Taskukokoinen laseretäisyysmittalaite
kulkee mukana ja mittaa näppärästi

Metrimitan ongelmat ovat kaikille tuttuja: kun lukitset nauhan, se taittuu ja aaltoilee, vaikka kaveri pitäisi toisesta päästä kiinni. Jos olet yksin, pidemmän etäisyyden mittaaminen muuttuu todella hankalaksi. Nyt tähän ongelmaan on kätevä, taskukokoinen ratkaisu, joka toimii aina, vaikka mittaisit yksin: Boschin laseretäisyysmittalaite PLR 15, joka on aina käyttövalmis, toimii yhdellä painalluksella ja kulkee mukanasi kaikkialla missä sitä tarvitset.

Tilaa Jäsentukusta!
 
Taskukokoinen laseretäisyysmittalaite on näppärä niin kotona, huonekalukaupassa kuin asuntonäytössäkin. Mahtuuko uusi sohva sille aiottuun tilaan? Kuinka pitkä uuden asunnon olohuoneen seinä on? Enää ei tarvitse arvailla, sillä PLR 15 mittaa tarkasti ja se on helppo pitää mukana.

Pieni laseretäisyysmittalaite on tarkka

Moni luottaa remontoidessaan ja sisustaessaan metrimittaan tai omaan visuaaliseen arvioonsa. Mittaaminen on kuitenkin tarkkuustyötä: pienikin virhemittaus, ja suunnitelmat ovat pilalla. Pienikokoinen ja kevyt laseretäisyysmittalaite PLR 15 mittaa luotettavasti jopa 15 metrin etäisyydet.

Pienen laseretäisyysmittalaitteen käyttäminen on erittäin yksinkertaista. Kun laitteen kytkin vedetään taakse, mittaus alkaa ja etäisyys kohteeseen näkyy näytössä. Mittaustulos tallentuu kytkimen alta paljastuvaa punaista painiketta painamalla.

Taskukokoinen laseretäisyysmittalaite kertoo tarkasti, mahtuuko sohva aiottuun tilaan.Taskukokoinen laseretäisyysmittalaite kertoo tarkasti, mahtuuko sohva aiottuun tilaan.
Taskukokoinen laseretäisyysmittalaite kertoo tarkasti, miten korkea huone on.Taskukokoinen laseretäisyysmittalaite kertoo tarkasti, miten korkea huone on.

Pieni laseretäisyysmittalaite mahtuu helposti taskuun tai käsilaukkuun ja on siten helppo ottaa mukaan vaikkapa asuntonäyttöön tai huonekalukauppaan. Pakkauksen mukana tulee kaksi 1.5 V AAA-paristoa.

Laseretäisyysmittalaite PLR 15 tekniset tiedot

  • Mittausetäisyys: 0,15 – 15 m
  • Virtalähde: 2 x 1.5 V AAA
  • Mittaustarkkuus: +/- 3 mm
  • Mitat: 100 x 36 x 23 mm
  • Paino: 80 G


Tilaa Jäsentukusta!

PLR 15
PLR 15
 
Päivitetty
24.3.2014