ABB asennuskalusteet tuovat sisustuksen sähköistykseen

ABB asennuskalusteet ovat paitsi toiminnallisesti tärkeät myös sisustuselementtejä. Kaikki kodin sähkötoiminnot on toteutettavissa juuri oman kodin sisustukseen sopivana, yksilöllisesti. Valokatkaisijat ja -säätimet, pistorasia, KNX-taloautomaatiotuotteet, lattialämmitystermostaatit sekä liiketunnistimet ja kosteusvahdit ovat kaikki yhtenäisesti muotoiltuja, sisustukseen sopivia, ja täyttävät vaativammankin sisustajan kriteerit.

IMPRESSIVO®-sarjan tyylikkyys ei perustu ainoastaan yhtenäiseen muotoiluun, vaan myös hienostuneeseen värivalikoimaan ja aitoihin materiaaleihin.

Uutta! Nyt myös erityisesti saneerauskohteisiin sopivat pinta-asennettavat kalusteet väreissä. IMPRESSIVO®-sarjan valkoisina, alumiinin- ja antrasiitinvärisinä saa nyt myös kulmapistorasiat.

ABB asennuskalustesarjan IMPRESSIVO®-pintatuotteetABB asennuskalustesarjan IMPRESSIVO®-pintatuotteet
Pinta-asennettavilla ABB:n sähkökalusteilla voi lisätä pistorasioita helposti myös saneerauskohteissa.Pinta-asennettavilla ABB:n sähkökalusteilla voi lisätä pistorasioita helposti myös saneerauskohteissa.

ABB Asennuskalusteet tyylikkäissä väreissä

IMPRESSIVO® perusväreinä valkoinen, antrasiitti ja alumiini. Yhdistele perusvärejä rohkeasti design-peitelevyihin luodaksesi vaikkapa valokatkaisijasta tyyliisi sopivan katseenvangitsijan.
• Teräs-sarja on valmistettu puhtaasta ruostumattomasta teräksestä, joka on materiaalina paitsi kestävä, siihen ei myöskään jää sormenjälkiä. Himmeähohtoinen teräs sopii tilaan kuin tilaan.
Future® linear –sarjasta löydät mattamustan ja mattavalkoisen, jotka hakevat vertaistaan tyylikkyydessä. Myös mattaväreihin voit yhdistellä design-peitelevyjä kodin tai huoneen tunnelman mukaan.
 

Design-sarjat. Teräs on anti-fingerprint.Design-sarjat. Teräs on anti-fingerprint.

Toiminnallista tyyliä design-peitelevyillä

Design-peitelevyvalikoimasta värikkäät axcent-peitelevyt tuovat väriä elämään. Sarjassa on klassisten studiovalkoisen ja kiiltävän mustan lisäksi myös raikkaita ja puhtaita värejä, sekä tyylikkäitä murrettuja värejä. Kaikissa väreissä pinta on tasainen ja kiiltävä. Axcent-sarjasta löydät myös lasisen peitelevyn valkoisena.

Kun halutaan lisää näyttävyyttä, valitaan upeat Carat-peitelevyt. Aidoista materiaaleista valmistetut Carat-peitelevyt sopivat erinomaisesti tiloihin, joihin halutaan ensiluokkaisia ratkaisuja. Ne luovat tilaan ylellisen tunnelman.
 

Kun halutaan loistokkuutta kotiin, valitaan upeat Carat-peitelevyt.Kun halutaan loistokkuutta kotiin, valitaan upeat Carat-peitelevyt.
Axcent-peitelevyt tuovat väriä elämään.Axcent-peitelevyt tuovat väriä elämään.
 
Julkaistu
13.4.2015