Valokate suojaa ovea sään vaihteluilta

Valokate kaartuu ovikatokseksi

Oven päällä oleva katos tai lippa suojaa oven rakenteita ja tietenkin päästää kulkijansa lähes kuivana sisälle. Jos sitä ei ole, hätä ei ole tämän näköinen. Oven päälle voidaan kiinnittää valokatteesta valmiiksi taivutettu ovikatos.

Fastlock Canopy - näyttävä ovikatos helposti

Fastlock Canopy-ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sateelta, lumelta ja jään muodostumiselta. Ovi ja kynnys säilyvät siistin näköisenä pidempään! Kirkas valokate päästää valon läpi eikä pimennä sisäänkäyntiä. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei helposti keräänny katoksen päälle.

Fastlock Canopy -katosta on saatavana puurunkoisena ja alumiinirunkoisena versiona, molempia kahta eri kokoa: yksilehtiselle ja kaksilehtiselle ovelle. Asennusvalmiiseen ovikatospakkaukseen sisältyvät katoksen runkorakenne, Fastlock Uni -valokatepalat sekä tarvittavat kiinnikkeet. Canopy-katosten katemateriaalina on Icopalin polykarbonaatista valmistettu laadukas Fastlock Uni -valokate. Valokatelevyt on leikattu valmiiksi katokseen sopiviksi paloiksi. Kevyt katos on helppo asentaa paikalleen!

Miksi valokatteesta taivutettu ovikatos?

• Suojaa sisäänkäyntiä sateelta ja lumelta
• Täydellinen paketti – helppo asentaa
• Valmiiksi suunniteltu ja mitoitettu kokonaisuus
• Viimeistelty, tyylikäs ulkonäkö
• Katemateriaalilla kymmenen vuoden takuu
Fastlock Canopy -asennusohjeet toimitetaan pakkausten mukana (klikkaa taulukko isommaksi).Fastlock Canopy -asennusohjeet toimitetaan pakkausten mukana (klikkaa taulukko isommaksi).

Alumiinirunkoinen Fastlock Canopy

Fastlock Canopy-ovikatosten tukirakenteet on tehty jauhemaalatuista alumiiniprofiileista. Kevyt katos on helppo asentaa paikalleen.

Fastlock Canopy –ovikatosta on saatavana kaksi eri kokovaihtoehtoa: kaarenleveydeltään 190 cm leveä katos enintään 110 cm leveille oville, sekä kaarenleveydeltään 290 cm leveä katos kaksilehtisille, enintään 180 cm leveille oville.

Puurunkoinen Fastlock Canopy Wood

Icopalin Fastlock Canopy Wood on puurunkoinen tyylikäs katos. Katoksen runko on kestävää ja muotonsa säilyttävää liimapuuta. Valittavana on kaksi eri kokovaihtoehtoa.

Puurunkoinen ovikatosPuurunkoinen ovikatos

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
9.6.2014