Rakentajakoulu sai suuren suosion

Raketaja.fin, TTS:n, Honkarakenteen ja Uponorin yhteistyössä järjestämä Rakentajakoulu järjestettiin 24.4.2014 Sanomatalon auditoriossa. Tapahtumaan oli etukäteen ilmoittautunut lähes 100 rakentajaa.

Illan luento-osuuden aloitti TTS:n asiantuntijana toiminut rakennusinsinööri Mika Öblom, joka kertoi rakennushankkeen aloittamisesta ja toteuttamisesta. Esityksen aikana kuultiin lukuisia mielenkiintoisia käytännön esimerkkejä rakentamisen kiemuroista ja saatiin hyviä vinkkejä, joilla välttää näitä. Tutustu TTS:n toimintaan.

Markus Saarelainen Honkarakenteelta piti kysymyksiä herättävän luennon Honkarakenteen Muuttovalmis Koti -mallistosta ja painotti muutoinkin muuttovalmis-sanan erityistä merkitystä rakentamisessa. Tutustu Honkarakenteen Muuttovalmis Koti -mallistoon

Illan päätteeksi Terhi Klemetti Uponorilta kertoi lvi-järjestelmän tärkeydestä. Vaikka lvi-järjestelmä ei näy päälle päin, on sen valintaan kiinnitettävä erityisestä huomiota, sillä etenkin järjestelmän vaihtaminen jälkikäteen on hankalaa. Tutustu Uponor KOTI -verkkopalveluun

Kiitos sekä osallistujille että ammattitaitoisille luennoitsijoille! Seuraava Rakentajakoulu on odotettavissa järjestettäväksi aikaisintaa syksyllä 2015.

Rakennusinsinööri Mika ÖblomRakennusinsinööri Mika Öblom
Markus Saarelainen, HonkarakenneMarkus Saarelainen, Honkarakenne
Terhi Klemetti, UponorTerhi Klemetti, Uponor
Rakentajakoulu veti Sanomatalon auditorion lähes täyteen yleisöä.Rakentajakoulu veti Sanomatalon auditorion lähes täyteen yleisöä.
 
Päivitetty
30.4.2014