Ryhdy aurinkosähkön tuottajaksi

Aurinkosähkö on kestävä ratkaisu, jolla vaikutat paremman ympäristön puolesta. Fortum Aurinkopaketilla tuotat itse oman sähkösi ympäristöystävällisellä ja vaivattomalla tavalla.
Aurinkosähkön avulla olet omavaraisempi, joten sähkön hinnannousut eivät enää suuresti vaikuta sinuun. Oma sähköntuotanto pienentää talon energialaskua myös tulevaisuudessa ja nostaa talon arvoa. Aurinkosähkötekniikka on varmatoimista ja vaatii hyvin vähän ylläpitoa.

Tuottaessasi itse sähköä, olet paljon tietoisempi omasta sähkönkulutuksestasi, mikä todennäköisesti lisää energiatehokkuuttasi. Tekemällä Fortum Lähisähkö –sopimuksen, voi myydä ylijäämätuotantosi Fortumille, mikäli tuotat sähköä enemmän kuin itse tarvitset.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Fortum Aurinkopaketin asentaminen.Fortum Aurinkopaketin asentaminen.

Helppo ja turvallinen Fortum Aurinkopaketti

Fortum Aurinkopaketti tarjoaa helpon, joustavan ja turvallisen tavan ryhtyä aurinkosähkön tuottajaksi. Paketti sisältää sähköverkkoon kytkettävän aurinkopaneelijärjestelmän. Kerro mitä haluat, niin Fortum hoitaa loput asentaen laitteet kotiisi.
Kyseessä ei ole akkujen käyttöön perustuva niin kutsuttu ”mökkijärjestelmä”, vaan järjestelmä kytketään sähköverkkoon ja yli oman tarpeen tuotettu sähkö ohjataan yleiseen sähköverkkoon. Silloin, kun oma tuotanto ei tuota riittävästi sähköä kodin tarpeisiin, ostetaan puuttuva osa sähköyhtiöltä.
Fortum Aurinkopaketti on saatavissa toistaiseksi Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Tavoitteena on tulevaisuudessa tarjota mahdollisuutta oman aurinkosähkön tuotantoon kaikkialla Suomessa.

Testaa tuotantomahdollisuutta aurinkoinvestointilaskurilla

Fortumin näppärän aurinkoinvestointilaskurin avulla voit testata talosi aurinkosähkön tuotantomahdollisuutta. Voit samaa työkalua käyttäen ilmoittaa Fortumille kiinnostuksestasi aurinkopaneelipakettia kohtaan. Voit myös soittaa suoraan Fortumin asiakaspalvelun numeroon 0200 99330 ja kysyä lisää.

Lisätietoa Fortum Aurinkosähköstä

 
Päivitetty
10.3.2014