Valitse kurasyöpön paikka ajoissa

Kurasyöppö haluamallesi paikalle

Olisiko parhain paikka kurasyöpölle heti oven edessä, omassa nurkkauksessa, keskellä lattiaa vai terassilla? Kyselyn mukaan 61 % vastaajista sijoittaisi sen omaan nurkkaukseen oven viereen, 38 % oven eteen ja 1 % keskelle lattiaa. Mutta mielikuvahan ei aina vastaa mahdollisuuksia - kurasyöpön paikan määrää käytännön tilat talossa ja jos mahdollista, niitä voi asentaa useampiakin vaikkapa joka sisäänkäynnin yhteyteen. Mikään ei estä laittamasta kurasyöppöä autotalliin tai varastoon, kunhan muistaa käsisuihkun ja lattiakaivon liittyvän olennaisesti kurasyöpön toimintaan.

Kurasyöpön sijoittamiseen paras tila on eteinen tai erillinen kuraeteinen lähellä ulko-ovea. Suosittu sijoituspaikka on myös kodinhoitohuone, johon on kulku suoraan pihalta. Näin saat kuraiset saappaat tai karvaiset tassut puhtaaksi jo ulkona. Kurasyöppöjä voi olla useampikin!

Suunnittele ajoissa Kurasyöpön paikka ja huolehdi, että tarve on huomioitu viimeistään LVI-suunnittelun yhteydessä, sillä asennus tehdään lattiavalun yhteydessä.

Kura-altaan suosituimmat sijoitusvaihtoehdot: joko ulko-oven eteen tai omaan nurkkaukseensa.Kura-altaan suosituimmat sijoitusvaihtoehdot: joko ulko-oven eteen tai omaan nurkkaukseensa.

Kurasyöppö on käytännöllinen ja turvallista

Kavikan Kurasyöppö on ajattoman näköinen, kestävä ja helppo pitää puhtaana, sillä se valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Tuotteen muotoilussa on monia turvallisuutta lisääviä yksityiskohtia.

Lattia-allas ruostumatonta terästä
Hygieeninen ja helppo puhdistaa. Altaassa ei ole saumoja ja sen nurkat on pyöristetty. Allas jää siististi piiloon säleritilän alle.

Säleritilä ruostumatonta terästä
Säleritilän ruudutus estää liukastumisen ja kulmien pyöristykset tekevät ritilän pinnasta paljaallekin jalalle miellyttävän.

Hanki Kavikan kurasyöppö Jäsentukusta

Tässä kohteessa rakentaja toisen halusi kurasyöpön kodinhoitohuoneen nurkkaan. Toinen kurasyöppö on teknisessä tilassa.Tässä kohteessa rakentaja toisen halusi kurasyöpön kodinhoitohuoneen nurkkaan. Toinen kurasyöppö on teknisessä tilassa.

Muista Kurasyöppö!

Päätä Kurasyöpölle paikka, kun kotisi LVI-kuvia piirretään. Asennus tehdään lattiavalun yhteydessä. Tila vaatii kosteuseristyksen, suihkun ja viemäriliitännän.

Kura-altaan vesieristys

 
Julkaistu
5.5.2018