Vahti-Jussi® valvoo pihapiiriä myös langattomasti

Sopiva liiketunnistin joka tarpeeseen

Vahti-Jussi-liiketunnistimien avulla piha on valaistuna vain silloin kun siellä kuljetaan. Toisaalta liiketunnistin myös paljastaa pihapiirissä liikkuvat kutsumattomat vieraat.

Vahti-Jussi-liiketunnistimet asennetaan ulkoseinään joko suoralle seinälle, kattoon tai talon kulmaan erillisen kulma-asennusadapterin avulla. Tunnistimien valvonta-alue vaihtelee mallista riippuen 220-280 asteeseen, ja se havaitsee havaitsee liikkeen korkeintaan 16 metrin säteellä.

Valojen katkaisuaika on säädettävissä, valot voivat olla päällä päällekytkennästä 10 sekunnista 30 minuuttiin. Liiketunnistimissa on myös hämäräkytkin, joten pihavalot eivät valoisana aikana turhaan syty. Liiketunnistimia on saatavissa eri väreissä, mm. valkoisena, ruskeana sekä alumiinin- ja antrasiitinvärisenä.

Tilaa ABB asennuskalusteet -esite Esitepalvelusta

ABB liiketunnistimet
 

Liiketunnistin tuo paitsi turvallisuutta, myös säästöjä. Valot palavat vain silloin, kun niitä tarvitaan.Liiketunnistin tuo paitsi turvallisuutta, myös säästöjä. Valot palavat vain silloin, kun niitä tarvitaan.

Sijoittelun vapautta langattomalla liiketunnistimella

Langaton Vahti-Jussi on paristokäyttöinen liiketunnistin, joka hyödyntää radiotaajuustekniikkaa, eikä täten tarvitse ollenkaan kaapelointia. Liiketunnistin on siksi lähes täysin vapaasti sijoitettavissa. Sen valvonta-alue on 220 ° ja havaintoetäisyys korkeintaan 16 m. Kun liiketunnistin havaitsee liikettä, se lähettää kytkentäsignaalin vastaanottimeen, joka kytkee valot päälle. Vastaanotin voidaan asentaa kojerasiaan, pistorasiaan tai kytkimen alle lampun lähelle.

Vahti-Jussin langaton RF-malli on myös yhdistettävissä KNX-taloautomaatiojärjestelmään.

RF-tuotteet langattomaan ohjaukseen
 

Kulma-adapterilla Vahti-Jussi®-liiketunnistimen saa kätevästi asennettua myös talon kulmaan, jolloin se valvoo kahta seinustaa. Saatavissa kaikissa väreissä. (klikkaa kuva isommaksi)Kulma-adapterilla Vahti-Jussi®-liiketunnistimen saa kätevästi asennettua myös talon kulmaan, jolloin se valvoo kahta seinustaa. Saatavissa kaikissa väreissä. (klikkaa kuva isommaksi)

Litteä liiketunnistin sulautuu seinäpintaan

Tyylikkäs litteä Vahti-Jussi on matalaan asennukseen sopiva malli, joka ei erotu talon julkisivusta yhtä herkästi kuin perinteinen malli. Litteää mallia on saatavissa kahdella eri valvontakulmalla, 70 ° tai 110 °. Sen kantama on 4 metriä sivuille ja 12 metriä eteen. Mallia on saatavissa neljässä värissä: valkoinen, alumiini, antrasiitti ja ruskea.

Kaikki Vahti-Jussi-liiketunnistimet soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Useimpien mallien asetukset voidaan tehdä myös kätevästi erillisellä kauko-ohjaimella ilman tikkaille kiipeämistä.

Tilaa ABB asennuskalusteet -esite Esitepalvelusta
 

Matala liiketunnistin on tyylikäs ja huomaamaton.Matala liiketunnistin on tyylikäs ja huomaamaton.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyynto asennuskalusteista

 
Julkaistu
17.8.2015