Katu- ja siitepölyltä kannattaa suojautua!
Nyt tarjouksessa Filtrete-suodattimet

Suojautuminen käy helposti

Pienet ilmassa leijuvat hiukkaset ovat terveydelle paljon vaarallisempia kuin aikaisemmin on osattu arvailla. Saamme jatkuvasti lukea uusista tutkimustiedoista.

Erityisesti riskiryhmiin kuuluvat sydän- ja verisuonisairauksista sekä hengitystiesairauksista (allergikot) kärsivät ovat hengityselinten kautta kulkeutuvien pienhiukkasten armoilla - yli 2000 ihmistä kuolee ennenaikaisesti pienhiukkasten aiheuttamiin sairauskohtauksiin.

Siksi on tärkeää käyttää korkealaatuisia suodattimia kaikissa ilmavaihtolaitteissa ja ihan tavallisissa tuuletusikkunan aukoissa. Erityisesti siitepölystä allergisia oireita saavien on syytä panostaa hyviin suodattimiin. Panostuksena hyvä suodatin ei ole kallis, mutta saatava hyöty on suuri.

NYT TARJOUKSESSA FILTRETE 110 TULOILMASUODATIN IKKUNAAN JA FILTRETE G-LAM SUODATINPAKKAUS

Molemmat suodatinpaketit nyt hintaan 60 € (G-LAM norm. 75,90 € ja 110 73,73 €). Hyödynnä etusi 15.6.2014 mennessä!

Filtrete G-LAM ja 110 pakkauksissa olevasta suodattimista voit helposti leikata useita paloja ja loppuerän voit käyttää vaikka ensi vuonna. Panosta laatuun ja voit paremmin.
Filtrete 110 tuloilmasuodatin ikkunaan
Ikkunaan asennettava Filtrete 110 suodattimen erittäin korkea epäpuhtauksien erotusaste varmistaa puhtaan ja terveellisen sisäilman. Siitepölyäkin pienemmät epäpuhtaudet jäävät tiukasti kiinni suodattimeen.

Osta Filtrete 110 tuloilmasuodatin ikkunaan tästä

Filtrete G-LAM suodatinpakkaus
Tuuletusluukkuun asennettavan Filtrete G-LAM suodatinkankaan tehokkuus perustuu kankaan kuitujen sähköiseen varaukseen. Koska Filtrete suodatin peittää koko tuuletusluukun aukon, voidaan tuuletusluukun kautta järjestää huoneen mahdollinen lisätuuletus terveellisesti ja puhtaasti.

Osta Filtrete G-LAM suodatinkangas tuuletusluukkuun täältä
Filtrete 110 tuloilmasuodatin ikkunaanFiltrete 110 tuloilmasuodatin ikkunaan
Filtrete G-LAM suodatinpakkausFiltrete G-LAM suodatinpakkaus

Tehokas suodatus kaiken a ja o

Vuonna 2010 toteutetussa kenttäkampanjassa espoolaiseen omakotitaloon vaihdettiin puisissa tuuletusluukuissa olleiden korvausilmaventtiileiden tilalle VELCO-venttiilit ja vanhat karkeasuodattimet korvattiin korkealaatuisilla FILTRETE-suodattimilla.

Tutkimuksen tulokset olivat jopa odotettua parempia: todettiin, että kunnollisella tuloilmansuodatuksella voidaan ulkoilmasta peräisin olevien pienhiukkasten määrää sisäilmassa vähentää oleellisesti.

Tutkimuksen hyvä tulos koskee nimenomaan ilmansuodatusta tehokkailla suodattimilla. Kaupoissa on myynnissä useitakin ns. karkeasuodattimia, jotka eivät pysäytä sen paremmin siitepölyä kuin pienhiukkasiakaan eivätkä yllä edes nykyään vaadittuun luokitustasoon F7. Espoolaisessa omakotitalossa VTT:n tutkimuksessa käytettiin FILTRETE-suodatinmateriaalia, jonka luokitus on peräti F9. Korkea F9-luokitus tarkoittaa käytännössä sitä, että Filtrete suodattaa lähes sataprosenttisesti alle yhden mikrometrin hiukkaset - esimerkiksi siitepöly on kooltaan noin 20 mikrometriä. Suodattimien laatuerot tulevat esiin vasta tuotetietoja tutkittaessa.
 
Julkaistu
2.6.2014