Sadevesijärjestelmä kestää myös lumen painon

Sadetar-sadevesijärjestelmä käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Icopal Sadevesijärjestelmän osista syntyy aina toimiva, tiivis ja hyvännäköinen ratkaisu etenkin pienempiin rakennuksiin. Icopal Sadevesijärjestelmän kouruja ja syöksyputkia saa 4,5” kulmikkaana järjestelmänä. Kaikki kourut ja putket ovat läpivärjättyjä, joten ne säilyttävät siistin ulkonäkönsä vuodesta toiseen.

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on ohjata sade- ja sulamisvedet hallitusti pois katolta ja olla osa toimivaa kattokokonaisuutta. Jokainen millimetri sadetta vastaa litraa per neliömetri. Siispä 20 mm sadetta päivässä vastaa 20 litraa vettä per neliömetri. Pinta-alaltaan 150 m² katolla 20 mm sade vastaa 3000 litraa vettä. Kaatosateessa (50 mm) se tarkoittaa jopa 7500 litraa vettä tunnissa.

Laadukkaat sadevesijärjestelmämme kestävät sateen lisäksi myös jään ja lumen rasitukset rikkoutumatta ja haalistumatta. Esimerkiksi teräsohutlevystä valmistettu Sadetar-sadevesijärjestelmä sopii joustavasti sekä pientaloihin että rivi- ja pienkerrostaloihin.
Icopal Sadevesijärjestelmä on tehty läpivärjätystä
PVC-muovista ja se kestää kolhut, pakkaset,
paahtavat helteet, lumikuormat ym. sään tuomat
vaihtelut.Icopal Sadevesijärjestelmä on tehty läpivärjätystä PVC-muovista ja se kestää kolhut, pakkaset, paahtavat helteet, lumikuormat ym. sään tuomat vaihtelut.

Sadetar-sadevesijärjestelmä

Sadetar on kehitetty kestämään pohjoisen ilmaston rajut olosuhteet. Se kestää kovimpiakin sääolosuhteita haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Sadetar valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä, joka on molemmin puolin pinnoitettu ympäristöystävällisellä HBP-polyesteripinnoitteella. Sadettarelle myönnetään 10 vuoden takuu.

Helppo asentaa
Sadetar-järjestelmä sisältää toisiinsa täysin tiiviisti sopivat osat, joiden yhteenliittäminen ja kiinnittäminen on helppoa. Kaikki järjestelmän osat on suunniteltu siten, ettei asentamisessa tarvita erikoistyökaluja.

Patentoidut kourun kannattimet

Kourun kannattimille asetetaan suuret vaatimukset: Niiden muodonmuutos ei saa olla enempää kuin 5 mm kun 75 kg:n rasituksen alaisena. Kyseisessä testissä Sadettaren patentoidut kannattimet taipuvat vähemmän kuin 0,5 mm! Kannattimet on taivutettu neljään kertaan paksusta teräslevystä, joten ne säilyttävät muotonsa rankimmissakin olosuhteissa, eikä märän lumen aiheuttama paino pääse rikkomaan tai taivuttamaan niitä.

Sadettareen on saatavana myös säädettävä kourunkannatin. Se soveltuu lähes kaikille kattokaltevuuksille.
Sadetar kourunkannattimet asennetaan kourun ulkopuolelle, joten kourut on helppo pitää puhtaana.
Sadetar-sadevesijärjestelmää on saatavana neljässä eri värissä.Sadetar-sadevesijärjestelmää on saatavana neljässä eri värissä.

Muovinen Sadevesijärjestelmä

Muovinen sadevesijärjestelmä sopii erityisesti pientaloihin, kesämökkeihin ja talousrakennuksiin. Muovi säilyttää muotonsa, ei ruostu eikä murru kovimmissakaan olosuhteissa. Sileään muoviputkeen ei tartu edes lika, joten vesi pääsee virtaamaan vapaasti, ja kourut sekä syöksyputket pysyvät siisteinä myös ulospäin. Muoviränni vaimentaa tehokkaasti veden ropinaa ja jäiden kolinaa.

Muovista sadevesijärjestelmää on saatavana mustana, valkoisena ja ruskeana.

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
2.6.2014