Makusi mukainen keittiö

Oletko tyytyväinen keittiösi toimintoihin? Nyt oikea aika panostaa omaan viihtyvyyteesi ja uusia keittiö! A la Carte –keittiöillä luot makusi mukaisen maailman: laadukkaan, tyylikkään ja viimeistellyn. A la Carte tarjoaa kotiisi huippulaatua kansainvälisten trendien ytimessä.

Tilaa maksuton esite!

Tutustu lisää A la Carten mallistoon

Uniikki A la Carte - Neve

A la Carten Uniikki-keittiössä näet aina jotakin tavanomaisesta poikkeavaa, ainutlaatuista ja yksilöllistä. Visuaaliset arvot ovat silmäänpistäviä esimerkiksi värin muodon tai rakenteen osalta. Kalusteryhmistä löydät innovatiivisia ja hyvinkin persoonallisia elementtejä.

Keittiö on yhtä oleskelutilan kanssa. Valkoisia ovia pehmentää tiilikuviollinen välitila. Keittiökaapistot on hyödynnetty ylös asti avohyllyillä. Ovimalli Neve 961 valkoinen maalattu mdf-ovi. vedin RS3. Tasot valkoinen laminaatti WN ja massiivitammi.Keittiö on yhtä oleskelutilan kanssa. Valkoisia ovia pehmentää tiilikuviollinen välitila. Keittiökaapistot on hyödynnetty ylös asti avohyllyillä. Ovimalli Neve 961 valkoinen maalattu mdf-ovi. vedin RS3. Tasot valkoinen laminaatti WN ja massiivitammi.

Uniikki A la Carte - Graffio

Käyttäjiensä näköinen keittiö sai inspiraationsa merellisistä harrastuksista. Grafiitinharmaat kalusteovet ja vaaleampi harmaa saareketaso luovat arkeen pirskahtelevaa kallioefektiä. Saarekkeen syvyys ja jalkatila mahdollistavat aamubrunssin tai iltapalan nauttimisen keittiöaskareiden lomassa. Takaseinän komerokokonaisuus on raamitettu ja valaistus korostaa kauniisti ovipintoja.

Ovimalli Graffio 164 grafiitinharmaa mikrolaminaattiovi.
Vedin BK25. Taso laminaatti 588.
Ovimalli Graffio 164 grafiitinharmaa mikrolaminaattiovi. Vedin BK25. Taso laminaatti 588.

Moderni A la Carte - Variante

Moderni A la Carte keittiö on suoraviivainen, pelkistetty kokonaisuus, joka henkii nykyaikaa. Elementit toistavat itseään, ja keittiön osat ovat minimalistisesti muotoiltuja ja selkeitä.

Kaapistojen käyttö on hyvin maksimoitu päällekkäisillä yksiköillä, ja laatikostojen leveät vetimet lisäävät keittiön urbaania tunnelmaa. Ovimalli variante 77 valkoinen maalattu peiliovi. Vedin CR44. Tasot laminaatti FD tumma grafiitti, saarekkeessa musta massiivilaminaatti S002.Kaapistojen käyttö on hyvin maksimoitu päällekkäisillä yksiköillä, ja laatikostojen leveät vetimet lisäävät keittiön urbaania tunnelmaa. Ovimalli variante 77 valkoinen maalattu peiliovi. Vedin CR44. Tasot laminaatti FD tumma grafiitti, saarekkeessa musta massiivilaminaatti S002.
Rohkea valinta sijoittaa keittiö asunnon parhaimpaan maisemanurkkaan, ja vain luovuus on rajana tämän tilan monipuoliselle käytölle. Tila soveltuu yhtälailla intiimille aamubrunssille kuin aina isomman joukon edustustilamaiseen coctailpartyyn. Kaapistojen käyttö on hyvin maksimoitu päällekkäisillä yksiköillä, ja laatikostojen leveät vetimet sekä yksiköiden tarkka ryhmittely ovat omiaan lisäämään keittiön urbaania miljööhenkeä.

Premium A la Carte - Inverno/Notte

Premium A la Carte –keittiön tuotteissa ja komponenteissa on luksusta. Yksiköt ja materiaalit ovat huippuunsa asti viimeisteltyjä, kuten esimerkiksi valkolakatut massiivisaarni puulaatikot ja massiivilaminaattitasot.

Keittiön saarekkeella sijaitsee säilytystilat ja vesipiste, ja ruokien käsittely tapahtuu sen ympärillä. Saareke jatku ruokapöytänä. Ovimalli Inverno 161 valkoinen kiiltävä akryyliovi ja harmaat komeron ovet Notte 163 kiiltävä akryyliovi. Vedin WL. Työtaso valkoista massiivilaminaattia.Keittiön saarekkeella sijaitsee säilytystilat ja vesipiste, ja ruokien käsittely tapahtuu sen ympärillä. Saareke jatku ruokapöytänä. Ovimalli Inverno 161 valkoinen kiiltävä akryyliovi ja harmaat komeron ovet Notte 163 kiiltävä akryyliovi. Vedin WL. Työtaso valkoista massiivilaminaattia.

Premium A la Carte - Cemento

Isossa tilassa myös keittiön toiminnoille on varattu reilusti neliöitä. Säilytystilaa tarjoavat takaseinälle sijoitetut komerot kylmäkalusteineen, joten seinäkaappeja ei kaivata. Lieden yläpuolinen liesituuletin on kuin tv-taulu. Niemekkeeseen asennettu matala korokeseinä piilottaa kokin keittiöaskareet ja suojaa ruokatilan omaksi tilakseen. Harmaa oven tekstuuri luo mielenkiintoisen ja elävän vaikutelman.

Ovimalli Cemento 166 vaalea betoni mikrolaminaattiovi,
CementoX 166AL vaalea betoni mikrolaminaattiovi
profiilivetimellä.
Vedin komeroissa CR51.
Taso Caesarstone Premium White.
Ovimalli Cemento 166 vaalea betoni mikrolaminaattiovi, CementoX 166AL vaalea betoni mikrolaminaattiovi profiilivetimellä. Vedin komeroissa CR51. Taso Caesarstone Premium White.

Juuri sinun sisustukseesi sopiva vaihtoehto

Huippumateriaalien kauneus ja laaja valikoima erilaisia materiaaleja, petsejä ja maalisävyjä takaavat sen, että löydät juuri sinun makusi mukaisen kokonaisuuden.

Nyt voimme toteuttaa myös kaikkien persoonallisimmatkin toiveet, sillä kaikki puolihimmeät maalatut ovet voidaan sävyttää kaikissa NCS-värikartan väreissä. Kerro toiveesi ja tarpeesi, yhteinen matkamme kohti unelmakeittiötäsi voi alkaa.

Pienet suuret yksityiskohdat

Korkeatasoisen keittiön tunnistaa siitä, että sen toiminnallisuus on huippuluokkaa ja jokainen pienikin yksityiskohta on tarkkaan harkittu sisustuksellinen näkökulma huomioon ottaen.

Laadukkaat materiaalit, innovatiiviset ratkaisut ja yksilöllinen suunnittelu ovat avain onnistuneeseen kokonaisuuteen.
ovimallit_500
 
Julkaistu
28.7.2014