Luksuskahvihetki keittiössäsi

Kahvi on erottamaton osa suomalaisen arkea ja juhlaa. Se kuuluu työpäivän virkistäytymishetkeen ja yhdistää kaikenikäiset. Kotioloissa höyryävä juoma on osa nautintoa, rentoutumista ja vieraanvaraisuutta. Suomalaisten koteihin on löytäneet tiensä myös monet erikoiskahvit ja jopa nuoret ovat ottaneet omakseen kahvittelukulttuurin.

Koska kahvi liittyy oleellisesti keittiöösi ja elämääsi on tälle tärkeydelle kehitetty aivan erityinen paikka. Sen sijaan että piilottaisit kahvinkeittimesi, tuotkin sen nyt näyttävästi kaikkien ihasteltavaksi. Koska kahvikeskuksesi on älykäs ja tyylikäs kokonaisuus, jonka haluat esitellä kaikille.

Tilaa maksuton esite!

Kotikahvittelijan nautintoon kehitetty Coffee Unit-yksikkö on komeroon sijoitettava kapselikeittimen toiminta- ja säilytyskeskus.Kotikahvittelijan nautintoon kehitetty Coffee Unit-yksikkö on komeroon sijoitettava kapselikeittimen toiminta- ja säilytyskeskus.

Kotikahvittelijan nautintoon kehitetty Coffee Unit

A la Carten Premium-mallisto on saanut tämän luksustuotteen. Kotikahvittelijan nautintoon kehitetyn Coffee Unit-yksikön; joka on komeroon sijoitettava kapselikeittimen toiminta- ja säilytyskeskus. Yksikössä on lasihyllyt kupeille, valaistu näyttävä tausta ja lasipintaisen tason alla laatikko kahvikapseleiden säilytystä varten. Kaikki on paitsi näyttävää, myös toiminnallisesti loppuun asti mietittyä. Kahvinkeittimesi on tuotu näyttävästi kaikkien ihasteltavaksi.

kahviyksikkö_2

Se ei vain näytä hyvältä, vaan tekee kahvin valmistamisen ja tarjoamisen helpoksi, kuin kotonasi olisi se ihanin kahvila, josta saat sitä kaikkein parasta kahvia. Se tulee varmasti olemaan kutsujesi todellinen puheenaihe. Ja mikä parasta, se on vain yksi esimerkki siitä, mitä nerokkuuksia mallisto kätkee sisälleen.

Koska pidät kahvista ja nautit sen juomisesta säännöllisesti, rakastut suunnattomasti tähän A la Carte-malliston luksustuotteeseen Coffee-Unitiin.

Katso video Coffee Unitista

 
Julkaistu
1.7.2015