Loiste on Eliittikisojen pääyhteistyökumppani

Loiste on suomalainen palveleva energiayhtiö. Loisteella (entiset E.ON-yhtiöt Suomessa) on noin 200 000 asiakasta ja se kuuluu Suomen suurimpien sähkönmyyjien joukkoon. Loiste toimii aktiivisesti Suomen sähkömarkkinoilla tarjoten suomalaisille helppoa asiointia, hinnaltaan kilpailukykyistä sähköä sekä tuotteita ja palveluita, jotka edistävät energiatehokkuutta ja energiansäästöä. Sillä on sertifioitu ympäristöjärjestelmä, joka perustuu ISO 14001 -standardiin. Loisteen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Kajaanissa ja Kotkassa.

Loiste tsemppaa urheilua Olympiasähköllä

Kesällä 2014 Loiste on Loiste Eliittikisojen pääyhteistyökumppani ja on vahvasti menossa mukana. Loiste haluaa tukea suomalaista urheilua monella eri tavalla. On olemassa esimerkiksi tuote nimeltä Olympiasähkö, joka on Loisteen ja Olympiakomitean yhteinen tuote. Kun asiakas ostaa Olympiasähköä ohjaa Loiste jokaisesta maksetusta eurosta 2,5 % suoraan nuorten lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennukseen. Olympiasähkö ei maksa asiakkaalle ylimääräistä vaan tuotoista osa ohjataan hyvään tarkoitukseen. ”On hienoa tarjota asiakkaillemme uutta tapaa tukea hyvää tarkoitusta kuten tässä - suomalaista urheilua. Uskomme, että suomalaiset haluavat vaikuttaa valinnoillaan ja haluamme tarjota siihen uudenlaisen mahdollisuuden. Odotamme Olympiasähkön herättävän kiinnostusta asiakkaiden huomatessa helpon tavan tukea urheilua”, toteaa Katarina Ylikorkala, liiketoimintajohtaja, Loiste Sähkönmyynti.

Loiste Takuu

Loiste Takuu on yksinkertainen ja fiksu: sähkön hinta kiinnitetään määräajaksi - tavallisimmin yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuksen ajan. Loiste Takuu on oikea valinta, kun yritys arvostaa turvallisuutta ja mahdollisuutta pitkäjänteisesti suunnitella ja budjetoida sähkönoston kustannuksia. Neuvomme mielellämme, milloin sähkön hinta kannattaa kiinnittää pidemmäksi aikaa.

Tutustu Loisteen sähkötarjoukseen...

Uutta Oma Energia -palvelussa:

Taloyhtiön isännöitsijä voi muodostaa ryhmiä niistä taloyhtiöistä, jotka ovat hänen asiakkaitaan. Hän voi tarkastella ja vertailla ryhmän kulutusta lähes samaan tapaan kuin yksittäisen käyttöpaikan. Vertailu muiden käyttäjien ryhmiin ei kuitenkaan ole mahdollista. Loisteen asiakkaat voivat seurata sähkönkäyttöään Oma Energia -palvelussa. Palvelun käytön ehtoina ovat, että asiakkaan käyttöpaikalla on tuntiluettava etämittari ja paikallinen verkkoyhtiö voi lähettää Loisteelle tuntikohtaista tietoa asiakkaan sähkönkäytöstä. Isännöitsijä voi tilata Oma Energia -palvelun tunnukset netin kautta. Hän voi seurata taloyhtiön kulutusta vuosi-, kuukausi-, viikko-, päivä- ja jopa tuntitasolla sekä kilowattitunteina että euroina.

Oma Energia -palvelu
https://omaenergia.loiste.fi Tilaa tunnukset tai tutustu palveluun antamalla tunnukseksi demo ja salasanaksi demo.
 
Julkaistu
2.6.2014