Mökkihana tuo lämpimän veden kesäkeittiöön ja mökille

Oras Safira mökkihana tuo lämpimän veden kesämökeille, grillikatoksiin ja autotalliin. Mökkihanan asentaminen on helppoa – tarvitaan vain kylmävesiliitäntä ja sähkö. Hana ja vedenlämmitin ovat mökkihanassa samassa paketissa.

Tilaa Rakentaja.fi Verkkokaupasta!

Mökkihanan saa pesuallashana- tai keittiöhanamallina

Mökkihanan saa joko pesuallashana- tai keittiöhanamallina. Keittiöhanassa on helppokäyttöinen vipu ja 100° kääntyvä juoksuputki (kääntymisaste on mahdollista rajoittaa 40–80°). Pesuallashanassa puolestaan on vipu, kiinteä juoksuputki ja poresuutin. Maksimi virtaama on 5 l/min.

Tarvittiinpa vettä sitten keittiöön tai pesuhuoneeseen, lämminvesivaraajasta saa helposti halutun lämpöistä vettä. Veden lämpötila valittavissa + 35° – 85 °C:en väliltä (suositus + 65°C).

Lämminvesivaraaja on paineeton ja sen tilavuus on 5 litraa. Varaaja kytketään pistorasiaan ja sen teho on 2kW. Veden lämmetessä hanan juoksuputkesta tulee joitain tippoja vettä, mikä on normaalia eikä sitä saa estää.
Lisää mukavuutta mökille lämpimällä vedellä. Hanan sekä lämmittimen asennus ja käyttö on helppoa.Lisää mukavuutta mökille lämpimällä vedellä. Hanan sekä lämmittimen asennus ja käyttö on helppoa.

Mökkihanan asennuksessa ja käytössä muistettavaa

Mökkihana on ns. matalapaineversio ja tehty juuri tähän tarkoitukseen, mikä merkitse, että sitä ei voi korvata normaalilla hanalla. Myöskään poresuutinta ei saa vaihtaa tai korvata lisäosilla. Asennettaessa pitää vesisäiliö täyttää ensin vedellä ja vasta sitten kytkeä virta päälle.

Säiliön lämpimän veden lämpötila on portaattomasti valittavissa (n. 35–85C° väliltä), huomioi kuitenkin asennusta tehdessäsi, että lämpimän veden lämpötila ei saa ylittää +65 astetta Suomen Rakentamismääräyskokoelman säännösten mukaan.

Hanaa ja lämminvesivaraajaa ei saa kytkeä erikseen. Jäätymisvaurioiden estämiseksi hana ja vedenlämmitin pitää tyhjentää talvikuukausien ajaksi.

Mökkihanan lämminvesivaraajasta saa helposti halutun lämpöistä vettä.Mökkihanan lämminvesivaraajasta saa helposti halutun lämpöistä vettä.
Oras mökkihanan pesuallashanassa on vipu, kiinteä juoksuputki ja poresuutin.Oras mökkihanan pesuallashanassa on vipu, kiinteä juoksuputki ja poresuutin.
Helpota arkeasi mökillä.Helpota arkeasi mökillä.
 
Päivitetty
16.4.2021