Lasitetulla terassilla nautit kaikista vuodenajoista

Lasitetulla terassilla aurinko paistaa lasin läpi lämpimämmin, kesä viipyy pidempään ja kevät taas koittaa lasitetulle terassille aikaisemmin. Talvella se toimii sisustettuna tunnelmallisena talvihuoneena. Terassilasitus luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle. Se on mainio lisähuone, saunan jälkeinen vilvoittelutila ja paikka harrastaa lähellä luontoa.
Lasiterassille kevät saapuu aikaisemmin, kesä jatkuu pidemmälle syksyyn ja talvella se mahdollistaa monia uusia käyttötapoja.Lasiterassille kevät saapuu aikaisemmin, kesä jatkuu pidemmälle syksyyn ja talvella se mahdollistaa monia uusia käyttötapoja.

Terassin käyttöaste kasvaa huomattavasti

Lasitettu terassi jatkaa olohuonetta kiehtovaksi uudeksi oleskelutilaksi, joka avautuu kauniilla säällä ulkotilaksi, ja sulkeutuu suojaisaksi tilaksi sateella tai tuulella. Se toimii erinomaisesti isonkin joukon ruokailutilana sekä pienenä keittiöpuutarhana, jossa yrtit ja muut istutukset viihtyvät.

Lasitettu terassi laajentaa myös sisustusmahdollisuudet uusiin ulottuvuuksiin. Sisusta se houkuttelevan kotoisaksi vuodenajan mukaan erilaisilla tekstiileillä, pöytäryhmillä, lepotuoleilla, riippukeinuilla. Vain mielikuvitus on rajana. Tuo valoa hämärään aikaan kynttilälyhdyin ja valoin, somista istutusasetelmin. Muista kuitenkin sisustuksessa, että lasitettu terassi on ulkotilaa ja käytä huonekaluissa ja muissa sisustuselementeissä kosteutta kestäviä materiaaleja.

Lämmikettä saat paitsi kuumin juomin, viltein ja huovin, myös lasiterassille asennetuin terassilämmittimin.

Näillä vinkeillä viihdyt terassillasi aina
Lasitetun terassin voi sisustaa houkuttelevan kotoisaksi oleskelupaikaksi.Lasitetun terassin voi sisustaa houkuttelevan kotoisaksi oleskelupaikaksi.

Lasiterassilla monipuoliset käyttötarkoitukset

Lasitukseen suunnitelluilla verhoilla saat terassille näkösuojaa vuodenajasta riippumatta. Ne estävät kesällä lasitettua terassia tai parveketta kuumenemasta sietämättömästi ja suojaavat myös kalusteita UV-säteilyn aiheuttamalta haurastumiselta ja haalistumiselta. Pimeään aikaan ne luovat näkösuojaa ja yksityisyyttä.

Terassi on myös turvallinen leikkipaikka lapsille ja viihtyisä ulkotila lemmikkieläimille. Mikä parasta, terassikalusteille ei tarvitse etsiä paikkaa varastosta, vaan ne säilyvät niillä sijoillaan terassilla ympäri vuoden ja ovat siten käyttövalmiina heti kevätauringon alkaessa lämmittää.

Terassin lasittaminen maksaa itsensä takaisin muutenkin kuin aineettomina iloina, sillä terassilasitus nostaa asunnon jälleenmyyntiarvoa siinä missä esimerkiksi vastaremontoitu kylpyhuone. Näiden lisäksi lasitettu terassi suojaa taloa säävaihteluilta, kylmältä viimalta ja vedontunteelta sisätiloissa, mikä saattaa näkyä myös energiankulutusta alentavasti.

Lataa veloituksetta inspiraatio-opas

Iltojen pimetessä kannattaa ottaa myös kausivalot esille tuomaan tunnelmaa.Iltojen pimetessä kannattaa ottaa myös kausivalot esille tuomaan tunnelmaa.

Onko talossasi valmis avonainen terassi vai haluatko rakentaa lasiterassin talon sivuun lisätilaksi?

Lumon räätälöi lasiterassin valmiiksi suunnitelluista vakioelementeistä juuri omaan kotiisi sopivaksi ja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa lasiterassiunelmasi sekä luovimmatkin tilaratkaisut. Kun valitset lasiterassia, ota huomioon ulkonäön ja tilan lisäksi myös rakenteet ja toimivuus. Näin se palvelee sinua vuosikymmeniä. Lumonin ammattilaiset auttavat sinua suunnittelussa. Kysy lisää

Lasiterassi on osa ulkotilaa ja joutuu kestämään vaativat sääolosuhteet. Rankkasateet, lumi, pakkanen, hellepäivät ja ilmansaasteet asettavat kovat vaatimukset toimivalle ja pitkäikäiselle lasiterassille.

Lasiterassin tulee toimia moitteetta pitkään: se ei saa vääntyillä ja lasielementtien tulee liukua pehmeästi vielä vuosienkin kuluttua. Lumonin kotimaiset, tyylikkäät ja helppokäyttöiset lasiterassit on suunniteltu kestämään lumikuorman ja säävaihtelut. Kokeneet ammattilaiset hoitavat asennuksen ja huoltopalvelu on apunasi, mikäli lasituksesi kaipaa huoltoa, säätöä tai tarkastusta.

Lataa maksuton terassirakentajan opas

Hyödynnä talviostajan etu

Lasittamalla terassisi saat enemmän tilaa elämäsi hetkiin ja voit säästää kotisi energiakustannuksissa. Valjasta siis kotisi täysi potentiaali ja hyödynnä Lumonin talvikampanjaetu. Kampanjaetuna kauniit ja käytännölliset Lumon Verhot -50% alennuksella talvikauden lasitustoimituksiin.


Lue lisää Lumonin talvikampanjasta


Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta.Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta.

Kysy lisää ammattilaiselta


 
Päivitetty
5.11.2022