• Etusivu
  • Talo

Valokate suojaa ovea sään vaihteluilta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 28.05.2014
20145_39529.jpg

Fastlock Canopy -asennusohjeet toimitetaan pakkausten mukana (klikkaa taulukko isommaksi).

Valokate kaartuu ovikatokseksi

Oven päällä oleva katos tai lippa suojaa oven rakenteita ja tietenkin päästää kulkijansa lähes kuivana sisälle. Jos sitä ei ole, hätä ei ole tämän näköinen. Oven päälle voidaan kiinnittää valokatteesta valmiiksi taivutettu ovikatos.

Fastlock Canopy - näyttävä ovikatos helposti

Fastlock Canopy-ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sateelta, lumelta ja jään muodostumiselta. Ovi ja kynnys säilyvät siistin näköisenä pidempään! Kirkas valokate päästää valon läpi eikä pimennä sisäänkäyntiä. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei helposti keräänny katoksen päälle.

Fastlock Canopy -katosta on saatavana puurunkoisena ja alumiinirunkoisena versiona, molempia kahta eri kokoa: yksilehtiselle ja kaksilehtiselle ovelle. Asennusvalmiiseen ovikatospakkaukseen sisältyvät katoksen runkorakenne, Fastlock Uni -valokatepalat sekä tarvittavat kiinnikkeet. Canopy-katosten katemateriaalina on Icopalin polykarbonaatista valmistettu laadukas Fastlock Uni -valokate. Valokatelevyt on leikattu valmiiksi katokseen sopiviksi paloiksi. Kevyt katos on helppo asentaa paikalleen!

Info

Info

Miksi valokatteesta taivutettu ovikatos?

• Suojaa sisäänkäyntiä sateelta ja lumelta
• Täydellinen paketti – helppo asentaa
• Valmiiksi suunniteltu ja mitoitettu kokonaisuus
• Viimeistelty, tyylikäs ulkonäkö
• Katemateriaalilla kymmenen vuoden takuu

_

Alumiinirunkoinen Fastlock Canopy

Fastlock Canopy-ovikatosten tukirakenteet on tehty jauhemaalatuista alumiiniprofiileista. Kevyt katos on helppo asentaa paikalleen.

Fastlock Canopy –ovikatosta on saatavana kaksi eri kokovaihtoehtoa: kaarenleveydeltään 190 cm leveä katos enintään 110 cm leveille oville, sekä kaarenleveydeltään 290 cm leveä katos kaksilehtisille, enintään 180 cm leveille oville.

Puurunkoinen Fastlock Canopy Wood

Icopalin Fastlock Canopy Wood on puurunkoinen tyylikäs katos. Katoksen runko on kestävää ja muotonsa säilyttävää liimapuuta. Valittavana on kaksi eri kokovaihtoehtoa.

Puurunkoinen ovikatos
Puurunkoinen ovikatos

Avaimet käteen -kattoremontti taipidennä kattosi ikää pinnoituksella

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
20198_59626.jpg
Näin onnistut keittiöremontissa - 7 vinkkiä
Joskus remonttivimma iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta. Vanha keittiö näyttää yhtäkkiä kuluneelta ja toimimattomalta ja uusi olisi saatava mahdollisimman pian. Älä kuitenkaan pura vanhoja kalusteita saman tien vaan ota hetki aikaa miettimiselle. Listasimme seitsemän kohtaa, jotka ovat perusta onnistuneelle keittiöremontille.
kipsilevyn kierrätys gyproc
Tiesitkö, että kipsilevyn voi kierrättää?
Gyproc-levyjen kierrätys on luonnonvaroja säästävää toimintaa. Kun uusia Gyproc-levyjä valmistetaan, luonnonkipsin lisäksi käytetään myös kierrätyskipsiä. Valmistettavan levyn ominaisuudet eivät heikkene puhdasta kierrätyskipsijaetta käytettäessä. Kierrätyskipsin käyttäminen valmistuksen yhteydessä säästää luonnonvaroja sekä edistää samalla kokonaishallintaa tuotteen elinkaariajattelussa.Vuosien saatossa puhtaan kierrätyskipsijakeen keräystoiminta on kehittynyt Kirkkonummen tehtaan laiteinvestointien, hyvien yhteistyökumppaneiden avulla sekä tiiviillä yhteistyöllä talotehtaiden sekä asiakkaiden kanssa.Miten siis kierrätys tapahtuu?
20214_70272.jpg
Olisiko sinunkin aika aloittaa kevään parhaat pihatreenit?
Suuren kysynnän vuoksi, olemme päättäneet jatkaa kampanjaamme vielä 23.5.2021 asti!Nyt sinun kannattaa olla nopea, jotta saat hyödynnettyä erinomaisen tarjouksen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton