weber CASA -lattia on mukavuuslattia

weber.floor CASA Desing on ilman erikoistyövälineitä levitettävä pinnoite betoni-, klinkkeri-, rakennuslevy-, tasoitepinta- tai parkettilattioille. Pinnoite soveltuu lopulliseksi lattiapinnaksi olohuoneisiin, makuuhuoneisiin, keittiöihin, kodinhoitotiloihin... CASA sopii erityisesti lattioihin, joilta vaaditaan erityistä suoruutta tai joihin kohdistuu kevyt tai keskiraskas rasitus.
weber CASA -lattia voidaan tehdä laattalattian päälle.weber CASA -lattia voidaan tehdä laattalattian päälle.

weber CASAlla valmis pinta nopeasti

weberin CASA Design -lattia antaa elävyyttä valmiin lattian pintaan. Värisävyjä on tarjolla kuusi. Valmis pinta ei ole tasavärinen kuin maali, vaan vivahteikas. Pinta on helppo levittää ja nopea asentaa. Lattiapinta on kävelyä kestävä 2 tunnin kuluttua levityksestä ja lattiaa voidaan käyttää varoen noin 12 tunnin kuluttua. Valmis pinta on lämmin, sen päällä on mukava astella ja se kestää kulutusta.

weber CASA -lattian värisävyt (Klikkaa kuva suuremmaksi)weber CASA -lattian värisävyt (Klikkaa kuva suuremmaksi)

CASA lattian työohje

Näin lyhykäisyydessään asennetaan weber CASA -lattia. Varsinainen työohje kertoo työvaiheet tarkemmin.
1. Alustan käsittely ja primerointi
Betoni on tavallisin alusta sekä uudis- että korjauskohteissa. Muiden alustojen, kuten klinkkeri-, levy- ja parkettialustojen, käsittelyohjeet löytyvät työohjeesta. Poista heikon alusbetonin pintakerros sekä irtonaiset tasoitekerrokset ja imuroi alusta huolellisesti. Oikaise alusta tarvittaessa weber.vetonit 3100 Hienotasoitteella tai weber.vetonit 3300 Oikaisutasoitteella. Pohjusta alusta kahteen kertaan vedellä ohennetulla weber.vetonit MD 16 Dispersiolla.
250
2. Sekoitus ja kaato
Sekoita CASA Designlattia -jauhe puhtaaseen kylmään veteen tehokkaalla porakonevispilällä. Sekoita huolellisesti ja varmista, ettei massassa ole kokkareita. Voit kaataa massan toiseen puhtaaseen astiaan, jolloin mahdolliset kokkareet on helpompi havaita. Jatka sekoittamista kunnes massa on tasainen. Kaada pinnoite yhtäjaksoisesti 30–40 cm leveinä kaistoina lattialle ja levitä kevyesti suorareunaisella lastalla.
250
3. Levitys ja tasoitus
Jatka levitystä taukoamatta, kunnes olet käsitellyt koko tasoitettavan alueen. Tasoitustyö suositellaan tehtäväksi vähintään kahden henkilön voimin, yksi sekoittaa ja toinen levittää. Jos haluat pintaan enemmän värivaihtelua, voit liikuttaa lastaa kevyesti eri suuntiin tasoitepinnalla.
250
4. Puhdistus ja pohjustus
Lattian päällä ei saa kävellä ilman muovisia kenkäsuojia ennen lattian pintakäsittelyä. Kun lattiapinnoite on kovettunut ja kuivunut riittävästi, poista pöly perusteellisesti imuroimalla koko pinta. Pyyhi pinta vielä kuivalla mikrokuituliinalla ennen pohjustusta. Tee pohjustus weber.floor Protect prim -pohjusteella telalla levittäen.
250
5. Viimeistely ja suoja-aine
Suojaa lattia 1–2 kertaa kaksikomponenttisella weber.floor protect -suoja-aineella. Normaalissa asuinkäytössä oleville huoneille riittää yksi käsittely. Sekoita komponentit A ja B ohjeen mukaisesti keskenään. Kaada seos leveään astiaan ja levitä lattialle telan avulla. Lattiaa voidaan käyttää varoen noin 12 tunnin jälkeen. Käsittely weber.floor protect suoja-aineella tekee lattian puhtaanapidosta helpompaa sekä suojaa lattiaa raskaalta käytöltä ja kulumiselta.
250
 
Julkaistu
28.7.2014