Rakentajakoulu uudisrakentajille Sanomatalossa 24.4. - osallistujille Rakenna & Remontoi -kirja

Onnistunut rakennusprojekti on monen osatekijän summa. Puutteellisesti tai huonosti tehdyt suunnitelmat tekevät yleensä koko rakennusprosessista kalliin ja yllätystentäyteisen. Maksuton Rakentajakoulu opastaa, kuinka huolellisella suunnittelulla saadaan vietyä rakennusprojekti kunnialla läpi ja rakennettua kerralla onnistunut koti.

Rakentajakoulun aikataulu ja ohjelma

Rakentajakoulu Helsingissä Sanomatalossa torstaina 24.4.2014.

16.30 Kahvitus
17.00 Rakennushankkeen aloitus (TTS)
17.45 Tauko
18.00 Rakennushankkeen toteuttaminen (TTS)
18.45 Kahvi- ja sämpylätarjoilu
19.15 Muuttovalmis koti, malliston esittely (Honka)
19.45 Uponorin ratkaisut uudisrakennuskohteeseen
20.15 Tilaisuus päättyy

Kaikille osallistujille jaetaan tilaisuudessa 480-sivuinen Rakenna & Remontoi -kirja veloituksetta. Ilmoittautuminen on sitova. Tapahtumaan mahtuu 100 nopeinta ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti!

Ilmoittaudu tästä


Asiantuntijat avaavat rakentamisen vaiheita ja projektin kulkua

Rakentajakoulussa TTS:n asiantuntijat avaavat rakentamisen vaiheita ja projektin kulkua perustusten valamisesta viimeisen listan kiinnittämiseen. Koulutus on suunnattu omakotitalo- ja mökkirakentamista suunnitteleville, joiden projekti on vasta alkamassa.

Rakentajakoulussa kuullaan myös Honkarakenteen uudesta Muuttovalmis -talomallistosta.
Muuttovalmis toimitussisältö on vaivaton ja helppo tapa rakentaa oma hirsikoti. Valmiista mallistosta löytyy ratkaisuja niin moderniin kuin perinteiseenkin makuun - ja jokaista mallia on myös mahdollista muokata yksilöllisesti juuri itselle ja omalle perheelle sopivaksi.

Ennen kuin kuokka lyödään maahan, on rakentajan tehtävä monia päätöksiä. Uponor tarjoaa rakentajille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä.

Kaikille osallistujille jaetaan tilaisuudessa Rakenna & Remontoi -kirja veloituksetta

Kaikille osallistujille jaetaan tilaisuudessa 480-sivuinen Rakenna & Remontoi -kirja veloituksetta. Ilmoittautuminen on sitova. Tapahtumaan mahtuu 100 nopeinta ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti!

Rakenna & Remontoi -kirja

Kaikki tieto rakentamisesta ja remontoimisesta

Kirja sisältää kattavaa tietoa rakennus- ja remontointihankkeen läpivientiin. Lisäksi kirja sisältää runsaasti tuotetietoa tehtävien valintojen tueksi.

Kirja on opas suunnittelusta vesikattoon, talotekniikasta ja sisäpinnoista pihaan.

Ilmoittaudu tästä
RR_2014_jasari_2
Tervetuloa kuuntelemaan asiantuntijoiden kokemuksia ja vinkkejä Rakentajakouluun Sanomataloon torstaina 24.4. kello 16.30 alkaen.
 
Julkaistu
14.4.2014