• Etusivu
  • Talo

IDO Smart tarkoittaa arkea helpottavia oivalluksia kylpyhuoneeseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 16.05.2023
20144_38994.jpg

IDO Smart tarjoaa kylpyhuoneeseen fantastisen toimivia oivalluksia, jotka tekevät kylpyhuoneestasi monin tavoin mukavamman.

Miksi IDO Smart?

  • helpottavat siivousta
  • tehostavat toimivuutta
  • auttavat pitämään tavarat hyvässä järjestyksessä

Monet ratkaisut parantavat myös kotisi turvallisuutta, oli sitten kyse vesivahingoilta suojautumisesta tai turhien puhdistuskemikaalien välttämisestä.

IDO Smart ammeissa

IDO Smart –oivallusten ansiosta voit nauttia kylpyhetkistäsi entistä rennommin. Ylellinen kylpysyvyys, laskutila lasille tai lukemistolle ja ylivertainen ylivuotojärjestelmä tekevät IDOn ammeista kotikylpylän keskipisteitä.

  • IDO Seven D Image -ammeessa ylivuotojärjestelmä on koko ammeen pituinen. Voit siis laskea ammeen huoletta täyteen, eikä vesi loisku lattialle kun astut ammeeseen.
  • ammeen etulevy on helppo irrottaa ja laittaa paikoilleen ilman työkaluja esimerkiksi siivouksen ajaksi. Muovinen etulevy on kevyt käsitellä
  • ammeeseen saat lisävarusteena tyylikkäät kylpytasot, jotka toimivat sekä istuimina että laskutilana lasille, lukemistolle tai muille pikkutavaroille, joita kylpyhetkeesi kuuluu. Kylpytasot ovat taivutettua puuta
  • Ammeen lyhyet sivut ja takareuna ovat etureunaa korkeammat. Päädystä saa siten hyvän tuen päälle ja takareunan korkeus suojaa seinää veden loiskeilta
IDO Seven D Image -kylpyamme pitää vedet ammeen sisäpuolella.
IDO Seven D Image -kylpyamme pitää vedet ammeen sisäpuolella.

IDO Smart kylpyhuonekalusteissa

IDOn kylpyhuonekalusteissa

kaikelle on paikkansa ja löydät etsimäsi vaivatta. Säädettävät lokerikot pitävät tavarat hyvässä järjestyksessä ja IDO Trend-kalusteiden Push Open –mekanismin ansioista ovet ja laatikot on helppo avata.

  • IDO Trend -kalusteiden ovissa ja laatikoissa on helppokäyttöinen Push Open -mekanismi, ja ne saa näppärästi auki silloinkin, kun kädet ovat täynnä tavaraa. Painat vain ovea kevyesti vaikkapa polvella tai olkapäällä
  • IDO-allaskaappien laatikot avautuvat kokonaan. Voit siis hyödyntää niiden tilat laidasta laitaan ja reunasta reunaan
  • Tärkeät tavarat pysyvät hyvässä järjestyksessä, kun varustat laatikot näppärillä lokeroilla. Alalaatikoiden tilanjakajat ovat helposti säädettävissä
IDOn kylpyhuonekalusteissa lokerikot pitävät tavarat järjestyksessä helposti painamalla avattavissa laatikoissa.
IDOn kylpyhuonekalusteissa lokerikot pitävät tavarat järjestyksessä helposti painamalla avattavissa laatikoissa.

IDO Smart pesualtaissa

IDOn pesualtaissa oivallukset ovat joskus pinnassa, joskus pintaa syvemmällä. IDO Seven D –altaiden pinnassa on vakiona uusi, entistäkin liukkaampi lasite, pinnan alla taas esimerkiksi helposti puhdistettava vesilukko.

Uusi lasite sulaa perinteisiä materiaaleja alemmassa lämpötilassa, jolloin pinnasta tulee todella sileä ja liukas. Uusi pinnoite onkin peräti 30 % sileämpää kuin entinen. Siinä käytetyt ainesosat ovat myös ympäristöystävällisiä, joten IDO Seven D pitää huolta sekä kotisi että yhteisen ympäristömme puhtaudesta.

  • Perussiivoukseen riittää yleensä pyyhkäisy kostealla rievulla.
  • Funktio-vesilukko on vaivaton puhdistaa - nostat vain sihdin ylös ja huuhtelet! Vesilukko vähentää tarvetta voimakkaiden, putkia vahingoittavien puhdistusaineiden käytölle
  • IDO pesukoneallas on pikkuisten kylpyhuoneiden pelastus. Sen vesilukko on suunniteltu niin, että altaan alle sopii pieni edestä täytettävä pesukone
IDO pesukoneallas. Vesilukko on suunniteltu niin, että lavuaarin alle voidaan sijoittaa pesukone.
IDO pesukoneallas. Vesilukko on suunniteltu niin, että lavuaarin alle voidaan sijoittaa pesukone.
Info

Info

IDO Smart suihkuissa

IDOn suihkumallistoon kuuluu yli tuhat erilaista vaihtoehtoa. Valitsetpa niistä minkä tahansa, saat kaupan päälle koko joukon IDO Smart –oivalluksia, jota helpottavat mm. suihkusi puhtaanapitoa.

  • IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin alla on kevyesti rullaavat pyörät, joten sitä on helppo siirtää esimerkiksi suursiivouksen yhteydessä
  • Suihkujen tiivisteenä yleisesti käytetty silikoni kerää helposti likaa, siksi IDOn suihkuissa sitä ei käytetä. Myös likaa keräävät ruuvit ja kolot on karsittu minimiin.
  • IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin altaan alareunassa on sokkelilista, joka viimeistelee kokonaisuuden. Lista on helppo irrottaa siivouksen ajaksi.
  • IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin reilunkokoinen poistoaukko on tyylikäs ja vetää hyvin. Irrotettavan kannen ansiosta viemäri on helppo pitää puhtaana.
  • Oven alareuna on helppo irrottaa lasien ja alakiskon puhdistamisen ajaksi. Ovi ei silti voi pudota vahingossa paikallaan, sen takaa yläliukujen rakenne.
  • IDO Showerama -suihkuovissa on näppärät nostosaranat. Kun ovet avataan, ne nousevat irti lattiasta. Suljettaessa ovien alareunassa olevat tiivisteet painuvat napakasti lattiaa vasten. Sivuun kääntyvät ovet helpottavat siivousta ja antavat kylpyhuoneeseen tilaa ja avaruutta silloin kun suihkua ei käytetä.

Katso täältä, kuinka näppärä IDO Showerama on

Helposti puhdistettava IDO Showerama on ilo arjessa
Helposti puhdistettava IDO Showerama on ilo arjessa

IDO Smart wc-istuimissa

Niinkin arkinen asia kuin wc-istuin voi pitää sisällään monia nokkelia yksityiskohtia. Helposti siivottava saumaton rakenne, kaksinkertainen vesisäiliö, kolahtamatta sulkeutuva kansi ja sisäänrakennettu automaattinen raikastin ovat IDO Smart –oivalluksia.

  • Hygieeninen Sensor WC hoitaa huuhtelun käsin koskematta, riittää että kätesi kulkee sensorin yli. Iso huutelu hoituu hitaalla liikkeellä ja pieni huuhtelu nopealla pyyhkäisyllä
  • Slow Close -saranoilla varustettu kansi ei kolise ja kalise vaan sulkeutuu arvokkaan pehmeästi. Kansi on myös helppo irrottaa siivousta varten
  • Seinään kiinnitettävät wc-istuimet asennetaan asennustelineen avulla suoraan seinälle, jolloin vesisäiliö jää piiloon seinän tai koteloinnin taakse. Kylpyhuone saa kaivattua avaruutta ja lattiapinta jaa wc:n alta vapaaksi.
  • Valitse wc-istuimen korkeus käyttäjän mukaan. Korkeammat istuimet sopivat erityisesti pitkille henkilöille, mutta myös ikäihmiset arvostavat usein suuremman istuinkorkeuden tuomaa käyttömukavuutta
  • IDOn wc-istuimet on muotoiltu niin, ettei niissä ole turhia saumoja ja ruuvinreikiä pölyä keräämässä. Suorat ja selkeät pinnat on helppo pyyhkäistä puhtaaksi
  • Peruskorjaus-wc poistoputkiliitäntäreiällä -istuimen jalkaosassa on valmis liitäntä pesukoneen poistoputkelle, ja pesuvedet menevät siististi suoraan viemäriin. Saumaton istuin on muutenkin helppo pitää puhtaana.
Slow Close -saranoilla varustettu kansi ei kolise ja kalise
Slow Close -saranoilla varustettu kansi ei kolise ja kalise
Huuhtelukaulukseton rimfree ei kerää bakteereja kauluksen alle ja puhdistus on helppoa.
Huuhtelukaulukseton rimfree ei kerää bakteereja kauluksen alle ja puhdistus on helppoa.

IDO Fresh wc -raikastinpuikko

Kaikissa IDO Seven D -wc:issä on sisäänrakennettu Fresh WC -raikastin, joka annostelee automaattisesti oikean määrän raikastetta jokaiseen huuhteluveteen ja ylläpitää siten wc:n puhtautta. Wc raikastuu joka huuhtelulla ylhäältä alas asti. Uusi raikastinpuikko on helppo sujauttaa paikalleen, ja luonnollisesti wc toimii myös ilman raikastinta.

Raikastinpuikko asetetaan paikalleen painonapin kannen kautta, joten esimerkiksi pikkulapset eivät pääse siihen käsiksi. Roskiakin syntyy huomattavasti vähemmän kuin kertakäyttöisiä muoviraikastimia käytettäessä.

IDO Seven D -wc:n sisäänrakennettu Fresh WC -raikastin
IDO Seven D -wc:n sisäänrakennettu Fresh WC -raikastin

Katso videolta, miksi IDO on viisas valita:

Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton