Kohenna kiinteistön ilmettä valokatteella

Valokate tuo käytännön etuja kiinteistönhoitoon: se suojaa säältä ja pitää lumen poissa ovien edustoilta. Läpinäkyvä katemateriaali ei pimennä eikä tee kokonaisuudesta raskaan näköistä.

Fastlock Uni -valokatevärit: kirkas, valkoinen ja pronssi.Fastlock Uni -valokatevärit: kirkas, valkoinen ja pronssi.

Fastlock Uni -valokate taipuu kauniisti kaarelle

Icopalin polykarbonaatista valmistettu Fastlock Uni -valokate taipuu kauniisti kaarelle: kaareva katos ei kerää lunta vaan satanut lumi liukuu hallitusti oven sivustoille.

Valokateovikatoksia on saatavana myös valmiina pakkauksina: Fastlock Canopy -ovikatospakkauksiin sisältyy katteen lisäksi myös alumiininen tai puinen runkorakenne sekä valmiiksi muotoonleikatut valokatepalat.

Valmiiden ovikatosten valokatteena Fastlock Canopy on suosittu, kaikkiin kohteisiin sopiva kirkkaan värinen kate. Ovikatoksia on saatavana kahdella eri leveydellä: 190 cm on sopiva useimpiin kohteisiin ja 290 cm suojaa kattavasti myös leveämmät sisäänkäynnit.

Fastlock Canopy -valokate alumiinirungollaFastlock Canopy -valokate alumiinirungolla

Fastlock Uni pyöräkatoksen tai pation katteeksi!

Fastlock Uni -valokatetta on saatavana kirkkaan värin lisäksi myös valkoisena ja pronssinväriseksi sävytettynä. Valkoinen valokate suodattaa auringonvalon pehmeästi ja pronssin sävyinen kate taittaa paisteelta kovimman kirkkauden kuitenkaan pimentämättä. Valokate on kevyt, kaunis ja kestävä vaihtoehto vaikkapa pyörä- tai jätekatoksiin tai taloyhtiön pihan kesäkeittiön katteeksi.

 
Julkaistu
24.3.2014