Tarvitsetko lujat ja energiatehokkaat teräsbetoniperustukset?

Oletko rakentamassa taloa, mökkiä, autotallia tai lämmintä varastotilaa? Nopea, yhtenäinen ja energiatehokas rakenneratkaisu on SOKLEX-lämpöpohja, joka soveltuu erinomaisesti rakentamiseen kaikkina vuodenaikoina. Tutustu ja jätä yhteydenottopyyntö.

Ainoa oikea SOKLEX® lämpöpohja koostuu SOKLEX® valumuotista, ulkopuolisesta SOKLEX® EPS 120 routaeristyksestä sekä sisäpuolisesta SOKLEX® EPS 100 lattiaeristyksestä.Ainoa oikea SOKLEX® lämpöpohja koostuu SOKLEX® valumuotista, ulkopuolisesta SOKLEX® EPS 120 routaeristyksestä sekä sisäpuolisesta SOKLEX® EPS 100 lattiaeristyksestä.

SOKLEX® lämpöpohja

SOKLEX® lämpöpohja on rakennekokonaisuus, joka koostuu valmiiksi raudoitetusta ja lämpöeristetystä SOKLEX® valumuotista, ulkopuolisesta SOKLEX® EPS 120 routaeristyksestä sekä sisäpuolisesta SOKLEX® EPS 100 lattiaeristyksestä. SOKLEX® lämpöpohja on energiatehokas ja routimisriskin kannalta turvallinen eristyskokonaisuus, joka eliminoi kylmäsillat.

SOKLEX-lämpöpohja yhteydenottopyyntö


Lisätietoa lämpöpohjasta ja esimerkkikohde

Lisätietoa SOKLEX® lämpöpohjasta...

Tutustu seurantakohteeseen, jossa autotallin perustusratkaisuksi valittiin SOKLEX® lämpöpohja. Perusteina valinnalle oli nopeus ja helppous, sekä lämmitysmuodoksi valittu lattialämmitys.

Autotallin perustukset SOKLEX® lämpöpohjalla...
 
Julkaistu
29.2.2016