Smart Bidetta toimii hanaan koskematta

Oraksen uusi Smart Bidetta on tehnyt käsisuihkun käytön totuttua helpommaksi, sillä käsisuihkun käyttäjän ei enää tarvitse avata pesuallashanaa erikseen. Smart Bidetta edustaa aivan uutta, kotimaista huipputeknologiaa. Hanan ainutlaatuisuus perustuu radiotaajuuksilla kommunikoivaan elektroniseen ohjausyksikköön sekä Bidetta-käsisuihkun seinäpidikkeeseen.

Smart Bidetta -käsisuihkun käyttäjän ei tarvitse kurkotella pesuallashanaa.Smart Bidetta -käsisuihkun käyttäjän ei tarvitse kurkotella pesuallashanaa.

Bidetta toimii koskematta hanaan

Etäkäytettävä Bidetta ei tarvitse enää pesuallashanan avaamista, vaan se toimii suoraan käsisuihkun painikkeesta. Uuden tekniikan ansiosta käsisuihku voidaan asentaa kauemmaksi itse pesuallashanasta. Tämä on erittäin iso etu varsinkin wc-tiloissa, joissa hana ja pesuallas eivät ole wc-istuimen välittömässä läheisyydessä.

Kun Smart Bidetta käsisuihku nostetaan ripustimesta, alkaa vesi virrata hanasta. Painettaessa käsisuihkun liipaisimesta vedentulo siirtyy käsisuihkulle. Hana sulkeutuu automaattisesti, kun Bidetta-käsisuihku laitetaan takaisin ripustimeen.
Smart Bidetta toimii radiotaajuuksilla kommunikoivan ohjausyksikön avulla.Smart Bidetta toimii radiotaajuuksilla kommunikoivan ohjausyksikön avulla.

Oras Optimassa yhdistyvät muotoilu ja käytettävyys

Oraksen uudessa Optima-tuoteperheessä yhdistyvät hienostunut, minimalistinen muotoilu, uudet materiaalit ja älykkyys. Optima-hanojen muotoilu edustaa modernia muotoilua, se on tyylikäs yhdistelmä syvänharmaata ja kromia. Uusien ominaisuuksien ansiosta hanojen käyttö on entistä helpompaa, hygieenisempää ja turvallisempaa. Sopivan lämpöistä vettä saa halutessaan koskettamatta hanaa.

Optiman vipuhanoissa kaikki veden kanssa kosketuksissa olevat materiaalit ovat lyijyttömiä. Samoin Easy Grip –vipu on materiaaliltaan sellainen, ettei siinä ole nikkeliä. Easy Grip –vipuun on helppo tarttua ja säätää sen avulla veden virtaamaa sekä lämpötilaa. Termostaattinen ohjausyksikkö pitää veden lämpötilan haluttuna Bidetta-käsisuihkua tai Smart-painonappia käytettäessä.

Oras Optima on hygieeninen.Oras Optima on hygieeninen.
Oras Optima on turvallinen.Oras Optima on turvallinen.

Press pad -painonappi tekee käsien pesusta helppoa ja hygieenistä

Uusi Oras Optima -pesuallashana on saatavissa myös mallina, jossa on älykäs painonappi: press pad. Hana avautuu kevyesti napista painamalla ja sulkeutuu automaattisesti 6 sekunnin kuluttua tai painonappia uudelleen painettaessa. Painonappi toimii langattomasti ja siksi se voidaan asentaa vapaasti kylpyhuoneessa, esimerkiksi pesualtaan sivulle tai seinälle. Hana on ihanteellinen valinta paitsi lapsiperheille myös seniorikotitalouksille tai liikuntarajoitteisille henkilöille.
 
Päivitetty
16.4.2014