• Etusivu
  • Varusteet

Kesän ihanimmat ulkolelut edullisesti ja toimituskuluitta MSO-verkkokaupasta!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.05.2014
20144_38987.jpg

Kesän riemut odottavat jo nurkan takana. Kaikenikäset lapset rakastavat ulkoleikkejä, joihin laadukkaat Little Tikes -ulkoleikkivälineet tuovat aivan erityistä hauskuutta ja lisäiloa! Kun halutaan edistää pienten leikkiä, leikkivälineet on pidettävä lasten ulottuvilla, ja ympäristössä on oltava mahdollisuuksia eri tyyppisiin leikkeihin. Virikkeellinen ja lapsille mieluinen piha syntyy nyt edullisesti Little Tikes -tuotteilla.

Info

Info

Katso huipputarjoukset Little Tikes -tuotteista - tilaa ilman toimituskuluja!

Lähestyvän kesän kunniaksi ovat Little Tikes -ulkoleikkivälineet huipputarjouksessa MSO-verkkokaupassa. Huipputarjousten lisäksi saat tilattua tuotteet ilman toimituskuluja!

Katso kaikki Little Tikes -tuotteet MSO-verkkokaupasta

Poimintoja leikkiin kannustavista Little Tikes -tuotteista

Little Tikes -lelut kannustavat lasta vapaaseen leikkiin luomalla siihen otolliset olosuhteet. Alla muutamia poimintoja lasten rakastamista Little Tikes -ulkoleluista ja mahtavista tarjoushinnoista. Valitse omasi ja tilaa tai tutustu koko Little Tikes -valikoimaan MSO-verkkokaupassa.

Keinuhetkiin yksin...

Keinuminen on aina lapsille mieluisaa puuhaa ja kehittää myös lapsen motoriikaa. Little Tikes -keinuhevonen tarjoaa virikkeitä sekä liikkumiseen että mielikuvitusleikkiin.

Söpö keinuhevonen on saatavissa sinisenä tai pinkkinä.

Tutustu keinuhevoseen tarkemmin ja tilaa

Usean lapsen keinuhetkiin...

Ihastuttavaan valaskeinuun mahtuu keinumaan jopa kolme lasta samanaikaisesti.

- Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.
- Hyvät kädensijat ja leveät jalkatuet.
-Tarkoitettu 1,5-5 vuotiaille lapsille.
- 1-3 lapselle

Tutustu valaskeinuun tarkemmin ja tilaa

Liukkaisiin laskuihin...

Pieni, suloinen liukumäki kutsuu hurjiin laskuihin! Vauhdikas liukumäki tarjoaa turvallisuutta ja jännitystä samassa paketissa.
Liukumäen mitat noin: pituus 120 x leveys 49 x korkeus 71 cm.
Värivaihtoehtoina sininen ja pinkki.

Tutustu liukumäkeen tarkemmin ja tilaa

Kioski- ja kotileikkeihin...

Majat sekä kioski- ja kotileikit ovat aina olleet lapsille tärkeitä. Maja toimii verrattomana leikin käynnistäjänä, ja lapsi loihtii itse puitteista kokonaisen leikin maailman.

Tikes Town on enemmän kuin leikkimökki, se on leikkikeskus, jossa on neljä erilaista teemaa: urheilu, bensa-asema, kauppa/pankki sekä koulu!

Tutustu leikkimökkiin tarkemmin ja tilaa

Vauhdikkaisiin autoajeluihin...

Suloiset potkuautot kutsuvat vauhdin hurmaan! Valikomassa omansa tytölle, pojalle ja pikkupoliisille. Ikäsuositus 1,5 - 5v.

Tutustu autovaihtoehtoihin tarkemmin ja tilaa

Info

Info

Katso koko ihastuttava Little Tikes -valikoima

Little tikes -ulkoleikkivälineet kannustavat lapsia leikin ja liikunnan pariin iloisesti ja turvallisesti.

Katso kaikki mahtavat Little Tikes -tarjoustuotteet MSO-verkkokaupassa!

Huomaathan, että kaikki tuotteet lähetetään toimituskuluitta!

Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Ilmanvaihdon kehitysvaiheet
Tiedätkö miten asuntosi ilmanvaihto toimii? Mitä eroa on painovoimaisella ja koneellisella ilmanvaihdolla ja mitä tarkoittaa tarpeenmukainen ilmanvaihto?
20144_38947.jpg
Oras Smart Bidetta toimii hanaan koskematta
Oraksen uusi Smart Bidetta on tehnyt käsisuihkun käytön totuttua helpommaksi, sillä käsisuihkun käyttäjän ei enää tarvitse avata pesuallashanaa erikseen. Smart Bidetta edustaa aivan uutta, kotimaista huipputeknologiaa. Hanan ainutlaatuisuus perustuu radiotaajuuksilla kommunikoivaan elektroniseen ohjausyksikköön sekä Bidetta-käsisuihkun seinäpidikkeeseen.
20199_59789.jpg
Radonin poisto sisäilmasta
Taloosi asennettavilla tuuletusputkilla ja -paaluilla on merkitystä – niillä voi jopa ennaltaehkäistä keuhkosyöpää, jota muun muassa radon aiheuttaa. Monet ovat tietämättömiä radonin haitoista, sillä kyseistä kaasua ei voi edes nähdä tai haistaa. Silti se aiheuttaa Suomessa vuosittain noin 300:lle keuhkosyöpää. Ainoastaan tupakointi aiheuttaa enemmän keuhkosyöpiä kuin sisäilman radon.Radonia kulkeutuu asuntoihin talon alla olevasta maaperästä. Suomessa radonongelma on vakavampi kuin monissa muissa Euroopan maissa. Korkeimpia radonpitoisuuksia mitataan Etelä-Suomessa ja Pirkanmaan alueella.
20216_38996.jpg
Mikä pihakivimalli kruunaisi sinun pihaasi?
Pihakiven malli mielesi mukaanRuduksen kivisarjoilla luot pihaasi erilaisia tunnelmia ja ilmeikkäitä pihakiveyksiä. Kuusi erilaista kivisarjaa tarjoavat vaihtoehtoja tunnelmaltaan ja arkkitehtuuriltaan erilaisiin ympäristöihin - niin perinteisiin vanhahtaviin miljöisiin kuin suoralinjaisiin moderneihin pihoihin.Pihakivet ovat ihanteellinen pintamateriaali patioille ja terasseille puhumattakaan pihan kulkureiteistä ja parkkipaikasta. Keväällä lumi sulaa nopeasti ja syksyllä kivipinta tuntuu jalan alla lämpimältä. Sateen jälkeen pihakiveys kuivuu nopeasti.Tutustu ja etsi sinulle sopivin vaihtoehto!
20164_46306.jpg
Näin käytät injektointimassaa ammattimaiseen kiinnittämiseen
Kemiallista kiinnitystä tarvitaan monenlaisissa tilanteissa. Massalla ja metalliankkurilla tehtykemiallinen kiinnitys on oikein tehtynä luja, luotettava ja kestävä. Se sopii hyvin myös ei-ammattimaiseen rakentamiseen ja remontointiin. Kokosimme ohjeet pysyvään kiinnitykseen. Massa-asennuksessa ohjeita kannattaa noudattaa tarkasti, sillä usein epäonnistuneet kiinnitykset johtuvat asennusvirheistä.
20083_9428.jpg
Tervetuloa messuille!
Porin Rakennusmessut 2008 järjestetään jo 35. kerran Porin Karhuhallissa 15.-16.3.2008. Jo perinteeksi muodostuneiden messujen järjestäjänä toimii tuttuun tapaan Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton