• Etusivu
  • Talo

Saumaton Arvo sadevesikouru

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vesivek Oy
Päivitetty 15.06.2016
20145_39547.jpg

Vesivek Arvo yhdistää kaikki toimivan, kestävän ja kauniin vesikourun ominaisuudet. Syvyytensä ansiosta sen läpi virtaavat kevyesti isommatkin vesimäärät – eikä roisku yli! Ulkopäärme pitää kourun ulkopinnan puhtaana, joten Arvo jättää rumat valumajäljet historiaan. Saumattomuutensa ansiosta kouru ei vuoda ja sen sisäpuolen puhdistus on helppoa. Alumiinista valmistettu Arvo on käytännöllisesti katsoen ruostumaton ja näin todella pitkäikäinen.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Arvon ominaisuudet:

1. Syvemmän profiilinsa ansiosta vettä mahtuu suurempi määrä

2. Saumaton malli – ei vuotavia kourunjatkoja

3. Uusi design vähentää veden valumista kourun kylkeä pitkin

4. Korroosionkestävä alumiinimateriaali, 30v. puhkiruostumattomuustakuu

5. Ulkopuoliset, supersäänkestävät kourunkannakkeet – puhdistus on helppoa

Arvosta tehtiin maailman pisin kouru

Hyvinkään lentokentälle kurvasi lähes 50 Vesivekin valkoista asennusautoa. Autot asettuivat kiitoradalle rivistöön lähes kilometrin matkalle edessään kourupukit valmiina vastaanottamaan uusi maailmanennätys.

Kiitoradan päähän asettui auto, jossa oli kourukone sekä yli 600 kilon alumiinikela. Olosuhteet olivat loistavat ennätysyritykselle lukuun ottamatta navakkaa tuulta. Puoliltapäivin kourukone käynnistyi.

Pari tuntia myöhemmin ylpeä porukka seisoi hiekalla kannattelemassa viimeistä reilua sataa metriä kourua, koska sekä kiitorata että kourupukit olivat loppuneet kesken ennätyspitkän sadevesikourun alta. Mittaa yhtenäiselle kourulle kertyi lopulta huikeat 1125 metriä.

Harva uutuustuote on lanseerauksessaan saavuttanut heti maailman ennätyksen. Nyt uusi ulkopäärmekouru Arvo teki sen. Vesivek Arvo on pitkän tuotekehityksen tulos. Ennätys ei saanut aikaan pelkästään hyvää fiilistä Vesivekin porukassa vaan hyvä laitetaan kiertämään ja kourun tuotto lahjoitetaan syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnalliselle yhdistykselle Sylva ry:lle.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Mittaa yhtenäiselle kourulle kertyi lopulta huikeat 1125 metriä.
Mittaa yhtenäiselle kourulle kertyi lopulta huikeat 1125 metriä.

Katso video sadevesikourun asennuksesta:

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vesivek Oy
Talo
sadevesijärjestelmät
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20181_51350.jpg
Alumiinikourut 90-luvun omakotitaloon
Jyväskyläläisen perheen omakotitalo valmistui vuonna 1990 komealle rantatontille, jollaisia Jyväskylän seudulla oli silloin vielä tarjolla. Siihen aikaan valittiin sadevesijärjestelmiin paljon muovipinnoitettuja teräspeltirännejä, ja sellaisen myös jyväskyläläinen perhe valitsi. Uudempi asia oli silloin, että rännit sai saumattomina, jolloin rännien puhtaanapito oli helpompaa.
20214_70356.jpg
Haluatko raidattomat ja puhtaat rännit?
Kesän ja mahdollisesti järjestettävien kesäjuhlien lähestyessä ryhdytään monissa omakotitaloissa puutarhan ja kodin kunnostuspuuhiin. Korona-aika on saanut suomalaiset muutoinkin satsaamaan entistä enemmän kodin viihtyvyyteen ja ulkonäköön. Hilseilevät maalipinnat tai sammaloitunut pihanurmi saavat kyytiä, mutta eräs yksityiskohta jää helposti huomioimatta, nimittäin sadevesikourut.Harvassa ovat ne ihmiset, jotka nauttivat rännien pesusta. Kannattaa siis hankkia sellaiset sadevesikourut, jotka eivät raidoitu - puhtaan valkoiset, hohtavan mustat tai siistin harmaat.
punainen katto valkoinen talo
Vesivek-sadevesijärjestelmä kestää
Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi rakennusten homevaurioihin.Kunnollinen sadevesijärjestelmä ei ole joukko räystäälle ripustettuja tavaroita, vaan pitkäikäinen ratkaisu talon suojaamiseksi sadevedeltä. Eri seinä- ja kattomateriaaleilla ja eri runkorakenteilla luotettava kiinnitys edellyttää eri asioita. Tämän vuoksi on sekä sadevesijärjestelmien että kattoturvatuotteiden asennus syytä jättää ammattilaiselle. Antamalla asennus ammattilaisille, saadaan takuu tuotteiden lisäksi myös asennukselle. Kuluttajalle merkitystä on nimenomaan asennustakuulla, pelkkä materiaalitakuu ei riitä.
20219_72267.jpg
Toimimaton ränni voi johtaa kosteusongelmiin
Kesän sade- ja ukkoskuurot pistävät katon ja erityisesti sadevesijärjestelmät koville. Ränneissä puutteelliset huollot näkyvät heti − hallitsemattomasti kouruista yli valuva vesi kastelee ulkoseinän ja sokkelin. Ongelman jatkuessa se altistaa rakennuksen kosteusvaurioille. Ennen kesän sateita on hyvä varmistaa, ettei sadevesijärjestelmät ole tukkiutuneet lehdistä, havuista tai muista roskista.
20216_70986.jpg
Näin sujui rännien asennus porilaisessa taloyhtiössä - Katso kuvat
Myrskyn jälkeen, sateisena ja toukokuun lopulle epätyypillisen viileänä päivänä alkoi porilaisessa rivitaloyhtiössä ränniremontti. Toimittajan tullessa paikalle klo 8.15 asentajat olivat jo saaneet melkeinpä kaikki vanhat rännit alas. Itseäni hämmästytti suuresti se, että kaikki vanhat rännit ja rännien osat oli kauniisti pinottuina rivitaloasuntojen pihoilla. Mikään ei ollut hujan hajan pitkin pihaa. Ehkä kaoottisempiin rakennustyömaihin tottuneena odotin epäjärjestystä, mutta toisin kävi.
20146_40110.jpg
Mitä kaikkea voitkaan löytää Asuntomessuilta?
Sen lisäksi, että pääset Asuntomessuilla Jyväskylässä tutustumaan jopa 44 näyttelykohteeseen, kannattaa laittaa mieleen myös seuraavia tutustumisen arvoisia tapahtumapaikkoja ja käyttää hyödyksi alueella olevat palvelut ja näyttelyt.Messualueelta löydät useita monipuolisia neuvontapalveluita. Yhdessä kumppaniensa kanssa Suomen Asuntomessut järjestää sisustus- , rakennus-, energia- ja sisäilmaneuvontapisteen messualueella. Neuvontapisteet ovat messuvieraille maksuttomia.Lisäksi löydät messualueelta paljon uutta puutarhanäyttelyn muodossa. Puutarhanäyttely omalta osaltaan kantaa yhtä Asuntomessujen neljästä teemasta: puutarhaa. Puutarhoja on omalla näyttelyalueellaan kaikkiaan 9 erilaista, omalla teemallaan toteutettua.Huomioi siis muun muassa nämä suunnitellessasi messukierrosta!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton