Tee rakennuksen betoniantura valmiiksi – päivässä

LammiTassu-valmisanturamuotti on nopea, helppo ja kustannustehokas ratkaisu vahvan ja toimivan perustuksen toteuttamiseksi. Valmiiksi perusraudoitetun 5 metriä pitkän ja vain 20 kg painavan muotin avulla rakennuksen antura on mahdollista tehdä ja valaa valmiiksi päivässä.

Valmismuotin avulla rakennuksen antura on mahdollista tehdä ja valaa valmiiksi päivässä.Valmismuotin avulla rakennuksen antura on mahdollista tehdä ja valaa valmiiksi päivässä.

Haluatko paremman perustan kodillesi?

Saat työmaasi helposti alkuun käyttämällä valmiiksi raudoitettuja LammiTassu-valmismuotteja. Valmismuotit toimitetaan yhtenä toimituksena suoraan työmaallesi. Muottipino suositellaan sijoitettavaksi lähelle lopullista asennuspaikkaa. Itse asennusvaiheessakaan et tarvitse monimutkaisia ja vaikeasti käytettäviä työkaluja – leikkaamiseen soveltuvien voimasaksien lisäksi tarvitset vain sidelankaa ja sidontakoukun muottien yhdistämistä varten.
Muotti on valmiiksi perusraudoitettu.Muotti on valmiiksi perusraudoitettu.
Muottitoimituksen mukana tulee yksityiskohtainen ja selkeä työohje, jossa käydään läpi erilaisten liitosten ja päätykappaleiden tekeminen. Työohje soveltuu niin ammatti- kuin omatoimirakentajalle. Muottien asennuksen jälkeen niihin asennetaan tarvittaessa lisäraudoitus. Valu on mahdollista suorittaa heti tämän jälkeen pumppuvaluna. Betonin kuivuttua voidaan aloittaa sokkelin rakentaminen.

Soveltuu ympärivuotiseen rakentamiseen ja pitää kustannukset kurissa

PE-muovikalvolla laminoidusta teräslankaverkosta valmistettu anturamuotti soveltuu ympärivuotiseen rakentamiseen. Kustannuksia on mahdollista arvioida tarkemmin nopean asennuksen sekä valmiin perusraudoituksen ansiosta. Huomattavaa säästöä syntyy myös siitä, ettei LammiTassua käytettäessä synny lainkaan rakennus- tai purkujätettä. Keskikokoisen omakotitalon, jossa anturaa on noin 100 jm, saattavat säästöt olla jopa yli 800 euroa purkujätteen kaatopaikkakustannuksia vielä huomioimatta.

Asentaminen on helppoa ja nopeaa

LammiTassu valmisanturamuotit on helppo asentaa paikoilleen. Valutyötkin pääsee suorittamaan vielä samana päivänä.
Tutustu alla olevaan asennusvideoon ja totea itse.
asennusvideo
Tassu-valmismuotit voidaankin kiteyttää vaivattomasti kolmeen sanaan:
Helppo, nopea ja edullinen.


Tassu-valmismuotteja on kevyt käsitellä ja helppo työstää, eikä asennuksessa tarvita erikoistyökaluja tai –osaamista.

Valmiiksi raudoitetun muotin avulla voidaan rakennuksen betonianturat muotittaa ja valaa valmiiksi yhdessä päivässä. Työn eteneminen on siis nopeaa.

Nopean ja helpon asennuksen ansiosta voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Valettua muottia ei tarvitse purkaa, jolloin TASSUA käytettäessä ei synny purkujätettä. Työmaa säilyy näin siistinä ja turvallisena.
 
Julkaistu
5.5.2014