Hiekkaranta, meri ja luonto
Kalajoen Loma-asuntomessut avaavat pian ovensa

Kalajoki kutsuu sinut mukaan tuleville Loma-asuntomessuilleen. Loma-asuntomessualueen rakennusprojekti jatkuu vielä hetken aikaa, mutta Kalajoen Loma-asuntomessut 2014 avajaiset lähestyvät kovaa vauhtia ja 23.6. messuportit aukeavat kaikille.
Messuilla on nähtävillä 28 erilaista kohdetta, jotka on jaettu neljään erityyppiseen kortteliin.

Loma-asuntomessut järjestetään vuonna 2014 Kalajoella.Loma-asuntomessut järjestetään vuonna 2014 Kalajoella.

Messualueena ainutlaatuinen

Ainutlaatuinen messualue sijoittuu Kalajoen 15 kilometriä pitkälle Hiekkasärkälle. Messualue on kooltaan kompakti 10 hehtaaria ja alueella onkin edustettuna sekä perinteistä loma-asumista että modernimpaa huvilaa. Osassa huviloista avautuu upea näköala aavalle merelle.

Loma-asuntomessut rakentuvat Aurinkohiekat –nimiselle alueelle, joka sijaitsee Hiekkasärkkien pohjoispäässä palveluiden välittömässä läheisyydessä ja lähellä matkailukeskuksen ydintä.

Hiekkasärkät ovat suosittu sekä arvostettu luontokohde, ja alueen ainutlaatuisuutta onkin kunnioitettu jättämällä maasto mahdollisimman luonnonmukaiseen tilaan. Kalajoen Loma-asuntomessut onkin ottanut alueen merkityksellisyyden huomioon messuja suunniteltaessa ja järjestettäessä. Isotöisten puutarhojen sijasta on keskitytty olennaiseen, nauttimaan rentouttavasta loma-asumisesta, komeista terassiratkaisuista ja lammen takana aukeavasta merimaisemasta.

Haluatko ostaa liput jo ennakkoon? Voit ostaa pääsylippusi Loma-asuntomessuille sekä Asuntomessuille Jäsentukusta.
Lippukauppaan
Luonto on ihmistä lähellä.Luonto on ihmistä lähellä.

Merkitse kalenteriisi 23.6. - 6.7. 2014

Upea messualue avaa porttinsa yleisölle 23.6.-6.7. väliseksi ajaksi, jolloin pääsee tutustumaan alueelle rakentuneisiin loma-asuntoihin. Nähtävää riittää myös mahtavissa terassiratkaisuissa unohtamatta tietenkään aurinkoa, hiekkarantaa ja merimaisemaa.

Messualueen vapaa-ajan asunnot pitävät sisällään mielenkiintoisia ratkaisuja aina erillisistä saunarakennuksista kierrätysmateriaalien käyttöön sekä ekorakentamiseen. Messukohteissa on pyritty tuomaan esille erilaisia ratkaisuja niin seinäpinnoissa kuin terassimateriaaleissakin. Tehosteseiniä sekä erikoispintoja on nähtävillä useassa kohteessa. Rakennusmateriaaleiksi kohteisiin on valikoitunut perinteiset puu, kivi sekä hirsi väriskaalan vaihdellessa aivan vaaleasta lähes mustaan. Messuilla perinteinen sekä moderni elävät sulassa sovussa rinnakkain.

Tervetuloa Loma-asuntomessuille tutustumaan kohteisiin!

Horisontissa siintää aava meri.Horisontissa siintää aava meri.
Haluatko ostaa liput jo ennakkoon? Voit ostaa pääsylippusi Loma-asuntomessuille sekä Asuntomessuille Jäsentukusta.
Lippukauppaan

Katso lisää www.asuntomessut.fi
Messualuetta. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempanaMessualuetta. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana
Terassit tehty viihdyttäviksi. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana.Terassit tehty viihdyttäviksi. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana.
Alueella liikkuminen on tehty helpoksi. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana.Alueella liikkuminen on tehty helpoksi. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana.
Oleskelutilan upea maisema. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana.Oleskelutilan upea maisema. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana.
 
Julkaistu
9.6.2014