Tule mukaan IDOn hyväntekeväisyyskampanjaan!

140 vuotta - 140 tuotetta! Suomalaisen saniteettiposliinin tarina alkoi tasan 140 vuotta sitten, kun Pohjois-Helsinkiin Arabia-nimiselle tontille rakennettu keramiikkatehdas käynnistyi vuonna 1874.

Juhlavuoden kunniaksi IDO on käynnistänyt hyväntekeväisyyskampanjan. Lahjoitamme tänä vuonna 140 wc-istuinta ja pesuallasta asiakkaidemme ja ystäviemme ehdottamiin kohteisiin. Kampanja toteutetaan Facebookissa, ja sitä tuetaan mittavalla viestinnällä.

logo_140_vuotta

Varmista viestin levittäminen

Jotta saamme kampanjaamme mahdollisimman paljon osallistujia, tarvitsemme sinun apuasi. Tule siis mukaan! IDOn Facebook-sivuilta löytyy linkki kampanjaan, ja voit joko kannattaa jotakin jo ehdotetuista hyväntekeväisyyskohteista tai ehdottaa kokonaan uutta kohdetta.

Kampanja kestää keväästä syksyyn

Kohde-ehdotuksia voi tehdä toukokuun loppuun asti. Toteutettavat kohteet valitaan kesäkuun loppuun mennessä, ja lahjoitusten toimitukset tapahtuvat loppukesästä ja alkusyksystä. Kampanjan edistymistä seurataan koko ajan mm. sosiaalisessa mediassa. Luvassa onkin mukavaa julkisuutta useamman kuukauden ajan.

Näin edistät hyvää asiaa

Sinun panoksesi kampanjamme onnistumisessa on tärkeä! Jaa kampanjasivua ystävillesi, tee oma ehdotuksesi sopivaksi kohteeksi tai kannata valmiita ehdotuksia täällä. Koska kyseessä ei ole kilpailu, myös yhteistyökumppanimme ja oma henkilökuntamme voi osallistua kampanjaan.

Tehdään hyvää yhdessä!

IDOn tehdas sijaitsee nykyisin Tammisaaressa. Vuonna 1969 toimintansa aloittanut tehdas on Suomen ainoa saniteettiposliinitehdas.IDOn tehdas sijaitsee nykyisin Tammisaaressa. Vuonna 1969 toimintansa aloittanut tehdas on Suomen ainoa saniteettiposliinitehdas.
 
Päivitetty
7.4.2014