Saumaton Arvo sadevesikouru

Vesivek Arvo yhdistää kaikki toimivan, kestävän ja kauniin vesikourun ominaisuudet. Syvyytensä ansiosta sen läpi virtaavat kevyesti isommatkin vesimäärät – eikä roisku yli! Ulkopäärme pitää kourun ulkopinnan puhtaana, joten Arvo jättää rumat valumajäljet historiaan. Saumattomuutensa ansiosta kouru ei vuoda ja sen sisäpuolen puhdistus on helppoa. Alumiinista valmistettu Arvo on käytännöllisesti katsoen ruostumaton ja näin todella pitkäikäinen.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä
 

arvo_3_kuvaa

Arvon ominaisuudet:

1. Syvemmän profiilinsa ansiosta vettä mahtuu suurempi määrä

2. Saumaton malli – ei vuotavia kourunjatkoja

3. Uusi design vähentää veden valumista kourun kylkeä pitkin

4. Korroosionkestävä alumiinimateriaali, 30v. puhkiruostumattomuustakuu

5. Ulkopuoliset, supersäänkestävät kourunkannakkeet – puhdistus on helppoa

Arvosta tehtiin maailman pisin kouru

Hyvinkään lentokentälle kurvasi lähes 50 Vesivekin valkoista asennusautoa. Autot asettuivat kiitoradalle rivistöön lähes kilometrin matkalle edessään kourupukit valmiina vastaanottamaan uusi maailmanennätys.

Kiitoradan päähän asettui auto, jossa oli kourukone sekä yli 600 kilon alumiinikela. Olosuhteet olivat loistavat ennätysyritykselle lukuun ottamatta navakkaa tuulta. Puoliltapäivin kourukone käynnistyi.

Pari tuntia myöhemmin ylpeä porukka seisoi hiekalla kannattelemassa viimeistä reilua sataa metriä kourua, koska sekä kiitorata että kourupukit olivat loppuneet kesken ennätyspitkän sadevesikourun alta. Mittaa yhtenäiselle kourulle kertyi lopulta huikeat 1125 metriä.

Harva uutuustuote on lanseerauksessaan saavuttanut heti maailman ennätyksen. Nyt uusi ulkopäärmekouru Arvo teki sen. Vesivek Arvo on pitkän tuotekehityksen tulos. Ennätys ei saanut aikaan pelkästään hyvää fiilistä Vesivekin porukassa vaan hyvä laitetaan kiertämään ja kourun tuotto lahjoitetaan syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnalliselle yhdistykselle Sylva ry:lle.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Mittaa yhtenäiselle kourulle kertyi lopulta huikeat 1125 metriä.Mittaa yhtenäiselle kourulle kertyi lopulta huikeat 1125 metriä.

Katso video sadevesikourun asennuksesta:

Jätä yhteydenottopyyntö sadevesijärjestelmästä:


 
Julkaistu
20.6.2016