IDO Rimfree wc-istuin jättää bakteerit ilman piilopaikkaa

Perinteisten wc-istuimien sisäreunaa kiertää huuhtelukaulus, jonka avulla huuhteluvesi ohjataan kulhon eri puolille. Tekniikka on sinällään toimivaa, mutta valitettavasti huuhtelukauluksen alla on oivallinen paikka bakteereille. IDO Rimfree on aivan uudenlainen wc-istuin, josta on jätetty huuhtelukaulus kokonaan pois.

IDO on ajatellut wc-istuimen täysin uusiksi. IDO Rimfree edustaa aivan uudenlaista huuhtelutekniikkaa, jonka ansiosta huuhtelukaulus on voitu jättää kokonaan pois. Lopputulos on tyylikäs, toimiva, hygieeninen ja uskomattoman helppohoitoinen.

IDO Rimfree on täysin uudenlainen, huuhtelukaulukseton wc-istuin.IDO Rimfree on täysin uudenlainen, huuhtelukaulukseton wc-istuin.
IDO Rimfree on sileän selkeälinjainen ja modernin tyylikäs wc-istuin.IDO Rimfree on sileän selkeälinjainen ja modernin tyylikäs wc-istuin.

IDO Rimfreen uudella tekniikalla tehokas huuhtelu

Rimfee wc-istuimen toiminta perustuu patentoituun huuhtelutekniikkaan, joka ohjaa veden juuri sinne minne pitääkin – roiskimatta ja räiskimättä. Kulhon muotoilun ansiosta huuhtelu toimii tehokkaasti myös silloin, kun käytetään vettä säästävää pikkuhuuhtelua (3 litraa).

IDO Rimfree on helppo pitää puhtaana

Rimfree-wc on erittäin helppo pitää puhtaana. Rakenne on niin sileä ja selkeälinjainen, että perussiivoukseen riittää yleensä pelkkä vesi ja puhdistusliina. Aikaakin rimfreen puhdistamiseen kuluu reippaasti perinteistä wc-istuinta vähemmän. IDO Rimfree on myös ympäristöystävällinen, sillä wc-istuin voidaan pitää puhtaana ilman kovia pesuaineita.

IDO Rimfree on helppo puhdistaa.IDO Rimfree on helppo puhdistaa.
IDO Rimfree huuhtelee tehokkaasti.IDO Rimfree huuhtelee tehokkaasti.

IDO Rimfree - tekniset tiedot

  • ei huuhtelukaulusta
  • mukana kova, kiinteästi kiinnitettävä ja pehmeästi laskeutuva (Slow Close) -istuinkansi
  • istuintason korkeudeksi suositellaan 420 mm
  • kiinnitysruuvien välinen mitta 180 mm
  • Fresh wc -raikastin sisältyy, jos käytetään IDO-asennustelinettä


Lisätietoa www.ido.fi

 
Julkaistu
2.7.2015