Kastelli - markkinajohtaja 20 vuotta

Kastelli on luotettava

Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994 eli 20 vuotta. Kastelli on Suomen ostetuin talomerkki 15 prosentin markkinaosuudella.

Jokainen Kastelli-koti rakennetaan alusta loppuun asiakkaan toiveiden ja yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat omakotitalon rakentamiseen sekä kattavat palvelut rakentamisen ja asumisen ajalle. Asiakkaat arvostavat Kastellin joustavuutta ja monipuolisuutta.

Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 –ympäristöstandardien mukaisesti. Vakavaraisuudesta kertoo Kastelli-talot Oy:lle myönnetty AAA-luottoluokitus.

Hurjat edut talpaketin ostajalle - Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Tilaa veloitukseton Kastelli-talokirja
 

480

Laadukas tuote

Kastelli-talot ja -huvilat tunnetaan korkeasta laadustaan, joka syntyy koko rakentamisen ketjussa aina suunnittelusta asennukseen asti.

Jatkuvan itsearvioinnin lisäksi myös ulkopuoliset, riippumattomat arvioijat tekevät määräaikaisarviointeja, joissa koko valmistusketjun prosesseja ja laatua seurataan ulkopuolisen silmin.

Juhlavuoden kunniaksi tarjouksia

(Klikkaa kuva suuremmaksi)(Klikkaa kuva suuremmaksi)

Hurjat edut kaupan päälle!

Kastelli-talokauppoja tehdään hurjalla vauhdilla. Nyt kaupanteko kannattaa, sillä parhaiden toimitusaikojen ja edullisten toimitusehtojen lisäksi kaikille Kastelli-talon ostajille tarjotaan Hurjat Edut kaupan päälle! Kampanjan aikana voit valita mieluisimmat edut eri vaihtoehdoista. Tule tapahtumiin ja kysy eduista Kastelli-kauppiaaltasi!

Katso kaikki tapahtumat ja talonäytökset täältä tai Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
Tilaa veloitukseton Kastelli-talokirja
 
 
Julkaistu
2.6.2014