Vinyyliaita vs. puuaita - vertaa hintaa ja huoltokustannuksia!

Puuaidan huoltaminen tuo pientalon ja loma-asunnon omistajalle yhden harrastuksen lisää. Huoltaminen myös maksaa. Vinyyliaita tarjoaa huoltovapaan ratkaisun, joka kestää Suomen kovissa sääolosuhteissa.

Kotimainen vinyyli haastaa vanhat piharakenneratkaisut taaten huoltovapauden, siistin ilmeen kaikkina vuodenaikoina ja kaikilla säillä. Vinyyliaidasta et maksa vuosien varrella lisää.

Kotimaisille Finera® -vinyyliaidoille ja –kaiteille on myönnetty avainlipputunnus. Kotimaisuuden etuja ovat mm. nopea toimitusaika ja toimitusvarmuus.

Mitä maksaa? Vertaa vinyyli- ja puuaitojen kuluja:

Finera vinyyliaidat eivät lahoa eikä lehtivihreä pinty niihin kiinni.Finera vinyyliaidat eivät lahoa eikä lehtivihreä pinty niihin kiinni.

Vinyyli ei tarvitse pintakäsittelyä eikä uusimista

Kun kiinteistön piharakenteet ovat vinyyliä, ne ovat uskomattoman huolettomat. Samalla voit unohtaa myös huolesi rakenteiden uusimistarpeesta tulevaisuudessa – kestäviä vinyylituotteita ei tarvitse uusia. Vinyylituotteet ovat erittäin pitkäikäisiä ja niillä on kirjallinen materiaalitakuu.
Vinyylituotteet helpottavat piharakenteiden huoltotoimia monin tavoin: vinyyliaidan voi rakentaa puiden ja pensaiden välittömään läheisyyteen, koska lehtivihreä ei tartu aitaan. Lisäksi vinyyliaidat kestävät UV-säteilyn haalistumatta ollen myös kosteuden- ja tuhoeläinten kestäviä.

Kotimaisia Finera® tuotteita ei tarvitse koskaan pintakäsitellä. Puhdistaminen tapahtuu muutaman vuoden välein, esim. syksyisin, painepesurilla tai vedellä ja sienellä pesemällä. Sade hoitaa puhdistuksen muina aikoina.

Kuuden vuoden liikenteen liat ja kasvillisuuden lehtivihreät on helppo pesäistä pois ja vinyyliaita on taas kuin uusi.Kuuden vuoden liikenteen liat ja kasvillisuuden lehtivihreät on helppo pesäistä pois ja vinyyliaita on taas kuin uusi.

Vinyylikaide kestää

Kotimaiset Finera® tuotteet ovat kestävä ratkaisu myös terassien ja laiturien kaiteisiin. Vinyylikaiteilla saavutat kerralla koko kiinteistön ulkoasuun vaikuttavan kestävän, siistin ja huolitellun ratkaisun vuosikymmeniksi eteenpäin.

Finera vinyylikaidejärjestelmä tarjoaa kestävän ratkaisun.Finera vinyylikaidejärjestelmä tarjoaa kestävän ratkaisun.
Näyttävä, Finera vinyylikaiteilla toteutettu terassi Munkkiniemessä.Näyttävä, Finera vinyylikaiteilla toteutettu terassi Munkkiniemessä.

Vinyylituotteiden asentaminen käy nopeasti

Kotimaiset Finera® tuotteet ovat helppoja, siistejä ja nopeita asentaa. Asentamisessa ei tarvita mitään erityistyökaluja tai –osaamista. Tuotteet voi tilata myös valmiiksi asennettuina. Niiden mukana tulevat selkeät, tarkat asennus- ja huolto-ohjeet, joten itse asentaminenkaan ei ole ongelma.

Jätä yhteydenottopyyntö kotimaiselle valmistajalle!

Mitä vinyyli on?

PVC-muovi - kansanomaisesti vinyyli - on hyvä esimerkki perinteisestä, arkipäiväisestä, ainutlaatuisesta ja laajasti käytettävästä muovista. Liki rajattoman laaja ominaisuuksien spektri tekee PVC:stä oivallisen materiaalivalinnan lähes tuotteeseen kuin tuotteeseen.

Pitkäaikaisissa rakennustuotteissa, kuten suojapeitteissä, paneeleissa, ikkunanpuitteissa, putkissa, kaapeleissa ja lattianpäällysteissä PVC:n kestävyys, hinta-hyötysuhde, värivalikoima, eristävyysominaisuudet sekä muu tekninen soveltuvuus käyttöön tekemät siitä varsin usein ykkösmateriaalin, parhaan valinnan.

Vapaa-ajan välineissä, teknisissä osissa, vaatteissa ja muissa keskipitkän käyttöajan tuotteissa PVC:tä esiintyy myös laajasti.

Kenties kaikkein vaativimmat PVC:n käyttöalueet liittyvät terveydenhuollon välineisiin, lääkepakkauksiin ja nesteensiirtoletkuihin ja esim. veripusseihin. Näissä materiaalit valitaan potilaan hyvinvoinnin ja toimivuuden perusteella.

Useimmissa tuoteryhmissä on omat norminsa ja vaatimuksensa, joihin PVC pystyy yleensä vastaamaan.

Lähde: Muoviteollisuus ry: PVC - joka kohteeseen -esite

Mm. Kuninkuusravit 2014 kilpailtiin Finera-aitojen sisällä.Mm. Kuninkuusravit 2014 kilpailtiin Finera-aitojen sisällä.

Jätä yhteydenottopyyntö Fineralle


 
Julkaistu
6.3.2017