Katon viimeistelee sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet

Katto on kokonaisuus, joka sisältää paljon muutakin kuin pelkät katelevyt. Sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet täydentävät katon toimivaksi, turvalliseksi ja viimeistelevät kodin ilmeen.

inkku-2-750x422
Ruukin sadevesijärjestelmä poistaa sadevedet katolta tehokkaasti ja ohjaa veden pois rakennuksen perustuksista. Laadukkaan sadevesijärjestelmän muotoilu miellyttää silmää ja on myös toiminnallisuuksiltaan huippuluokkaa. Sileäksi muotoillut mutkat vähentävät roskien kerääntymistä. Kätevät ulkopuoliset kiinnityskoukut eivät kerää roskia kouruun eivätkä haittaa puhdistusta.

Sadevesijärjestelmän kaikki osat on valmistettu kuumasinkitystä, molemmin puolin maalipinnoitetusta 0,6 mm teräksestä. Tehdasvalmisteiset osat ovat mittatarkkoja, tiiviitä ja helppoja asentaa. Valmis sadevesijärjestelmä on lähes huoltovapaa. Kevyt puhdistus vuosittain riittää antamaan kodille parhaan suojan sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin.

Vesikourut ja alastulot on suunniteltu Suomen ilmaston äärimmäisiin olosuhteisiin. Siksi niille annetaan 20 vuoden tekninen takuu.

Ruukin sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet on helppo asentaa niin uusiin kuin uudistettaviin taloihin. Ne täydentävät oikealla tavalla teräs-, tiili- ja huopakattoa. Niiden käyttökohteita ovat pientalojen lisäksi vapaa-ajan asunnot, rivitalot ja kerrostalot.
Ruukin täydellinen sadevesijärjestelmä paketissa (klikkaa kuvaa suuremmaksi).Ruukin täydellinen sadevesijärjestelmä paketissa (klikkaa kuvaa suuremmaksi).
250
2501

Kattoturvatuotteet huolehtivat katolla kulkijasta

Katolla on oltava käytännöllisiä ja toimivia turvavälineitä, jotka varmistavat, että katolla käynti ja liikkuminen on turvallista. Myös laki vaatii katolle turvallisen liikkumisen mahdollistavat kulkuväylät.Katon huoltaminen on turvallista, kun kaikki katon turvallisuuden varmistavat välineet ovat paikoillaan. Kattoturvatuotteiden tarkoituksena on suojella sinua, kattoasi ja muita ihmisiä.

Kattoturvatuotteet, kuten tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista suorittaa esimerkiksi huolto- ja puhdistustoimenpiteitä. Lumiesteet estävät lumen ja jään liukumisen alla olevien ihmisten päälle. Tikkaat ovat tärkeä poistumistie esimerkiksi tulipalon sattuessa.
250
Ruukilta saa kaikki tarvittavat kattoturvatuotteet: seinätikkaat, lape-, turvatikkaat sekä kattosillat ja lumiesteet.
Tuotteet ovat saatavilla sinkittyinä tai valmiiksi maalattuina. Maalatut tuotteet ovat myös sinkkikäsiteltyjä.
Ruukin muotokatteille ja Classic-katteille on omat kiinnikkeet sekä lumiesteille että kattosilloille. Kiinnikkeissä on huomioitu eri katemallien muoto- ja kuviojako.

Kattoturvatuotteet räätälöidään talon mukaan. Ruukin toimittamat kattoturvatuotteet täyttävät uuden F2 Suomen Rakennusmääräyskokoelman kattoturvatuotteista antamat määräykset ja ohjeet.

TIlaa Ruukin Kattopaketti -esite
 
Päivitetty
17.2.2021