Cool-IN – NIBEltä uusi maaviilennysratkaisu maalämpöpumpuille

Cool-IN on NIBE-maalämpöpumppuja varten kehitetty viilennyslaitteisto sisätilojen energiatehokkaaseen ja taloudelliseen viilennykseen.

Maaviilennys on erittäin turvallinen, helppo ja energiatehokas ratkaisu varmistaa raikas ja miellyttävä sisäilma. Maaviilennyksen avulla maalämpöinvestointi saadaan hyödynnettyä täysin.

Maalämpöjärjestelmän maapiirin hyödyntäminen on edullinen tapa jäähdyttää, sillä kustannuksia syntyy vain kiertovesipumpun ja puhaltimen moottorin käyttämästä sähköstä. Pitkäaikaisessa käytössä maaviilennys on erityisen taloudellinen ja myös asukkaalle tasaisena miellyttävämpää kuin hetkellinen jäähdytys.

Tilaa NIBEn lämpöpumppu-esite veloituksetta

SKY kattopuhallin maaviilennykseenSKY kattopuhallin maaviilennykseen
FLY seinäpuhallin maaviilennykseen.FLY seinäpuhallin maaviilennykseen.

NIBE Cool-IN kodin viilennykseen

NIBE Cool-IN huolehtii sisätilojen viilennyksestä helposti asennettavan sisäyksikön kautta. Omat vaihtoehtonsa on niin sisäkatto- kuin seinäasennukseen. Puhallin on erittäin hiljainen ja sitä ohjataan kaukosäätimen avulla. Ulkoyksikköä järjestelmä ei tarvitse.

NIBEn kompakti Cool-IN -maaviilennysjärjestelmä toimii täydellisesti yhdessä NIBE-maalämpöpumppujen kanssa. Ohjausjärjestelmä maalämpöpumpun ja viilennyslaitteiston välillä lisää järjestelmän tehokkuutta ja käytettävyyttä – mutta ennen kaikkea säästää energiaa.

Cool-IN on suunniteltu toimimaan nimenomaan pohjoisissa olosuhteissa. Eurooppalainen valmistaja takaa, että varaosia on aina saatavilla. NIBE antaa myös sekä maalämpö- että viilennyslaitteistolle parhaan mahdollisen teknisen tuen ja selkeän ohjeistuksen.

Cool-IN on saatavana kahtena valmiina tuotepakettina: Basic ja Comfort. Cool-IN Basic viilentää ja poistaa tehokkaasti ilmankosteutta kesähelteillä. Seinäasenteinen puhallin valitaan viilennettävän tilan koon perusteella.

Cool-IN Comfort on valmiina viilennykseen heti, kun aurinko keväällä kuumentaa sisäilmaa etelänpuoleisista ikkunoista. Vaikka muualla talossa tarvitaan vielä lämmitystä, Comfort-paketin avulla voi hyödyntää maaviileää samanaikaisesti. Järjestelmään valitaan joko seinä- tai kattoasenteinen puhallin.

Cool-IN on yhteensopiva seuraavien NIBE maalämpöpumppujen kanssa: F1145, F1155, F1245, F1255, F1226 NEW ja F1345.

NIBE Cool-IN maksaa asennettuna n. 2000-2500 €.
 

Lämpiminä öinä NIBE Cool-IN viilentää sisäilman sopivan viileäksi nukkumisen kannalta.Lämpiminä öinä NIBE Cool-IN viilentää sisäilman sopivan viileäksi nukkumisen kannalta.

Lämmityksen etävalvonta ja ilmaista lisäturvaa

Nibe Uplinkin avulla saat nopeasti yleiskuvan kiinteistön lämmityksestä ja sen tämänhetkisestä tilasta. Saat havainnollisen ja hyvän lähtökohdan lämmityksen ja käyttöveden seurantaan ja ohjaukseen. Mahdollisen käyttöhäiriön sattuessa saat ilmoituksen siitä sähköpostitse, mikä mahdollistaa nopeat toimenpiteet

750

NIBETURVA on asiakkaalle täysin ilmainen takuu.
NIBE antaa uusille lämpöpumpuille kolmen vuoden takuun, joka rekisteröityy NIBETURVAN yhteydessä. NIBETURVAN lisäsuojan takuun rinnalle varmistat hankkimalla koti- tai kiinteistövakuutuksen, joka korvaa LVI-laitteen äkillisen ja ennalta arvaamattoman rikkoutumisen. NIBETURVA korvaa rekisteröidyn lämpöpumpun omavastuuosuuden 600 euroon saakka sekä ikävähennyksen, kun koti- tai kiinteistövakuutusyhtiö on tehnyt myönteisen korvauspäätöksen vahinkotapauksesta.

Mikä NIBE on?

NIBE Energy Systems on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien tuottaja ja samalla markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa pääpainopisteenään lämpöpumput sekä lämminvesivaraajat.

NIBE Group työllistää n. 9000 työntekijää ja harjoittaa liiketoimintaa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä; NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme.

NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. NIBEn toimisto sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

Tilaa NIBEn lämpöpumppu-esite veloituksetta

Jätä yhteydenottopyyntö NIBE maalämpöpumpuista


 
Julkaistu
20.7.2015