Sateelta suojaanSateelta suojaan
Säältä suojaan 1Säältä suojaan 1
Säältä suojaan 2Säältä suojaan 2
Lämmitysvalmiiksi 1 ja 2Lämmitysvalmiiksi 1 ja 2
PerusulkoverhousPerusulkoverhous

Kuinka Valmiina ottaisit oman Peruspakettisi?

Klikkaa kuva isommaksiKlikkaa kuva isommaksi

Peruspaketin runsas materiaalitoimitus

Kastellin Peruspaketti sisältää kaikki oman kotisi tai huvilasi keskeiset rakennustarvikkeet. Tarvikkeiden määrä on tarkkaan laskettu, jolloin vältyt hukkamateriaaleilta ja kustannuksia säästyy. Kaikki tarvikkeet tulevat tontillesi juuri oikeaan aikaan, jolloin tavaroiden hankkimiseen ei mene aikaa, vaan voit keskitttyä koko ajan rakentamiseen.

UUTTA! : LVIS-suunnittelu ja -asennukset myös Peruspaketin ostajille

Kastelli tarjoaa nyt laadukkaita talotekniikkapalveluita myös pakettirakentajilleen. Tilatessasi talotekniikan Kastellilta, saat sen samoilta ammattitaitoisilta ja osaavilta Terawatt-asentajilta kuin Kastellin Muuttovalmis-asiakkaatkin. Rakennusaikainen yhteistyö sujuu kitkattomasti kun aikataulut on sovitettu yhteen oman rakentamisaikataulusi kanssa.

Terawatt on Kastellin omistama talotekniikkayhtiö, jonka ammattitaitoisilla suunnittelijoilla voit teettää myös rakennuskohteesi sähkö- ja LVI-suunnitelmat.
 
Julkaistu
30.6.2014