Nyt on oikea aika tehdä sähkösopimus

Pörssisähkön hinta on historiallisen alhaisella tasolla, joten nyt kannattaa solmia määräaikainen sähkösopimus Loisteen, 100 % suomalaisen energiayhtiön, kanssa. Aiemmin Loiste tunnettiin nimellä E.ON.. Edullisen sähkön lisäksi pääset nauttimaan loistavista asiakaseduista, jotka löytyvät nettisivuiltamme. Loisteen sähkötuotteissa on vaihtoehtoja kaikille.

065_500
Loiste Aktiivi -sähkösopimus on voimassa toistaiseksi eikä sitä tarvitse uusia. Aktiivi seuraa viiveellä tukkusähkön markkinahintaa, joka vaihtelee sähköntuotannon polttoaineiden ja eri vuodenaikojen mukaan. Loiste Aktiivi sopii vaivattomuutta ja sähkön hinnan markkinalähtöisyyttä arvostavalle. Halutessaan sen voi vaihtaa helposti esimerkiksi Loiste Takuu –tuotteeseen.
Loiste Puhdas on kotitalouksille tarkoitettu vihreä sähkötuote. Se tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä: vesivoimalla, tuulella ja bioenergialla Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Tuotteelle on myönnetty Guarantee of Origin -alkuperätakuu, joka perustuu EU:n direktiivin vaatimuksiin alkuperän varmentamisesta ja ilmoittamisesta. Suomessa alkuperätakuiden myöntämistä valvoo Energiavirasto. Kun valitset Loiste Puhdas -sähkötuotteen, saat ympäristöteostasi myös LOISTE PUHDAS -diplomin.
Loiste Takuu on kiinteähintainen sähkösopimus, joka solmitaan yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi tai tietyksi määräajaksi. Loiste seuraa aktiivisesti hinnan muutoksia sähköpörssissä ja lähettää asiakkaalle uuden sopimustarjouksen silloin, kun sähkönhinta on edullista. Loiste Takuu on turvallisuutta ja huolettomuutta arvostavan valinta. Asiakas tietää sähkönsä hinnan sopimuksen keston ajan ja pystyy suunnittelemaan omaa talouttaan.

Olympiasähkö

Loisteen ja Olympiakomitean yhteinen tuote on Olympiasähkö. Kun teet Olympiasähkösopimuksen, jokaisen käytetyn kilowattitunnin hinnasta ohjataan 2,5 % nuorten, lupaavien urheilijoiden valmennukseen. Voit siis tukea urheilua helposti, ilman lisäkustannuksia.
 
Julkaistu
14.4.2014