Mitä maksaa aita ja sen huolto taloyhtiölle?

Yhä useammissa taloyhtiöissä on havahduttu siihen, ettei puuaitoja jakseta huoltaa niiden vaatimalla tavalla. Huoltaminen myös maksaa. Vinyyliaidat tarjoavat huoltovapaan ratkaisun. Tutustu laskuriin ja vertaa vinyyli- ja puuaidan hankintahintoja sekä huoltokustannusten myötä syntyviä kokonaishintoja.
Vinyyliset piharakenteet ovat kauniit ja huolettomat. Vuosien kuluessa likaantunut vinyyliaita puhdistuu vaikka painepesurilla.Vinyyliset piharakenteet ovat kauniit ja huolettomat. Vuosien kuluessa likaantunut vinyyliaita puhdistuu vaikka painepesurilla.

Jos piharakenteet ovat puuta, ne vaativat huoltoa ja aika ajoin uusimista. Hankintahinta saattaa tuntua edulliselta, mutta säännöllinen huoltotarve ja aidan uusiminen kääntävät kokonaiskustannukset aivan toisiksi.

Kotimainen vinyyli haastaa vanhat piharakenneratkaisut taaten huoltovapauden sekä siistin ilmeen kaikkina vuodenaikoina ja kaikilla säillä. Vinyyliaidasta taloyhtiö ei maksa vuosien varrella lisää.

Katso videolta kiinnostavaa lisätietoa!

Vinyyli ei tarvitse pintakäsittelyä eikä uusimista

Kun kiinteistön piharakenteet ovat vinyyliä, ne ovat uskomattoman huolettomat. Samalla taloyhtiö voi unohtaa huolet rakenteiden uusimistarpeesta tulevaisuudessa – kestäviä vinyylituotteita ei tarvitse uusia. Vinyylituotteet ovat erittäin pitkäikäisiä ja niillä on kirjallinen materiaalitakuu.

Vinyylituotteet helpottavat piharakenteiden huoltotoimia monin tavoin. Vinyyliaidan voi rakentaa puiden ja pensaiden välittömään läheisyyteen, koska lehtivihreä ei tartu siihen. Lisäksi vinyyliaidat kestävät UV-säteilyn haalistumatta, ja ne ovat myös kosteuden- ja tuhoeläinten kestäviä.

Kotimaisia Finera®-tuotteita ei tarvitse koskaan pintakäsitellä. Puhdistaminen tapahtuu muutaman vuoden välein, esimerkiksi syksyisin, painepesurilla tai vedellä ja sienellä pesemällä. Sade hoitaa puhdistuksen muina aikoina.

Aidan voi huoletta rakentaa myös lähelle pensaita, sillä lehtivihreä ei tartu vinyyliin.Aidan voi huoletta rakentaa myös lähelle pensaita, sillä lehtivihreä ei tartu vinyyliin.

Laskelmassa on vinyyliaidan hintaesimerkki. Voit jättää tarjouspyynnön kätevästi täällä.

Vinyylikaide kestää ja asentaminen on nopeaa

Finera®-tuotteet ovat kestävä ratkaisu myös terassien ja laiturien kaiteisiin. Vinyylikaiteilla saadaan koko kiinteistön ulkoasuun vaikuttava kestävä, siisti ja huoliteltu ratkaisu vuosikymmeniksi eteenpäin.

Finera®-tuotteet ovat helppoja, siistejä ja nopeita asentaa. Asentamisessa ei tarvita mitään erikoistyökaluja tai -osaamista. Tuotteet voi tilata myös valmiiksi asennettuina. Niiden mukana tulevat selkeät ja tarkat asennus- ja huolto-ohjeet, joten itse asentaminenkaan ei ole ongelma.

Jätä yhteydenottopyyntö Fineralle

Huoltovapauden ansiosta taloyhtiö ei maksa vinyyliaidasta vuosien varrella lisää.

Huoltovapauden ansiosta taloyhtiö ei maksa vinyyliaidasta vuosien varrella lisää.

Mitä vinyyli on?

Liki rajattoman laaja ominaisuuksien spektri tekee PVC-muovista − eli kansanomaisesti vinyylistä − oivallisen materiaalivalinnan lähes tuotteeseen kuin tuotteeseen.

Pitkäaikaisissa rakennustuotteissa, kuten suojapeitteissä, paneeleissa, ikkunanpuitteissa, putkissa, kaapeleissa ja lattianpäällysteissä PVC:n kestävyys, hinta-hyötysuhde, värivalikoima, eristävyysominaisuudet sekä muu tekninen soveltuvuus käyttöön tekevät siitä varsin usein ykkösmateriaalin. Vapaa-ajan välineissä, teknisissä osissa, vaatteissa ja muissa keskipitkän käyttöajan tuotteissa PVC:tä esiintyy myös laajasti.

Kenties kaikkein vaativimmat PVC:n käyttöalueet liittyvät terveydenhuollon välineisiin, lääkepakkauksiin ja nesteensiirtoletkuihin ja esimerkiksi veripusseihin. Näissä materiaalit valitaan potilaan hyvinvoinnin ja toimivuuden perusteella. Useimmissa tuoteryhmissä on omat norminsa ja vaatimuksensa, joihin PVC pystyy yleensä vastaamaan.

Lähde: Muoviteollisuus ry: PVC - joka kohteeseen -esite

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko lisätietoa tai tarjouksen? Jätä Fineralle yhteydenottopyyntö!

 
Päivitetty
14.8.2020