Uusi Stala Active -postilaatikko kertoo, kun Sinulle on postia!

Stala on tuonut markkinoille uuden, tyylikkään Stala Active –postilaatikon, joka on suunniteltu vastaamaan nykyisiä kulutustrendejä. Sisustusarkkitehti Tapio Anttilan suunnittelemassa laatikossa on Sinulle on postia –toiminto, joka ilmaisee, kun laatikkoon on saapunut postia. Tilavaan laatikkoon mahtuu lukkojen taakse myös maksikirjeen kokoinen lähetys.

”Kokosimme yhteen kaikki ominaisuudet, joita postilaatikolta toivomme ja lähdimme suunnittelemaan laatikkoa siltä pohjalta”, Stalan myynti- ja markkinointijohtaja Pasi Kallio kertoo.

Katso Stala Activen tekniset tiedot

Uuteen Stala Activeen on koottu modernin postilaatikon parhaat ominaisuudet.Uuteen Stala Activeen on koottu modernin postilaatikon parhaat ominaisuudet.

Täydellinen, moderni postilaatikko

Tuloksena on nykypäivän tarpeita täydellisesti vastaava postilaatikko, joka:

  • on interaktiivinen ja ilmoittaa automaattisesti, kun Sinulle on postia
  • on lukittava, säänkestävä ja tiivis
  • toimii myös talvikylmällä; laatikon lukko on suojattu silikoniläpällä, jotta se ei jäädy
  • on tilava; maksikirjeetkin mahtuvat siihen
  • hintaan sisältyy ei mainoksia –magneetti


Interaktiivisessa ja säänkestävässä Stala Activessa miellyttää myös raikkaan moderni ulkonäkö.Interaktiivisessa ja säänkestävässä Stala Activessa miellyttää myös raikkaan moderni ulkonäkö.

Postilaatikon vaatimukset muuttuneet

Peltikattoihin suunnitellusta Ruukin Pural-materiaalista valmistettu Stala Active –laatikko on tiivis ja pitää postin kuivana kaikkina vuodenaikoina. Laatikon suuaukko on suunniteltu siten, että laatikkoon mahtuvat myös maksikirjeet. Tyyliin sopivan nimikyltin voi tilata Stalan verkkosivuilta.
Siitä kun Stala vuonna 1990 toi markkinoille Stala Classic –postilaatikon, joka kuuluu edelleen Suomen suosituimpiiin laatikoihin, postilaatikon käyttötavat ovat muuttuneet.
”Silloin laatikko suunniteltiin yhdessä Helsingin Sanomien lehdenjakajien kanssa, sillä sanomalehti tuli käytännössä joka talouteen. Nyt yhä harvempaan kotiin tulee lehti, mutta sitäkin useampi tilaa ostokset netistä suoraan kotiin”, Kallio kuvailee.

Stala Active –postilaatikkoon sujahtavat vaivatta pienet nettiostoksetkin. Lisäksi näet jo matkan päähän, kun Sinulle on postia.

Tilaa postilaatikko Jäsentukusta

Harmaa Stala Active PL-2G.Harmaa Stala Active PL-2G.
Valkoinen Stala Active PL-2W.Valkoinen Stala Active PL-2W.
 
Päivitetty
13.5.2014