Uusi keittiö vielä kesäksi?

Parasta on aina aloittaa hyvissä ajoin. Ovimallista riippuen keittiön toimitusaika on tilauksesta 4, 5 tai 6 viikkoa. Mutta myös moni muu työvaihe ottaa oman aikansa. Alla olevassa esimerkissä aikaa on varattu koko projektiin optimaalisesti, sillä uuden keittiön olisi oltava valmis 26.7., jolloin perheen isäntä täyttää 50 vuotta ja juhla halutaan järjestää kotona. Jos sinun uudella keittiölläsi on kiire, projektia voidaan vauhdittaa esim. suunnitteluun käytetyn ajan osalta. Näin aikataulutimme esimerkkimme keittiöremontin:

aikataulu_800

Oletko uudisrakentaja? Nivo keittiö ajoissa osaksi rakennusprojektiasi

Koko taloprojekti on suuri hanke lukuisine osaprojekteineen, joista keittiön suunnittelu ja toteuttaminen on yksi tärkeimmistä.

Aloita suunnittelu ajoissa

Keittiön suunnitteleminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta se pystytään sovittamaan rakennusaikatauluun. Keittiömaailman keittiöasiantuntijat tietävät, miten paljon sinulla on muistamista ja miettimistä kokonaisuudessa, joten jätä keittiö, sen suunnittelu ja toteuttaminen, alan ammattilaisille.

Tarkoin määritelty toimitusviikko

On tärkeää, missä vaiheessa keittiö rakennustyömaallesi toimitetaan. Kun toimitusviikko on suunniteltu sopivaksi muuhun rakennusaikatauluun, vähenee mm. kalusteiden varas¬toimisaika työmaalla.

Mittakäynti paikan päällä

Kun uudisrakennuksesi on siinä vaiheessa, että keittiön seinät ovat pystyssä, Keittiömaailman ammattilainen tulee tekemään vielä mittaukset paikan päälle. Siinä yhteydessä tulee tarkistettua, että kaikki on kohdallaan: vesipisteet, viemärit, sähköt, hormit jne. Vaikka keittiöön suunniteltu tila olisikin muuttunut valmistuessaan, keittiösuunnitelmaan on helpompi tehdä muutoksia kuin runkorakenteisiin.

A la Carte Cemento 166.A la Carte Cemento 166.

Oletko remontoija? Näin unelmasi muuttuu todeksi

Keittiö ei ole kertakäyttötuote, joten sen suunnitteluun ja hankkimiseen kannattaa käyttää parasta mahdollista asiantuntemusta. Keittiömaailmassa pääset valitsemaan Suomen suurimmasta valikoimasta. Mitä laajemmat mallistot käytössäsi ovat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on onnistua valinnassasi 100-prosenttisesti. Lisäksi saat käyttöösi kokeneen suunnittelijan. Aloita projekti sopimalla suunnitteluaika lähimmän Keittiömaailman asiantuntijan kanssa.

Hyväksy suunnitelma ja kustannusarvio

Kun olet kertonut omat toiveesi ja budjettisi, saat ehdotukset 3D-kuvina, joista voit valita mieleisesi. Jos käytät Keittiömaailman ammattikalusteasentajaa, hän tai suunnittelija tulee kotiisi ja suorittaa tarkennusmittaukset. Sitten saatkin hyväksyttäväksesi suunnitelman sekä kustannusarviot keittiöstä ja asen¬nuksesta.

Vanhan tilalle uusi upea keittiö

Mieti, kannattaisiko myös vanhan purku jättää meidän huoleksemme? Purkamisen lisäksi toimitamme vanhan kierrätykseen ja tuomme sovittuna aikana kotiisi uudet kodinkoneet sekä kalusteet, asennuksen helpottamiseksi ja mittatarkkuuden varmistamiseksi valmiiksi koottuina. Asennus vaatii silti asiantuntemusta esimerkiksi sähköistä ja putkitöistä, joten Keittiömaailman ammattikalusteasentajien käyttö kannattaa.

Kun uusi keittiösi on valmis, se on tyyliltään ja laadultaan juuri sellainen, josta olit unelmoinut, joten nautit ja iloitset siitä vielä vuosienkin kuluttua.

Putkiremontti tulossa? Näin uusit keittiön putkiremontin siivellä

Keittiömaailma on kehittänyt sinulle palvelumuodon, joka tekee tylsästä putkiremontista innostavan, uuden keittiön odotuksen. Ammattilaisten kehittämän palvelumuodon ansiosta putkiremontin yhteydessä tehty keittiöremontti sujuu jouhevasti ilman erillistä remonttia.

Rahaa säästyy

Vanha keittiö pitää purkaa, ainakin osittain, eikä vanhojen kalusteiden uudelleenasennus aina onnistu ehjänä ja siistinä. Asennus maksaa joka tapauksessa, joten on järkevämpää asentaa aikansa eläneiden kaapistojen tilalle kokonaan uudet, jotka vastaavat muutenkin tämän päivän keittiökäyttäytymistä sekä ergonomialtaan että ulkonäöltään.

Koko hommasta selviää kertaremontilla

Uusi keittiö syntyy samalla kertaa putkiremontin kanssa, yksillä remonttisotkuilla. Ja keittiö on koko ajan keittiöasiantuntijan hallinnassa. Kun me otamme vastuun keittiön uusimisesta, tuomme paikan päälle asiantuntemuksen, suunnittelusta asennukseen. Keittiön käyttömukavuus, toiminnallisuus sekä tietysti myös ulkonäkö paranevat. Yksi tärkeä syy saneerata keittiö putkiremontin yhteydessä on uuden keittiön tuottama pitkäaikainen mielihyvä. Koko hommasta tuleekin innostava keittiön uusiminen ja ikävä putkiremontti jää taka-alalle.
 
Julkaistu
24.4.2014