Suojaa keittiösi suurilta vesivahingoilta

Asennuttamalla kosteusvahdin astianpesukoneen yhteyteen voidaan välttää vesivuodon aiheuttamat suuret vesivahingot keittiössä. Kosteusvahdin anturi on erittäin herkkä havaitsemaan kosteutta ja antaa hälytyksen vuodon sattuessa.

Kosteusvahdilla voidaan valvoa tiskikoneen lisäksi muitakin vettä käyttäviä laitteita ja kodinkoneita, kuten esimerkiksi lämminvesivaraajaa sekä myös kiinteistön kaikkia rakenteita, joissa kosteusvahingon vaara on todennäköinen. Kun kosteusvahti havaitsee kosteutta valvottavassa kohteessa, se antaa hälytyksen sekä summeriäänenä että merkkivalolla. Hälytykset on mahdollista saada mobiililaitteeseen mikäli kosteusvahti on liitetty osaksi ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmää tai KNX-taloautomaatiota. Kosteusvahdin avulla on myös mahdollista katkaista veden tulo hälytystilanteessa. Kun järjestelmään on liitetty välirele, se ohjaa päävesijohdon magneettiventtiilin automaattisesti kiinni hälytyksen yhteydessä.

Kysy vakuutusyhtiöstäsi, saatko alennusta vakuutusmaksuun, jos olet asentanut kotiisi kosteusvahdin.

Tilaa ABB asennuskalusteet -esite Esitepalvelusta
 

Keittiön vesivanhingon hälyttävä kosteusvahti on saatavissa sekä Jussi- että IMPRESSIVO®-kalustesarjoihin sopivana.Keittiön vesivanhingon hälyttävä kosteusvahti on saatavissa sekä Jussi- että IMPRESSIVO®-kalustesarjoihin sopivana.

Nurkkaan asennettavat pistorasiat sopivat keittiön kaappien alle

IMPRESSIVO®- ja Jussi-kalustesarjoissa on omat nurkkaan asennettavat pistorasiat sekä pintakotelot, joiden avulla myös muita sähköisiä toimintoja saa sijoitettua esimerkiksi kodinhoitohuoneen työtason välitilaan tai keittiön yläkaappien alle. Kaapiston alle asennettuna pistorasiat ovat siellä, missä niitä eniten tarvitaan, mutta silti poissa tieltä. Nurkkaan voi asentaa tavallisten pistorasioiden lisäksi esimerkiksi DigitalRadion, tele- ja antennipistorasiat, ajastimen tai vaikkapa USB-latausaseman.

Ajastin-pistorasia asennukseen kaapien alle.Ajastin-pistorasia asennukseen kaapien alle.
Pistorasioiden lisääminen saneerauksessa esimerkiksi keittiöön tai kylpytiloihin käy helposti käyttämällä nurkkaan
asennettavia tuotteita.Pistorasioiden lisääminen saneerauksessa esimerkiksi keittiöön tai kylpytiloihin käy helposti käyttämällä nurkkaan asennettavia tuotteita.

Keittiön radio ei vie enää tilaa työtasolta

ABB:n DigitalRadio ja iNet Radio voidaan asentaa seinärasiaan tai pintakoteloon. Näin keittiön radio ei enää vie tilaa työtasolta ollenkaan. Pienikokoisissa radioissa on muistipaikat lempikanaville ja helppokäyttöset toiminnot. iNet Radiolla voidaan kuunnella Internet-radioasemia eri puolilta maailmaa.


DigitalRadio ja kaiutin
720
DigitalRadio asennetaan siististi seinään tai kulmaan.DigitalRadio asennetaan siististi seinään tai kulmaan.


Uusi kappale

Unohtuiko kahvinkeitin päälle? Ajastin sammuttaa.

Ajastimella varmistat yksinkertaisesti, ettei sähkölaite jää päälle tarvittavan käyttöajan jälkeen. Ajastimeen asetetaan ensin yksi valittavana olevista aika-asetuksista (15 min, 30 min, 1 h, 2 h, 4 h tai 8 h). Tämän jälkeen käyttö on yksinkertaista: Kun esimerkiksi kahvinkeittimen kanssa aika-asetus on 30 minuuttia, niin keitin saadaan kytkettyä päälle ajastimen nappia painamalla. Puolen tunnin jälkeen ajastin katkaisee laitteen sähköt, eikä kahvinkeitin näin voi jäädä vahingossa päälle.

Pistorasian yhteyteen asennettu ajastin on helppo tapa varmistaa, ettei kahvinkeitin jää aamulla päälle.Pistorasian yhteyteen asennettu ajastin on helppo tapa varmistaa, ettei kahvinkeitin jää aamulla päälle.
720

Pienlaitteiden latauspiste

USB-pistorasioilla lataat pienet laitteesi kätevästi suoraan pistorasiasta. Maadoitettuun pistorasiaan integroidulla USB-laturilla voi ladata esimerkiksi matkapuhelimia ja muita pienlaitteita. USB-latausasema, jossa on kaksi USB-liitintä, on sopiva myös tablettien lataamiseen, ja sen voi asentaa myös nurkkakotelon avulla vaikkapa keittiön yläkaapin alle.

Tilaa veloitukseton ABB asennuskalusteet -esite Esitepalvelusta

USB-pistorasioilla lataat pienet laitteesi kätevästi suoraan pistorasiasta.USB-pistorasioilla lataat pienet laitteesi kätevästi suoraan pistorasiasta.
 
Julkaistu
15.10.2018