VILPE®-päätelaitteet varmistavat vesikaton toimivuuden ja kestävyyden

Vesikaton tehtävänä on suojata rakennusta tuulelta ja tuiskulta sekä pitää alapuoliset rakenteet kuivina ja terveinä. Rakennuksen hyvinvointiin vaikuttavat oleellisesti myös ilmanvaihtoratkaisut, joilla likainen ja kostea sisäilma ohjataan ulos ja puhdas ilma tuodaan sen tilalle. SK Tuote on tehnyt töitä 40 vuotta varmistaakseen, että vesikaton läpi vietävät ilmanvaihdon päätelaitteet ovat vähintään yhtä kestäviä ja laadukkaita kuin rakennukseen valittu vesikatto. Koska hyvännäköinen talo ansaitsee kruunukseen tyylikkään vesikaton, ilmanvaihdon VILPE®-päätelaitteiden värit sulautuvat vesikaton väreihin ja värinkestävyys on ainakin yhtä pitkä kuin itse vesikatteen - takuulla.
 

katto_640

Pitkäikäinen vesikatto ansaitsee takuulla luotettavat lisätarvikkeet

SK Tuote valmistaa 40 vuoden asiantuntemuksella täysin vesitiiviit ja helposti asennettavat kattoläpiviennit eri katemateriaaleille ja kattokaltevuuksille. VILPE®-valikoimaan kuuluu yli 20 erimallista läpivientiä kivi-, savi- ja betonitiilelle, pala- ja rullahuovalle sekä erilaisille profiloiduille ja saumapeltikatteille.

Lue lisää läpivienneistä

Läpivientien muoto, rakenne ja asennustapa on viimeistelty vuosien saatossa takuulla vedenpitäväksi. Pitkäjänteisen tuotekehityksen tuloksena läpivientisarjat on helppoa asentaa ja aluskatteen tiivistesarjojen ja muiden pakkauksiin kuuluvien lisätarvikkeiden ansiosta rakenteet estävät täysin veden ja lumen pääsyn vesikatteen alle.

Läpivientien avulla katolle voidaan asentaa muut VILPE®-tuotteet, kuten ECo-huippuimurit ja perinteiset huippuimurit, ilmanvaihdon poistoputket, viemärin tuuletusputket, keskuspölynimurin poistoilmaputket sekä antennien ja aurinkokeräinten putket ja johdot.

Valikoimaan kuuluu myös palotestattu ja sertifioitu, helposti asennettava läpivientiratkaisu tehdasvalmisteisille pyöreille metallisavupiipuille.

Lue lisää Piippu-läpivientisarjoista
 

VILPE® Classic-läpivienti sopii sileäpintaiselle konesaumatulle/rivipeltikatolle ja huopakatolle.VILPE® Classic-läpivienti sopii sileäpintaiselle konesaumatulle/rivipeltikatolle ja huopakatolle.

Läpivientien muoto, rakenne ja asennustapa on viimeistelty vuosien saatossa takuulla vedenpitäväksi.Läpivientien muoto, rakenne ja asennustapa on viimeistelty vuosien saatossa takuulla vedenpitäväksi.

VILPE®-valikoiman uusi kattoluukku on nyt entistäkin parempi

VILPE®-valikoimaan tulee tänä kesänä odotettu uutuus: UNIROOF-kattoluukku. Sen voidaan väittää mullistavan käsityksen kattoluukuista, sillä yksi ja sama tuote soveltuu kaikille tiili- ja peltikatteille. Rulla- ja palahuopakatteelle on valikoimassa oma tuote, Huopakaton kattoluukku.

Kattoluukun yläreuna on taipuisa, minkä ansiosta asentaminen katon harjalle käy kätevästi.

Monikäyttöisyyden ja asentamisen helppouden ohella UNIROOF-kattoluukun ylivoimaisuus perustuu myös uudistettuun tiivistyssarjaan. Uusi aluskatteen tiivistys takaa sen, että nykypäivän tekniset ja hengittävät aluskatteet toimivat toivotulla tavalla.

Valmistusmenetelmänä käytetyn ruiskupuristuksen ansiosta tuote on tasalaatuinen ja –vahvuinen läpi koko rakenteen. Teollisten muotoilijoiden kanssa yhteistyössä suunniteltu kattoluukku on paitsi teknisesti optimaalinen ratkaisu, se myös sulautuu visuaalisesti hyvin kattoon kuin kattoon.

VILPE® UNIROOF –kattoluukun myynti alkaa 1.7.2014.

VILPE®-valikoimaan tulee tänä kesänä odotettu uutuus: UNIROOF-kattoluukku. Sen voidaan väittää mullistavan käsityksen kattoluukuista, sillä yksi ja sama tuote soveltuu kaikille tiili- ja peltikatteille.VILPE®-valikoimaan tulee tänä kesänä odotettu uutuus: UNIROOF-kattoluukku. Sen voidaan väittää mullistavan käsityksen kattoluukuista, sillä yksi ja sama tuote soveltuu kaikille tiili- ja peltikatteille.

Kestäviä ja huolettomia ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin

VILPE®-tuotteiden asennus sujuu helposti yhdeltä henkilöltä ilman erikoistyökaluja, ja pakkaus sisältää kaikki tarvittavat osat ja ohjeet. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä ilmanvaihtolaitteistojen valmistajien kanssa ja ne ovat yhteensopivia kaikkien koneellisten ilmanvaihtojärjestelmien kanssa. Tuotteissa ilman painehäviö on minimoitu, minkä ansiosta ilmanvaihtolaitteisto kuluttaa vähemmän energiaa ulospuhallukseen.

Vesikatto joutuu ottamaan vastaan kaikki sääolosuhteet ja auringonsäteet, mutta laadukas vesikatto pitää pintansa vuosikymmeniä. Samaa voi sanoa VILPE®-tuotteista: Ne ovat pitkäikäisiä ja sopivat äärimmäisiinkin sääolosuhteisiin, sillä ne kestävät hyvin niin vettä, lunta, pakkasta kuin auringon paahdetta. Ne on valmistettu kierrätettävästä polypropeenimuovista, joka on läpivärjätty ja UV-suojattu. Materiaali on kemiallisesti neutraalia ja ympäristölle haitatonta. Se on ruostumatonta ja syöpymätöntä ja kestää jatkuvia -30 °C – +80 °C:n lämpötiloja ja lyhytaikaisesti jopa -40°C – +120°C:n lämpötiloja.
 

VILPE®-tuotteet ovat pitkäikäisiä ja sopivat äärimmäisiinkin sääolosuhteisiin, sillä ne kestävät hyvin niin vettä, lunta, pakkasta kuin auringon paahdetta.VILPE®-tuotteet ovat pitkäikäisiä ja sopivat äärimmäisiinkin sääolosuhteisiin, sillä ne kestävät hyvin niin vettä, lunta, pakkasta kuin auringon paahdetta.
 
Julkaistu
27.5.2014