IDO Smart tarkoittaa arkea helpottavia oivalluksia kylpyhuoneeseen

IDO Smart tarjoaa kylpyhuoneeseen fantastisen toimivia oivalluksia, jotka tekevät kylpyhuoneestasi monin tavoin mukavamman.

Miksi IDO Smart?

 • helpottavat siivousta
 • tehostavat toimivuutta
 • auttavat pitämään tavarat hyvässä järjestyksessä

Monet ratkaisut parantavat myös kotisi turvallisuutta, oli sitten kyse vesivahingoilta suojautumisesta tai turhien puhdistuskemikaalien välttämisestä.

idosmart

IDO Smart ammeissa

IDO Smart –oivallusten ansiosta voit nauttia kylpyhetkistäsi entistä rennommin. Ylellinen kylpysyvyys, laskutila lasille tai lukemistolle ja ylivertainen ylivuotojärjestelmä tekevät IDOn ammeista kotikylpylän keskipisteitä.

 • IDO Seven D Image -ammeessa ylivuotojärjestelmä on koko ammeen pituinen. Voit siis laskea ammeen huoletta täyteen, eikä vesi loisku lattialle kun astut ammeeseen.
 • ammeen etulevy on helppo irrottaa ja laittaa paikoilleen ilman työkaluja esimerkiksi siivouksen ajaksi. Muovinen etulevy on kevyt käsitellä
 • ammeeseen saat lisävarusteena tyylikkäät kylpytasot, jotka toimivat sekä istuimina että laskutilana lasille, lukemistolle tai muille pikkutavaroille, joita kylpyhetkeesi kuuluu. Kylpytasot ovat taivutettua puuta
 • Ammeen lyhyet sivut ja takareuna ovat etureunaa korkeammat. Päädystä saa siten hyvän tuen päälle ja takareunan korkeus suojaa seinää veden loiskeilta

IDO Seven D Image -kylpyamme pitää vedet ammeen sisäpuolella.IDO Seven D Image -kylpyamme pitää vedet ammeen sisäpuolella.

IDO Smart kylpyhuonekalusteissa

IDOn kylpyhuonekalusteissa kaikelle on paikkansa ja löydät etsimäsi vaivatta. Säädettävät lokerikot pitävät tavarat hyvässä järjestyksessä ja IDO Trend-kalusteiden Push Open –mekanismin ansioista ovet ja laatikot on helppo avata.

 • IDO Trend -kalusteiden ovissa ja laatikoissa on helppokäyttöinen Push Open -mekanismi, ja ne saa näppärästi auki silloinkin, kun kädet ovat täynnä tavaraa. Painat vain ovea kevyesti vaikkapa polvella tai olkapäällä
 • IDO-allaskaappien laatikot avautuvat kokonaan. Voit siis hyödyntää niiden tilat laidasta laitaan ja reunasta reunaan
 • Tärkeät tavarat pysyvät hyvässä järjestyksessä, kun varustat laatikot näppärillä lokeroilla. Alalaatikoiden tilanjakajat ovat helposti säädettävissä
IDOn kylpyhuonekalusteissa lokerikot pitävät tavarat järjestyksessä helposti painamalla avattavissa laatikoissa.IDOn kylpyhuonekalusteissa lokerikot pitävät tavarat järjestyksessä helposti painamalla avattavissa laatikoissa.

IDO Smart pesualtaissa

IDOn pesualtaissa oivallukset ovat joskus pinnassa, joskus pintaa syvemmällä. IDO Seven D –altaiden pinnassa on vakiona uusi, entistäkin liukkaampi lasite, pinnan alla taas esimerkiksi helposti puhdistettava vesilukko.

Uusi lasite sulaa perinteisiä materiaaleja alemmassa lämpötilassa, jolloin pinnasta tulee todella sileä ja liukas. Uusi pinnoite onkin peräti 30 % sileämpää kuin entinen. Siinä käytetyt ainesosat ovat myös ympäristöystävällisiä, joten IDO Seven D pitää huolta sekä kotisi että yhteisen ympäristömme puhtaudesta.

 • Perussiivoukseen riittää yleensä pyyhkäisy kostealla rievulla.
 • Funktio-vesilukko on vaivaton puhdistaa - nostat vain sihdin ylös ja huuhtelet! Vesilukko vähentää tarvetta voimakkaiden, putkia vahingoittavien puhdistusaineiden käytölle
 • IDO pesukoneallas on pikkuisten kylpyhuoneiden pelastus. Sen vesilukko on suunniteltu niin, että altaan alle sopii pieni edestä täytettävä pesukone
IDO pesukoneallas. Vesilukko on suunniteltu niin, että lavuaarin alle voidaan sijoittaa pesukone.IDO pesukoneallas. Vesilukko on suunniteltu niin, että lavuaarin alle voidaan sijoittaa pesukone.

