Keittiömaailma Isku Espoon ja Tampereen avajaiset 25.-27.4.

Keittiömaailma Isku Espoon avajaisia juhlitaan pe-su 25.-27.4. ja Keittiömaailma Isku Tampereen avajaisia la-su 26.-27.4.2014.

Uudessa myymäläkonseptissa korostuvat elämyksellisyys, ostamisen miellyttävyys ja vaivattomuus. Löydät uudesta kauppapaikasta kiinnostavat laatubrändit ja monipuolisia, yksilöllisiä ratkaisuja. Uudet myymälät tarjoavat asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua. Saat suunnittelun, tuotteet, asennuksen ja remontointiavun samasta paikasta kaikkiin kodin tiloihin. Myymäläympäristön viihtyisyyteen on panostettu, ja sinulla on mahdollisuus kokeilla itse eri sisustusmateriaalien yhteensopivuutta sekä kodinkoneiden monipuolisia toiminnallisuuksia, samalla kun nautit kupin vastajauhettua kahvia Suomen pisimmän keittiöpöydän äärellä.

Keittiömaailma_keittiökuva1_KAMP47_ISKU

Keittiömaailma Isku Espoo

Vuoden 2014 aikana Keittiömaailma nousee Iskun keittiöbrändiksi ja Keittiömaailman jakelutie laajenee olemassa olevien 17 myymälän lisäksi näin yli 20 Iskun toimipisteeseen. Vuoden lopussa keittiömaailma-myymälöitä on yhteensä 40. Espoossa palvelee jatkossa siis kaksi Keittiömaailmaa, kummassakin toimii kauppiaana Vertti Rossi. Uuden Espoon myymälän myymäläpäällikkönä toimii Maarit Haapakoski ja avajaisia juhlitaan pe-su 25.-27.4. osoitteessa Kuitinmäentie 26, Espoo. Katso avajaistarjoukset ja -ohjelma TÄÄLTÄ.

Keittiömaailma Isku Tampere

Tampereen uusi Keittiömaailma-myymälä on yksi Novartin ja Iskun täyden palvelun koti- ja keittiökauppaketjun yhteismyymälöistä. Tampereella palvelee jatkossa kaksi Keittiömaailmaa. Kummassakin toimii kauppiaana Tommi Huovilainen ja Asko Vesanen. Uuden Tampereen myymälän avajaisia juhlitaan la-su 26.-27.4. osoitteessa Sammonkatu 47, Tampere. Katso avajaistarjoukset ja -ohjelma TÄÄLTÄ.
 
Julkaistu
17.4.2014