Sopiiko liukuva sisäovi meidän kotiin?

Liune Door on seinän sisään integroitu liukuva sisäovi. Se on moderni ovivaihtoehto tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativallekin sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja. Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti sekä Liunen teräsrakenne kestää rakennuksen koko elinkaaren. Liune liukuovet soveltuvatkin yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko vapaa kulkutila on käytettävissä.

Osta liukuovi Jäsentukusta!

Liune liukuovi sopii vaativallekin sisustajalle, joka arvostaa tilan vapautta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja. Liune Door on ovivaihtoehto kaikkiin tilan sisäoviin kuten saunaan.
Liune liukuovi sopii vaativallekin sisustajalle, joka arvostaa tilan vapautta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja. Liune Door on ovivaihtoehto kaikkiin tilan sisäoviin kuten saunaan.

Asennusvalmis liukuovikokonaisuus

Liune Door on asennusvalmis toimituskokonaisuus, väliseinärungon ovielementti on hitsaamalla kasattu ja lisäksi kaikki kiinnikkeet on valmiiksi asennettu elementtiin tai oveen. Tämä nopeuttaa ja helpottaa huomattavasti asennusta työmaalla.

Liune Door elementti asennetaan helposti paikalleen kokonaisuutena väliseinän runkorakenteen asentamisen yhteydessä ja levytetään tämän jälkeen kuten normaali seinärakenne. Oven voi valita muun sisustuksen mukaan. Valikoima on modernista klassiseen tyyliin. Voit myös painattaa haluamasi kuvan oveen, joten varmasti kaikille löytyy mieleinen liukuovi.

Suunnittele oma ovi Mydoor- työkalulla

Liune Door kauniit valoaukolliset pariovet.Liune Door kauniit valoaukolliset pariovet.
Liunen saunan lasiovi, karmit ja elementti.Liunen saunan lasiovi, karmit ja elementti.

Kuinka paljon tilaa tarvitaan liukuoven asennukseen?

Seinärungon ja elementin asennusvara on 25-40 mm. Perusmitta on, että elementti vie tuplaleveyden siitä mikä on oviaukon koko. Korkeudessa ei tarvitse huomioida kuin 100 mm asennusvara.

Millaisina osina tuote toimitetaan?

Liune runko tulee kasattuna elementtinä ja mahtuu sisään korjauskohteissakin. Elementin siirrossa pitää olla kaksi henkilöä. Ovi ja karmit tulee omana pakettinaan ohjeistuksien kanssa.

 

Mitä materiaalirajoituksia on nykyiseen väliseinään liittyen?

Liunen voi integroida kaikkien väliseinämateriaalien kanssa uudisrakennuskohteissa. Korjauskohteissa vaihtoehtona on että seinä joko puretaan tai vanhan oviaukon päälle nostetaan Liunen valmis elementti ja näin muodostuu tuplaseinä.

Tutustu Liunen ovimallistoon

LIUNE ja normaali ovi_700

Liune liukuoven asennus

Liune asennus aloitetaan väliseinärunkotyön asennuksen yhteydessä. Väliseinä rakennetaan niin, että runkoon jää elementille vaadittava aukko. Kun aukko on valmis, toinen puoli seinästä levytetään ja elementti nostetaan paikoilleen. Asennusaukon mitassa on huomioitu asennusvara noin 40 mm ns. parkettivara.

Elementin alareuna asennetaan valmiin lattiapinnan tasoon eli elementin korottaminen oikeaan lattiakorkeuteen tapahtuu esimerkiksi kiilojen avulla. Elementti asennetaan suoraan joka suhteessa ja sen jälkeen seinästä levytetään toinenkin puoli.

Seinäpinnat tehdään valmiiksi ja asennetaan Liunen ovet ja karmit kun muukin sisustustyö tehdään. Liunen oven voi vaihtaa aina jälkikäteenkin, kun vain irrotetaan karmit. Asennuksen voi tehdä pintalistoilla tai ilman pintalistoja sisustusarkkitehdin suunnitelmien mukaan.

Miksi Liune liukuovi?

  • Ovet valmistetaan laadukkaasta MDFlevystä tai erisävyisistä lasimateriaaleista
  • Mallistossa 15 ovimallia
  • Ovet voi tilata kaikissa värikartan väreissä.
  • Liukuovi säästää lattiapinta-alaa 1-3 neliömetriä
  • Sisäovi säästää tilaa myös seinäpinnoilta kun ovi liukuu seinän sisään
  • Liune-oviratkaisut valmistetaan kokonaan Suomessa
 
Julkaistu
14.3.2014