IDO Smart suihkuissa

IDOn suihkumallistoon kuuluu yli tuhat erilaista vaihtoehtoa. Valitsetpa niistä minkä tahansa, saat kaupan päälle koko joukon IDO Smart –oivalluksia, jota helpottavat mm. suihkusi puhtaanapitoa.

 

 • IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin alla on kevyesti rullaavat pyörät, joten sitä on helppo siirtää esimerkiksi suursiivouksen yhteydessä
 • Suihkujen tiivisteenä yleisesti käytetty silikoni kerää helposti likaa, siksi IDOn suihkuissa sitä ei käytetä. Myös likaa keräävät ruuvit ja kolot on karsittu minimiin.
 • IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin altaan alareunassa on sokkelilista, joka viimeistelee kokonaisuuden. Lista on helppo irrottaa siivouksen ajaksi.
 • IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin reilunkokoinen poistoaukko on tyylikäs ja vetää hyvin. Irrotettavan kannen ansiosta viemäri on helppo pitää puhtaana.
 • Oven alareuna on helppo irrottaa lasien ja alakiskon puhdistamisen ajaksi. Ovi ei silti voi pudota vahingossa paikallaan, sen takaa yläliukujen rakenne.
 • IDO Showerama -suihkuovissa on näppärät nostosaranat. Kun ovet avataan, ne nousevat irti lattiasta. Suljettaessa ovien alareunassa olevat tiivisteet painuvat napakasti lattiaa vasten. Sivuun kääntyvät ovet helpottavat siivousta ja antavat kylpyhuoneeseen tilaa ja avaruutta silloin kun suihkua ei käytetä.


Katso täältä, kuinka näppärä IDO Showerama on


Helposti puhdistettava IDO Showerama on ilo arjessaHelposti puhdistettava IDO Showerama on ilo arjessa

IDO Smart wc-istuimissa

Niinkin arkinen asia kuin wc-istuin voi pitää sisällään monia nokkelia yksityiskohtia. Helposti siivottava saumaton rakenne, kaksinkertainen vesisäiliö, kolahtamatta sulkeutuva kansi ja sisäänrakennettu automaattinen raikastin ovat IDO Smart –oivalluksia.

 • Hygieeninen Sensor WC hoitaa huuhtelun käsin koskematta, riittää että kätesi kulkee sensorin yli. Iso huutelu hoituu hitaalla liikkeellä ja pieni huuhtelu nopealla pyyhkäisyllä
 • Slow Close -saranoilla varustettu kansi ei kolise ja kalise vaan sulkeutuu arvokkaan pehmeästi. Kansi on myös helppo irrottaa siivousta varten
 • Seinään kiinnitettävät wc-istuimet asennetaan asennustelineen avulla suoraan seinälle, jolloin vesisäiliö jää piiloon seinän tai koteloinnin taakse. Kylpyhuone saa kaivattua avaruutta ja lattiapinta jaa wc:n alta vapaaksi.
 • Valitse wc-istuimen korkeus käyttäjän mukaan. Korkeammat istuimet sopivat erityisesti pitkille henkilöille, mutta myös ikäihmiset arvostavat usein suuremman istuinkorkeuden tuomaa käyttömukavuutta
 • IDOn wc-istuimet on muotoiltu niin, ettei niissä ole turhia saumoja ja ruuvinreikiä pölyä keräämässä. Suorat ja selkeät pinnat on helppo pyyhkäistä puhtaaksi
 • Peruskorjaus-wc poistoputkiliitäntäreiällä -istuimen jalkaosassa on valmis liitäntä pesukoneen poistoputkelle, ja pesuvedet menevät siististi suoraan viemäriin. Saumaton istuin on muutenkin helppo pitää puhtaana.
Slow Close -saranoilla varustettu kansi ei kolise ja kaliseSlow Close -saranoilla varustettu kansi ei kolise ja kalise
Huuhtelukaulukseton rimfree ei kerää bakteereja kauluksen alle ja puhdistus on helppoa.Huuhtelukaulukseton rimfree ei kerää bakteereja kauluksen alle ja puhdistus on helppoa.

IDO Fresh wc -raikastinpuikko

Kaikissa IDO Seven D -wc:issä on sisäänrakennettu Fresh WC -raikastin, joka annostelee automaattisesti oikean määrän raikastetta jokaiseen huuhteluveteen ja ylläpitää siten wc:n puhtautta. Wc raikastuu joka huuhtelulla ylhäältä alas asti. Uusi raikastinpuikko on helppo sujauttaa paikalleen, ja luonnollisesti wc toimii myös ilman raikastinta.

Raikastinpuikko asetetaan paikalleen painonapin kannen kautta, joten esimerkiksi pikkulapset eivät pääse siihen käsiksi. Roskiakin syntyy huomattavasti vähemmän kuin kertakäyttöisiä muoviraikastimia käytettäessä.
IDO Seven D -wc:n sisäänrakennettu Fresh WC -raikastinIDO Seven D -wc:n sisäänrakennettu Fresh WC -raikastin

Katso videolta, miksi IDO on viisas valita:

 
Julkaistu
2.7.2015